View Full Version : БРУТАЛНО УНИЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Толкова съм унизен!
03-01-2007, 19:52
Днес в даскало една от 10-ти клас много се отваряше(аз съм 9-ти клас) и след 2 часа отваряне я нарекох тъпа курва и я бутнах силно след даскало дойде гаджето и аз направо се насрах от страх(то е на 22 год, а аз съм на 16 и е много едро и здраво) и ме удари веднъж при това в ръката после тя се събу(остана по прашки) пред целия ми клас и пред цялата 2-ра смяна и гаджето и ме накара да падна на колене пред нея и да я моля за прошка, но след, като го направих то я накара да се завърти тя го направи и то хвана лицето ми И ГО ЗАВРЯ В ГАЗЪ И!!! Ако щете вярвайте, но това трая около 10 секунди и после се молих за милост(щото той така ми каза)и чак след като тя каза: Мммм добре можеш да г пуснеш то ми пусна лицето след това сложи главата ми на земята и тя стъпи върху нея(не за болка а за унижение) и след това трябваше да и лежа в краката докато ми се подиграва цялото даскало(половината де, но цялото ще разбере) винаги, когато е с гаджето си трябва да падам на колене пред тази ***** от тук нататък какво бихте направили вие? :-# :-# :-# :-#
hah ti si pulen tapak.Az ako bqh na tvoe mqsto bih se bil ta ako 6te da sa dvama kato toq i da me smq4kat ot boi.Pone nqma6e da sum unizen kato teb.Ti kvo mi6ka li si 4e da i lije6 mirizlivite kraka.Tapak
A ako temata ti e maitap maika ti muj da stane i da i izsuhne p utkata dano
temata ne e maitamp i po dobre taka za6toto ako iskah da se biq sled kato me prebie do bezsuznanie 6te napravi o6te po lo6i ne6ta s men i pak povtarqm temata NE E maitap :)
temata ne e maitamp i po dobre taka za6toto ako iskah da se biq sled kato me prebie do bezsuznanie 6te napravi o6te po lo6i ne6ta s men i pak povtarqm temata NE E maitap :)
ni6to nqma6e da ti napravi sled tova.Taka kato po maluk sa me bili i kvo.Az izlizam geroi poneje sam se otvoril na po golemite i sa me nabili.Hodi6 nasinen edna sedmica i kakvo......s vremeto vsi4ko si minava.Dokato tova 6ou deto si go napravil 6te go pomnqt vsi4ki sledva6ti vipuski.6te se nosqt legendi za teb 4ove4e...
Da be ti lud li si ako me be6e prebil sigurno 6te6e s ne6to da zavurje liceto mi za gaza i posle pak trqbva6e da mi e gospodarka!
sweety_91
03-01-2007, 20:33
Da be ti lud li si ako me be6e prebil sigurno 6te6e s ne6to da zavurje liceto mi za gaza i posle pak trqbva6e da mi e gospodarka!
:shock: :smt011 Как си могъл да го оставиш да прави тея неща?! :smt011
a kvo trqbva6e da naprava pone ne postradah :-$
n1ght_shadow
03-01-2007, 20:49
ko trqqlo da naprai6.... ti kat si nasran mnoo qsno 4e nqq mu sko4i6 ... tva 4e prai6 kot ti kajat zna4i 4e nqq6 nikvo dostoinstvo i 4e zaslujava6 tva det si poel
ako be6e mu sko4il 6te6e da izqde6 1 zdrav boi i tva e nqq6e da bade6 nai golemiq zagubenqk maloumnik nasran idiot koito horata sa vijdali i 4uvali
xxxxxxxxxxx
03-01-2007, 20:57
axaxaxax ama vie hvanahte li se we?! :D :-D :-D :-D :-D :-D
n1ght_shadow
03-01-2007, 20:58
axaxaxax ama vie hvanahte li se we?!
ahhh tvoita koja da nabaram.....
:oops: ](*,) :-D :-D :-D :-D
ProstoAz
03-01-2007, 21:04
11 точка от правилника!