View Full Version : Всичко се връща
Моля викажете ми,че всичко се връща! Успокойте ме, поне замалко, че Ще му се върне тъпкано за това което стори! За всички лоши думи по мой адрес! Кажете ми,че и той ще страда за нещо, толкова силно колкото и аз!
q se uspokoi i si kaji 4e ne ti puka parvo koi e tozi koito 6te ti vika i vtoro tti mai qvno si gi haresva6 toq deto ti e vikal. treto ne se kosi 4e te oijdat za6toto v jivota ina mn bolka i ubidi tak4e naistina ti kazvam nedei da se kosi6 zaradi nekoi si tam deto qvno ne znae kakwo predstavlqva6 i 4e si momi4e koeto ima harakter i 4uvstwa
sladoled
03-02-2007, 15:55
Може и така да е, но това няма да премахне чувството на обида, предателството, сълзите....
Оставяй го без последствие и гледай напред! :smt006
Моля викажете ми,че всичко се връща! Успокойте ме, поне замалко, че Ще му се върне тъпкано за това което стори! За всички лоши думи по мой адрес! Кажете ми,че и той ще страда за нещо, толкова силно колкото и аз!
съжалявам мило другарче,но не се връща.Ето аз съм убивал толко хиляди хора а си се разхождам спокойно по улицата.
Иначе бих те успокоил ако ми плащаше.
sledko_f>93
03-02-2007, 16:43
съжалявам мило другарче,но не се връща.Ето аз съм убивал толко хиляди хора а си се разхождам спокойно по улицата.
Ужасен си! :-$
Ужасен си! :-$
неуспорима истина.
Поне съм хубав и умен.
Ice_Queen
03-02-2007, 17:25
Да всичко се връща..съдбата си знае работата и времето не прощава!На мен сега ми се връща ..но и на тях ще се върне...и бавно и постепенно така и става..
Руши хубаво си го каза човека "Някой ден слънцето ще изгрее от друга страна..вс се връща".
ThePainIsReaL
03-02-2007, 17:32
Връща се , ДА ! Но не намалява обидата и гнева ти . Не запълва празнината в сърцето ти .
Връща се , ДА ! Но не намалява обидата и гнева ти . Не запълва празнината в сърцето ти .
Хубаво идиот си.Но това не значи че е толко наложително да ползваш тъпи клишета.
ThePainIsReaL
03-02-2007, 17:40
Хубаво идиот си.Но това не значи че е толко наложително да ползваш тъпи клишета.
Хубаво , красив си , умен си .. но това не означава , че трябва да ме репликираш . Пък и не съм идиот .. това доколкото знам е мъжко нещо .
Пък и не съм идиот .. това доколкото знам е мъжко нещо .
--.-- няма женски род...
Но си права трябваше да ползвам умствено изостанал идиот бе премахната за да не ви обижда.
ThePainIsReaL
03-02-2007, 17:46
Добре , ясно .. няма да споря с хора , които не могат да спорят.
Добре , ясно .. няма да споря с хора , които не могат да спорят.
йеп досега не съм спорил защото винаги съм прав и си личи отдалече за да предизвиква у някой желание за спор.
С една дума съм гениален а вие не сте.
strawberry_girl4e
03-02-2007, 19:02
ehhh dobre de uspokoi se malko...koi te narani tolkova mn abe da ne ti puka...ne ti trqq da si otmu6tava6 po dobre si zamyl4i se pak mal4anieto e nai dobroto re6enie...ama nz ako iska6 da si go vyrne6 tolkoz mn na nqkoi prosto mu kaji si4ko deto te my4i :) i gotovo ama se starai da nqma obidi i takiva ne6ta
човек рано или късно винаги изпитва това, което е причинал на друг. не можеш да знаеш със сигурност, че той ще страда като теб, но възмездие има и аз вярвам или поне искренно се надявам да има, защото искам на един боклук да му се върне тъпкано всичко, което ме принуди да преживея! :evil:
Psihi4no_bolen
03-02-2007, 19:13
Изсери се пред входната му врата!!!
ПП:Ако не ти стиска званни ми и аз ще се изсера :wink:
Да, всичко се връща рано или късно.
darkdevil
03-02-2007, 23:03
дали се връща или не защо спорим.
рано или късно ще разбере чуството което изпитва тои/тя след раздялата с човека които е обичал/а.
има ли някакво значение дали ще му/и се вурне какво печлим ния наранените от това ??? ще отговора НИЩО!!!!!
Estestveno che shte strada!Vsichko se vryshta makar i sled vreme.Znam go,zashtoto sega na men mi se vryshta #-o
GLeZoRanA
03-03-2007, 08:42
Както казваше Руши едно време :Всичко се връщаааа Така че спокойно на който трябва ще му се върне :twisted:
FiRe_LaDy
03-03-2007, 09:04
Qvno mnogo si naranena i dosta te boli.No se uspokoi.Taka e!Vsichko se vryshta rano ili kysno.Shte go gledash sled vreme kak toi shte strada i kolko shte go boli.Tova ti kazvam ot lichen opit.Naranqvah mnogo momcheta,ama eto,che i men me naraniha,a sega tozi koito men narani ... strada i toi.Taka,che koleloto se vyrti.Skoro i toi shte strada mnogo.Uspokoi se.Ne si struva da si tyjna i sduhana zaradi chovek na kogoto ne mu puka za teb.
Th3WildAng3l
03-03-2007, 12:08
Да така е. Всичко се връща. И ТОЙ ще се върне.
Mili4ka taka e wsi4ko se wru6ta!I na mene sega mi se wru6ta!No towa da znae6 nqma da te uspokoi! No naistina se wru6ta! I dano naistina da izgree ot druga strana!