Влез

View Full Version : Послъгвате яката ми се струва?

FaHrEnHeit
03-02-2007, 13:32
На моето мнение ли сте, че голяма част от форума не са правили секс свирки и т.н. както и да са виждали съвокоплителните органи на другия пол :roll: Видях множество теми в които момичетата и момчетата са се изказвали по същия начин както по големите просто, за да са в кюпа на проебалите се :) ? O:)

Fucking_Bitch
03-02-2007, 13:34
ахаха Интересна теза,жалко че не може да бъде доказана.Аз съм склонна да я подкрепя обаче. :)

marina star
03-02-2007, 13:35
ne znam nikoi ne moje da bade siguren,tova e internet prostranstvo
no kolkoto do men nikoga ne sam si izmislqla kakvoto i da e bilo,prosto ne vijdam smisal

krisi_pisi
03-02-2007, 13:36
На моето мнение ли сте, че голяма част от форума не са правили секс свирки и т.н. както и да са виждали съвокоплителните органи на другия пол :roll: Видях множество теми в които момичетата и момчетата са се изказвали по същия начин както по големите просто, за да са в кюпа на проебалите се :) ? O:)

Съгладна съм с теб и аз съм на това мнение :?

Div_angel_f
03-02-2007, 13:38
ахаха Интересна теза,жалко че не може да бъде доказана.Аз съм склонна да я подкрепя обаче. :)
И аз, и аз... :lol:

shadow4e
03-02-2007, 13:59
Чак пък голяма част...
Ако гледаме само регистрираните са малко тези, които послъгват, някои преувеличават мъничко. Но определено за мен не са много тези, които лъжат, че са правили секс, а не са.

DjBaloon
03-02-2007, 14:02
Osvem che mislim ednakvo nqma kvo drugo da kaja :wink: Ima edin(nqma da kazvam koi e,neiskam da obijdam koito i da e bilo) Deto kato vidi tema za razmera neshto ala bala vmesto da komenira temata toi se fali kolko mu e golqm.. ili v drugi temi kolko e ebal.. kolko gi e minal.. te obshto zeto tiq deto nai se hvalqt.. :wink:

заро
03-02-2007, 14:38
е ... ти откри топлата вода ..
разбира се че е така ...
вместо да се натискат висят пред мониторите и пишат лъжи [-(

JoeBanana
03-02-2007, 14:42
радвам се, че сподели с нас :mrgreen:

malka_sladuranka
03-02-2007, 14:48
Чак пък голяма част...
Ако гледаме само регистрираните са малко тези, които послъгват, някои преувеличават мъничко. Но определено за мен не са много тези, които лъжат, че са правили секс, а не са. Съгласна съм с това мнение...

Satanata ot grobi6teto
03-02-2007, 15:04
Lajat lajat
:-D :smt005

fulldelight
03-02-2007, 16:18
Определено има хора, които си измислят, но това е нормално - има го и в реалния живот. В това няма нищо лошо, защото тук, в интернет, всеки може да бъде такъв, какъвто иска, а на всеки му се иска да бъде някой друг от време на време...

`Death`Whore`
03-02-2007, 16:21
А аз съм на мнение, че имаш слаба грамотност. И за щастие имам доказателства.

machoka
03-02-2007, 16:37
ъ?!

т. 11.