View Full Version : как да се оттърва от нежелани мисли???
в моя клас има едно момче Т . ,което проявява интерес към мен,но нз какъв...а др момчета НЕ!даже по един предмет сме в една група-аз и още момчета и понеже този път седях сама г-жата пита дали някой няма да седне до мен и един съученик каза Т да седне до мен...абе объркана работа и аз не знам кав интерес има...Но проблема ми е,че напоследък си представям,че все се целува ме и някви такива...За тва реших да ви попитам как да се оттърва от тези мисли.Някакви идеи?
sexy_momi4e
03-02-2007, 13:59
ami presdtavi si 4e ne izpitva ni6to kum teb i nikoga nqma da e s teb,edna moq fr be6e su6tata kato teb i i pomogna :wink:
Eла при мен веднага ще забравиш! :-D
Базик иначе занимаваи се много и различни неща не скучаи излизаи контактуваи с други момчета.
am izvikai go nqkyde na same i pochni da go celuvash da vidish dali e kakto si fantazirash ili ne,edva li sha otkaje de;))))
Eла при мен веднага ще забравиш! :-D
Базик иначе занимаваи се много и различни неща не скучаи излизаи контактуваи с други момчета.
мн лесно да се каже
am izvikai go nqkyde na same i pochni da go celuvash da vidish dali e kakto si fantazirash ili ne,edva li sha otkaje de;))))
da be...tva pak e izlagaciq ot sqkade :oops: