bilqn4eto
03-02-2007, 19:45
zdraveite.temata mi e mnogo obarkana.iskam prosto da se rastovarq kato vi razkaja moqta istoriq makar i nqkoi hora ve4e da sa pro4itali nakasani 4asti ot neq. lqtoto bqh na rojdenniqt den na bratov4et mi,kadeto se zapoznah s edin negov dosta dobar priqtel.i taka i taka i taka...ta nakraq stana taka 4e se zbiha zaradi men,za6toto tova mom4e mi kazva6e kolko mnogo me haresva i bil lud po men(no az ne vqrvah,za6toto tova be6e parvata ni sre6ta s nego),ta prodaljava6e da mi dosajda i az ne znam dali postapih pravcilno,oba4e izvikah na bratov4et mi,a toi be6e "malko" piinal i udari umruk na mom4eto.kakto i da e po-kasno vsi4ko se opravi mejdi tqh i posle na edin drug rojden den se vidqhme otnovo i togava az tragnah s tova mom4e,za6toto dosta mi haresva6e.no ne znaeh dali ne sam sgre6ila,za6toto edva se bqhme zapoznali,puk i toi e ot moeto selo,no 4esto idva v grada mi.(zabravih da spomena 4e tova be6e parvoto mi gadje,kato izklu4im detskite legotiiki :-D ) ta s nego hodihme 2 meseca i poneje dosta rqdko se vijdahme az re6ih da skasam s nego,gadnoto be6e 4e tova stana to4no predi nova godina.i skoro az go vidqh otnovo na edno kopon4e i kato go vidqh napravo onemqh.ne znam mislq 4e o6te go haresvam.no toi si ima6e priqtelka,s koqto ne se haresvat(v koeto sam sigurna),i mi stana gadno.toi se darje6e bezrazli4no kam neq i gleda6e samo kam men postoqnno.ta sega ne znam dali sa o6te zaedno.a az sam stra6no obarkana,za6toto ne znam dali v sa6tnost vse o6te mnogo go haresvam ili se 4uvstvam taka,za6toto to0va be6e parvoto mi gadje i mi lipsvat pregradkite mu :? .ne vqrvam nqkoi da pomogne,no imah nujda da razkaja na nqkogo.
mersi za tarpenieto....lele kolko izpisah :shock:
mersi za tarpenieto....lele kolko izpisah :shock: