Влез

View Full Version : Всичко се връща

03-02-2007, 15:49
Моля викажете ми,че всичко се връща! Успокойте ме, поне замалко, че Ще му се върне тъпкано за това което стори! За всички лоши думи по мой адрес! Кажете ми,че и той ще страда за нещо, толкова силно колкото и аз!

fillis
03-02-2007, 15:55
q se uspokoi i si kaji 4e ne ti puka parvo koi e tozi koito 6te ti vika i vtoro tti mai qvno si gi haresva6 toq deto ti e vikal. treto ne se kosi 4e te oijdat za6toto v jivota ina mn bolka i ubidi tak4e naistina ti kazvam nedei da se kosi6 zaradi nekoi si tam deto qvno ne znae kakwo predstavlqva6 i 4e si momi4e koeto ima harakter i 4uvstwa

sladoled
03-02-2007, 15:55
Може и така да е, но това няма да премахне чувството на обида, предателството, сълзите....
Оставяй го без последствие и гледай напред! :smt006

xixi
03-02-2007, 16:36
Моля викажете ми,че всичко се връща! Успокойте ме, поне замалко, че Ще му се върне тъпкано за това което стори! За всички лоши думи по мой адрес! Кажете ми,че и той ще страда за нещо, толкова силно колкото и аз!
съжалявам мило другарче,но не се връща.Ето аз съм убивал толко хиляди хора а си се разхождам спокойно по улицата.
Иначе бих те успокоил ако ми плащаше.

sledko_f>93
03-02-2007, 16:43
съжалявам мило другарче,но не се връща.Ето аз съм убивал толко хиляди хора а си се разхождам спокойно по улицата.
Ужасен си! :-$

xixi
03-02-2007, 16:53
Ужасен си! :-$
неуспорима истина.
Поне съм хубав и умен.

Ice_Queen
03-02-2007, 17:25
Да всичко се връща..съдбата си знае работата и времето не прощава!На мен сега ми се връща ..но и на тях ще се върне...и бавно и постепенно така и става..

Руши хубаво си го каза човека "Някой ден слънцето ще изгрее от друга страна..вс се връща".

ThePainIsReaL
03-02-2007, 17:32
Връща се , ДА ! Но не намалява обидата и гнева ти . Не запълва празнината в сърцето ти .

xixi
03-02-2007, 17:37
Връща се , ДА ! Но не намалява обидата и гнева ти . Не запълва празнината в сърцето ти .
Хубаво идиот си.Но това не значи че е толко наложително да ползваш тъпи клишета.

ThePainIsReaL
03-02-2007, 17:40
Хубаво идиот си.Но това не значи че е толко наложително да ползваш тъпи клишета.

Хубаво , красив си , умен си .. но това не означава , че трябва да ме репликираш . Пък и не съм идиот .. това доколкото знам е мъжко нещо .

xixi
03-02-2007, 17:43
Пък и не съм идиот .. това доколкото знам е мъжко нещо .
--.-- няма женски род...
Но си права трябваше да ползвам умствено изостанал идиот бе премахната за да не ви обижда.

ThePainIsReaL
03-02-2007, 17:46
Добре , ясно .. няма да споря с хора , които не могат да спорят.

xixi
03-02-2007, 17:47
Добре , ясно .. няма да споря с хора , които не могат да спорят.
йеп досега не съм спорил защото винаги съм прав и си личи отдалече за да предизвиква у някой желание за спор.
С една дума съм гениален а вие не сте.

strawberry_girl4e
03-02-2007, 19:02
ehhh dobre de uspokoi se malko...koi te narani tolkova mn abe da ne ti puka...ne ti trqq da si otmu6tava6 po dobre si zamyl4i se pak mal4anieto e nai dobroto re6enie...ama nz ako iska6 da si go vyrne6 tolkoz mn na nqkoi prosto mu kaji si4ko deto te my4i :) i gotovo ama se starai da nqma obidi i takiva ne6ta

iiirish
03-02-2007, 19:08
човек рано или късно винаги изпитва това, което е причинал на друг. не можеш да знаеш със сигурност, че той ще страда като теб, но възмездие има и аз вярвам или поне искренно се надявам да има, защото искам на един боклук да му се върне тъпкано всичко, което ме принуди да преживея! :evil:

Psihi4no_bolen
03-02-2007, 19:13
Изсери се пред входната му врата!!!

ПП:Ако не ти стиска званни ми и аз ще се изсера :wink:

koalka
03-02-2007, 21:12
Да, всичко се връща рано или късно.

darkdevil
03-02-2007, 23:03
дали се връща или не защо спорим.
рано или късно ще разбере чуството което изпитва тои/тя след раздялата с човека които е обичал/а.
има ли някакво значение дали ще му/и се вурне какво печлим ния наранените от това ??? ще отговора НИЩО!!!!!

03-03-2007, 08:37
Estestveno che shte strada!Vsichko se vryshta makar i sled vreme.Znam go,zashtoto sega na men mi se vryshta #-o

GLeZoRanA
03-03-2007, 08:42
Както казваше Руши едно време :Всичко се връщаааа Така че спокойно на който трябва ще му се върне :twisted:

FiRe_LaDy
03-03-2007, 09:04
Qvno mnogo si naranena i dosta te boli.No se uspokoi.Taka e!Vsichko se vryshta rano ili kysno.Shte go gledash sled vreme kak toi shte strada i kolko shte go boli.Tova ti kazvam ot lichen opit.Naranqvah mnogo momcheta,ama eto,che i men me naraniha,a sega tozi koito men narani ... strada i toi.Taka,che koleloto se vyrti.Skoro i toi shte strada mnogo.Uspokoi se.Ne si struva da si tyjna i sduhana zaradi chovek na kogoto ne mu puka za teb.

Th3WildAng3l
03-03-2007, 12:08

Да така е. Всичко се връща. И ТОЙ ще се върне.

morgana
03-03-2007, 22:22
Mili4ka taka e wsi4ko se wru6ta!I na mene sega mi se wru6ta!No towa da znae6 nqma da te uspokoi! No naistina se wru6ta! I dano naistina da izgree ot druga strana!