View Full Version : kakvo mislite
abe hotica, 6et vi kaja kvo mis e sly4i a vi pls si kajete mnenieto :P na4i hodeh s edin 2 mes, ama posle ne6to se razdelihme za malko 6toto dosega ne be6e imal takava seriozna vruzka i mi be6e kazal 4e za purvi put my se sly4va da obi4a nqkoe momi4e kolkoto men. i si dadohme vreme. ama posle 1 fr mi kaza 4e toi mi e izneveril na kupon ama tva na men gadjeto ne mi kaza. i az re6ih na 1 kupon s 1 negov fr (koito ni zapozna) da pravim sex. a tozi fr by the way si me obi4a ot okolko 2 god i predi sme se zabivali i e iskal da gonapraim. i nie go naprihme de, be6e qko i sea se vodi 4e hodim ama neseriozno, ne6to takova. za men iznevqrata be6e sladko ne6to ama....
nz vie kvo mislite?
P.S ot tozi sly4ai i ot dr podobni razbrah 4e nqma istinsko priqtelstvo mejdu 2 mom4etata ako i 2mata obi4at edno i su6to momi4e. (e ne vinmagi e tak ade ama...)
priatelstvo moje da ima stiga da sa dostatychno dobri priateli i 2te momcheta za da napravqt kompromis ... vij za priatelstvoto mejdy 2 momicheta sym na drygo mnenie ...
Мисля че това тяхното не е приятелство щом могат да направят такова нещо. А ти знаеш ли какво искаш? И как мислиш чи си чувства оня предишният ти приятел след като е разбрал че не го обичаш а спиш с него, за да отмъстиш на гаджето си?
И гаджето как ли се е чувствало като е разбрало, че е спала с приятеля му.. :lol: nice story... ми накрая ще ти лепнат един епитет и всичко ще си дойде на мястото :D
mi gadjeto mi ne znae 4e sum spala s priqtelq mu a i dori da uznae mn ne me ineteresyva :) samo 6te mi e leko gadno ako te se skarat ama i tva 6et go prejiveq de :P
Whore Of Babylon
03-01-2007, 18:09
Колежка курваааа :lol:
Не знам, той е постъпил много зле, но от какъв зор е трябвало да го правиш и ти?За да докажеш, че можеш да си кучка ли?Е той много те е обичал, няма що!
sweety_91
03-01-2007, 19:37
Съгласна съм с koalka!За какво ти беше да го правиш?!
favor_91
03-01-2007, 19:41
Вярно е че ти е изневерил и е постъпил зле...обаче ти му го връщаш двойно...мисля че малко си прекалила или избързала :? ...но всичко си зависи от тебе...кой от 2мата искаш?Това е въпроса на който трябва да си отговориш :!:
NiksaN4o
03-01-2007, 19:48
хммм браво геройска постъпка. Трябва да ти дадът някаква награда според мен... ](*,) И сега новия ти приятел ако разбере че си спала с него за да отмъстиш на друг как ще се почувства ?? После казват че мъжете мислели с долната си глава :-k Това твоето е точно курвенска постъпка. Но няма аз да ти лепвам етикети... ще се намери някой друг който ще те постави на място ::: Но твоето е било пълна глупост, детинщина!
Pussy_Searcher
03-01-2007, 19:58
само ще ви кажа че имах и все още имам един много добър приятел с който си бяхме казали че даже да застане момиче между нас няма се скараме и я оставяме и двама,но всъщност като застана момиче между на не се получи точно така както си бяхме обещали.карахме се даже се Збихме и за кво??за няква к.рва дето ни заеба и двамата.Опраивхме се и очаквам това да не се потаря пак.Аре Дано!!!КОГАТО СТАНАВА ВЪПРОС ЗА Е.БАНЕ МЪЖЪТ МИСЛИ С ДОЛНАТА СИ ГЛАВА И СЕ ЗАБРАВЯ ВСЯКО ОБЕЩАНИЕ!!!
marina star
03-02-2007, 14:39
i kvo tqq da ti iz4etem istoriq i da mislim ne6to????
malka_sladuranka
03-02-2007, 14:51
Направила си го и това е. Какво значение има какво мислим ние?
поредната подрастваща курва.....мини и другите им приятели така ще се изпокарат всички
поредната подрастваща курва.....мини и другите им приятели така ще се изпокарат всички
eeeeee ms za oideqta !dopada mi ;) 6te se probvamd a vidq kvo 6te stane :P:P
W3aKn3ss
03-03-2007, 09:21
Истински приятели никога няма да се скарат заради п*тка честно казано..
Но истинските приятели са малко....