Влез

View Full Version : Нещо за първата...

Dissenter
03-01-2007, 18:48
|Тук можете да кажете нещо за първото си гадже,любов или както там всеки си го нарича.Кажете например името му/и,какво сте/не сте харесвали в него/нея... :smt016 Надявам се темата да е интересна :-D

Kianna
03-01-2007, 18:50
Казваше се Георги,той и сега така се казва де,бяхме в един клас :roll: и когато неговия приятел и моята приятелка скъсаха и нас ни сполетя същото.Но пък и до ден днешен се уважаваме-не толкова заради гаджалъка,ами заради стария клас 8-[

gery_to
03-01-2007, 19:05
Мойто пурво гадже беше...............абе няма какво да говоря и да се обяснявам, просто ще кажа че никой след него не е това което той беше за мен.С никой не се чувствам така както с него.Просто нямам думи....искам си го пак, жалкото е че е станал супер прост

Писенце
03-01-2007, 19:22
Ами това беше преди 4-ри години и до ден днешен си е кретенче което иска да вкара в леглото си колкото си може повече жени и да ги заебава като се мисли за голямата работа.Това е той и аз му се вързах като пълна глупачка.Мразя го и неискам да го виждам никога почече и му пожелавам да му се връща мн мн мн пъти...

ThePainIsReaL
03-01-2007, 20:10
При мен е много объркано . Едно лято уж ходих с един Лъчо .. ама то само на лагера , защото беше от др. град . После ходих до Плд за малко да се видим , поддържахме връзка по телефона .. и нищо не стана .. :roll: Бяхме малки все пак , ама помня , че се разтапях като ми казваше : "Обичам те" и т.н. Не се бяхме целували никога .
После дойде моментът за първото по-истинско гадже , с което се целувахме уж . Георги се казваше , от съседния ми клас беше . Аз "б" , той "в" , но бяхме в една компания и се събрахме много случайно . Даже като ми предлагаше вместо да ме гушне като му казах "да" , той ми стисна ръката . :smt005 . После изневерих на тоя Гошо с лятната любов Лъчо ( вече се целувахме и "пипахме" :mrgreen: ) .. и така лялялял .. много детски истории и времена бяха , ама поне животът беше по-лесен , макар че не малко страдах и тогава :::

CVETELLINA
03-01-2007, 20:18
Ми 1-во първото ми гадже и първата любов,са две много различни неща.. :roll: Ноо както и да е,ще разкажа за 1-вата ми любов.Хах до скоро още преживявах раздялата си с него,казва се Боян и страшно много го обичах (мисля,че и той мен де) хахха :roll: :-D .Ходихме месец и половина.Имахме много силни чувства един към друг,но нещо се провали (все още незнам ккакво)и скъсахме-след това 9 месеца минах през някъв ад..Ноо сега обаче-сме си първи приятели,много добре се разбираме.И такам-той ми е един от най-добрите приятели,и е един от най-свестните хора,които познавам :P 8-[

kobrichka
03-01-2007, 20:20
Ми първото ми гадже ама истинско имам предвид нещо по сериозно не да се държим за ръчичка и да се цункаме по бузката,ми беше прекрасен.Като външност е супер,с невероятни очи,а като характер още по прекрасен.Останала съм само с добро мнение за него,държа мн на него както и той на мен в добри взаимотношения сме.

mnogomili4kata-sf
03-01-2007, 20:24
Амиии 4 години тичах по този човек,който ми беше анай-голямата любов...лъжеше постоянно,но на мен ми харесваше този негов свят на изкривените фантазии.Познавах всеки път,когато ме лъжеше,познавах го доста повече, отколкото той познаваше себе си...за съжаление след 5г. той си е все същия и сега забелявам колко всъщност е прост и колко е добре,че когато за последно исках да се съберем, той не пожела

assd
03-01-2007, 21:16
още я обичам...

sexy_anji_
03-01-2007, 21:19
първото гадже - нямам много спомени
първата любов - още не съм я забравила

Shmatko
03-01-2007, 22:18
Никви гаджета, никва любов, само болка :smt010

WhyLoveYouSoMuch?!
03-01-2007, 22:46
Първото ми гадже ли..... от една страна или една пълна курвичка която си играеше с чувствата ми .... от друга едно недорасло на акъл момиче което незнаеше кфо сериозно нещо е лиубофта .... за сажеление е първото.... но за радост.... Добре че беше тя..... и след болката която ми причини станах друг човек ... Зарадост в положителния смисъл 8) :wink:

--------------------------------------------------------------------------------------
Както се казва Всяко зло за добро ...

`Death`Whore`
03-01-2007, 22:49
Първото ми гадже...беше по-голямо от мен. 4 години...бачкаше всеки ден до 6-7 часа...а аз го тормозех да се виждаме...като се замисля, може би ако бях със сегашния акъл, можеше да се получи между нас, но...първо гадже. Поне следващото ми помогна да се отпусна и да не ми дреме.

03-01-2007, 23:26
Първата ми любов в живота се казваше Ваня... помня когато се влюбих в нея бех напрао луд не можах да мисля за друго.
Като тръгнахме имах чувството че всичко е приказка но се разделихме след бая дълга връзка поради много причини.
Скоро я бяхме виждал(некога бехме в едно даскало) не се е променила никак.
Дори и в момента да съм сериозно обвързан,никога няма да я забравя или да откажа среща с нея.

sexy_momi4e
03-02-2007, 14:35
ami kazva se ivan,mn se obi4ahme,no...postepenno 4uvstvata vzeha da ohladnqvat i se razdelihme i se mn go mrazq i toi men mai :roll:

sexy_momi4e
03-02-2007, 14:37
|Тук можете да кажете нещо за първото си гадже,любов или както там всеки си го нарича.Кажете например името му/и,какво сте/не сте харесвали в него/нея... :smt016 Надявам се темата да е интересна :-D
sega e tvoi red \:D/

Vaniushkata
03-02-2007, 14:48
Първият ми приятел се казва Гошо.Не ми беше добре с него,ходихме месец и половина и от тогава всяка събота се натискаме,ама само това,защото знам,че той иска секс,обаче аз няма да му го дам,защото той е жалък,особено,когато ми се моли за секс,а на мен ми прави кеф да постъпвам гадно с него,и когато ми каза,че още изпитвал някви чувства към мен аз само се изсмях.Не съм гадна по принцип,но толкова отвратителен човек като него не съм срещала(всъщност като гадже е отвратителен).Държеше се грубо,цинично,винаги ми говореше на въпреки и разни такива глупости,за които не ми пука.Абе мен трудно ме нараняват момчета:)

TraPPed
03-02-2007, 18:30
Am pyrvata mi liubov be6e nespodelena iiii posle se zapoznah s drygo mom4e-1-voto mi gadje,ama be6e mnoy kofti za6toto bqhme s mnogo razli4ni harakteri i ne mojeh da se razbera s nego,kakto se kazva ne namerihme ob6t ezik...oxxx sigyrno misli 4e syper mnoy sym se izgavrila s nego!Kofti polojenie!

Dissenter
03-02-2007, 18:56
sega e tvoi red \:D/
:-D Първата се казваше Мариета.Странно именце.Не помня почти нищо тъй като беше в четвърти клас(сега съм 11-ти).Освен това тя беше от София,а аз от Пловдив и го карахме на писма(нямаше skype и тем подобни) :smt005 .Не беше точно първата любов,но какво му разбираш в 4-ти клас :-D

Violenza
03-02-2007, 19:03
Първото ми гадже си ми беше мечтата...
Още в 3-4 клас много харесвах момчета с руса коса и сини очи/сега не де :-D /... и първият беше точно с руса коса и стахотни сини очи...естествено изобщо не бях с него заради това и наистина имах силни чувства.
Ходихме половин година, ноо...
Сега ми е един от най-добрите приятели, виждаме си се и така. :)

white_chik
03-03-2007, 10:32
Еми ще кажа за първото момче,по което бяха наиснина хлътнала.Той се казва Киро и ходехме лятото след 7 клас,не знам той по принцип не е точно мой тип момче,но наистина бях луда по него.Но тогава бяхме малки и доста тъпи и не можахме да сме дълго щастливи,сега сме си приятелчета и понякога си се смеем на детската простотия :mrgreen:

aP0kAlIpSiS
03-03-2007, 12:08
Ами за първото гадже не ми се разправя..беше пълен ужас.
Но след него последва човек,който ме караше да се топя.Не казвам, че е било любов,защото съм малка и знам чеи предстоят още опити,но покрай него се чувстах сигурна в себе си и защитена. Стана така обаче,че той не хареса приятелите ми(момчетата)- пък те и не са си за харесване.Аз обаче съм им свикнала и не ми право особено впечатление.И така,опитахме се да сме заедно,но накрая той не издържа и се отдалечихме....
Дълго време след това не исках да го виждам,но сега сме си много близки приятели.

TreeHill
03-03-2007, 13:44
az nemoga i nqmam sili da opi6a...vsi4ko nai-hubavo v jivota mi be6e svurzano s neq...

Bodom_child
03-03-2007, 14:27
Хмм... Първата любов бше наистина много силна, и продължава да е такава, но за съжаление се наложи да прекъсна тази връзка..
Никога янма да я забравя.. Съжалявам единствено, че се виждахме рядко, защото тя беше от друг град.
:(

koalka
03-03-2007, 17:50
В момента съм с човек, който безумно много обичам.Той ми е първо гадже(тая дума не я обичам много) и още сме си заедно.Не искам да се разделяме.

malko inat4e
03-03-2007, 17:57
Никви гаджета, никва любов, само болка :smt010

за6то ли това ми е толкова познато?!?явно не само аз съм не6тастна :smt010 да го еба и живота как искам си4ко да свър6и сега :smt010