View Full Version : Нуждая се от съвет..Объркана съм
Чувствам се много объркано...Като за начало харесвам мнооогооо едно момче,влъбена съм в него той ми е най-добрия приятел и ходи с моя приятелка.Добре съгласна съм карай...знам че нищо няма да се получи между нас и за тфа си трая...но друг е проблема..малко след като те двамата станах гаджета си харесах един негов приятел..след това друг негов приятел ми предлови (ходихме 2 дена)...а сега ме кефи много яко най-най-добрият му приятел..с него се закачаме постоянно познавам го добре,,според мен си отиваме а и много хора ми казват че си утиваме..но незнам как да му подскажа че го харесвам и ако той изпитфа нещо към мен да стане нещо..неискам направо да му казвам защото бестуй си имам прякор на курва ами сега още по зле..моляви кажете ми какфо да правя
Гледала си рекламата на Спрайт нали много е вярна така че каквото и да направиш няма да сгрешиш :PPPPPP кажи си му дирекно.
helen4ee
03-01-2007, 18:14
хахах като те гледам какво пишеш ти давам максимум 12-13, едва ли дотам се е стигало че да правиш секс -> си девствена, демек е невъзможно да си курва... такааа ранния пубертет обикновенно е изпълнен с такива неша: харесвам си гаджето на приятелката ми, обаче ме кефи и неговия приятел, обаче те скъсаха и незнам сега какво да правя, обаче неговия прител ме харесва и тн ..... до безкрай мога да продължавам....НО въпроса е какво да правиш в дадения случай( да не се отклонявам от темата). Ами тъй от малка не е хубаво да се учиш ти да сваляш момчетата(мъжете), бих те посъветвала да си изчакаш той да предприеме 1вата стъпка и ги зарежи тия неща дето да се уреждате чрез други хора(въпреки че е весело) :)) дано съм ти помогнала :)
Влюбена си в едно момче, а харесваш друго!?Как става тая работа?
Покажи му чувствата си чрез действия, не може да не се сети. :wink: Флиртувай, прави му комплименти, покани го на среща...
baby_angel
03-10-2007, 13:48
po dobre go iz4akai toi parvi da ti kaje kakvi sa mu 4uvstavata
dinosaur
03-10-2007, 13:53
Влюбена си в едно момче, а харесваш друго!?Как става тая работа?
daa :D hahahaahahh
ole 6e umra :D
CrazyWitch
03-10-2007, 14:07
Не се впрягай, не се взимай на сериозно.
Порасни с още годинка, две и ще си обясниш кой харесваш, кой обичаш, в кой си влюбена.