PDA

View Full Version : любовта лъжата и изневярата

darkdevil
03-02-2007, 22:21
дано темата ви хареса и да излезе някаква смислена дискусия по нея :)
нека да се отнася за сички момичета/момчета.

възможна ли е любов след изневяра?
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там?
грешка ли е изневяра?
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил)
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход?
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си?
любовта и лъжата?

засега това ако някои има и още да допълни с въпроси към темата нека сподели

НОВО:
какво мислите за "благородната" лъжа и любовта, което е да излъжеш някой които обичаш за да го предпазиш от нещо [/b]

darkdevil
03-02-2007, 22:22
отговори от мен малко по късно нека да направим дискусия

iiirish
03-02-2007, 22:26
възможна ли е любов след изневяра? не, защото изневярата е предателство
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там? до нея се стига в търсене на разнообразие и изтиване на чувствата към постоянния партньор
грешка ли е изневяра? зависи до какво ще доведе
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) угризения ;)
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход? никога не съм го мислила :-s
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? защото явно не го обичаме достатъчно ;)
любовта и лъжата? имат повече общо помежду си отколкото някога съм предполагала #-o

ProstoAz
03-02-2007, 22:35
Аз не мога да свържа любовта с изневярата по какъвто и да било начин. Изневярата не значи непременно лиспа на любов. Няма зависимост според мен.
Също така в повечето връзки изневерите са неизбежни...Всъщност много хора вярват сляпо на партньорчето си и дори НИКОГА не разбират, че то им е изневерило или че системно го прави. Малко кофти звучи, но е така. :wink:
Дали е грешка? Всеки приема нещата по различен начин. Аз мисля, че след като на момента си решил да бъдеш с даден човек, след като на момента си го поискал, просто няма смисъл да се ограничаваш - няма лошо да се стремиш към това, което желаеш (без значение, че е нещо моментно). Не казвам обаче, че всеки път трябва да се подчиняваме на нагона си, не ме разбирайте погрешно. Но ако направиш нещо, не трябва да живееш с мисълта, че си сбъркал - ако нещо се е случило, то значи е трябвало да се случи, няма смисъл да съжаляваме за неща, които не можем да върнем.
Чувството - при всеки е различно. Аз лично нямам ни най-малко чувство за вина. :)
Защо е нужно да лъжем човека, с който сме? Аз бих си признала изневярата стига да ме попитат. Не ме ли попитат просто си мълча. И честно казано не виждам нищо лошо... :roll: На мен лично изневярата ми засили чувствата. :smt055
А изневярата да е изход? Изход за какво? :-k

kati_0513
03-02-2007, 22:48
възможна ли е любов след изневяра? не, защото изневярата е предателство
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там? до нея се стига в търсене на разнообразие и изтиване на чувствата към постоянния партньор
грешка ли е изневяра? зависи до какво ще доведе
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) угризения ;)
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход? никога не съм го мислила :-s
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? защото явно не го обичаме достатъчно ;)
любовта и лъжата? имат повече общо помежду си отколкото някога съм предполагала #-o

Моето мнение е същото... :)

darkdevil
03-02-2007, 22:54
да отговора и аз :)
за любов след изневяра според мен може и да има но дали ще е същото не знам не съм попадал още в такава ситуация!
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там? до нея се стига в търсене на разнообразие и изтиване на чувствата към постоянния партньор може и да е така но аз лично никога не съм стигал до там
грешка ли е изневяра? зависи може да бъде грешка но може и да е причинена от някои фактор в една връска :)
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) на този нямам отговор след като не съм стигал чак до там.
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход? и аз не съм го мислил по него но и да се замисла не знам дали ще стигно до някакъв отговор след като не вих наранил така човека до мен Eh?
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? не съм лъгал казвам си сичко без бои :oops: може и от това да си пада до сега

anito.sl защо мислиш че е невъзможна да това наистина е предателство но да приемем че е просто грешка под влияние на алкохол или наркотици
^npocTo^a3^f^ изход на една връзка изход от проблеми с любимия до теб ......

повтарям се ако имате още въпроси споделете ги

\:D/

iiirish
03-02-2007, 23:26
anito.sl защо мислиш че е невъзможна да това наистина е предателство но да приемем че е просто грешка под влияние на алкохол или наркотици

колко изневери стават факт в последствие на алкохол и наркотици?! аз ще ти кажа - не повече от 20 %! а къде остават другите?! ми те се причисляват към напълно съзнателното престъпване на обещанията и клетвите! когато ти казват "обичам те" ти очакваш да си единствен за този човек! а когато разбереш, че той е бил отдаден по един или друг начин на друг... това е лъжа! а аз не прощавам лъжите! никога!!!

darkdevil
03-02-2007, 23:45
да наистина е тъка сугласен съм само 20% може и да са малко повече или по малко но няма значение :)

jus7_a_boy
03-03-2007, 01:18
Възможна е любов след изневяра, ако наистина говорим за любов...да, наистина е предателство и боли, отначало толкова че не виждаш пред себе си, но ако този човек истински се разкае за това, и истински се обичате за мен е възможна. Наскоро простих изневяра и си заслужаваше... Ако преди това ме бяхте питали щях да ви отговоря, че не става, но вече знам че има начин, просто всяко нещо има начин колкото и да боли, въпроса е колко обичаш за да простиш нещо такова. Вече ако се повтори...този човек поне за мен престава да съществува. Това е... :|

darkdevil
03-03-2007, 01:43
боли и то доста но като не може да се поправи и да се върне времето назад остава болката но живота е такъв и не може да се направи нищо.
прощавал съм изневяра и бих простил отново стига да си засложава и да се запази любовта между 2ма ни!
Ще използвам едно клише в което има много истина!

"НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА"

И ако наистина се обичате достатъчно болката ще отмине!

sexy_anji_
03-03-2007, 05:29

възможна ли е любов след изневяра? любов-да, но не и съжителство.. просто след изневярата губиш доверие и дори и да кажеш че си простил никога не можеш да забравиш винаги имаш съмнения... "Ами ако пак го направи " ...
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там? липса на нещо и си си го потърсил някъде другите, оставям изневерите по дискотеките, които са най-тъпото нещо.. да се напиеш и да провалиш всико.... нямам думи
грешка ли е изневяра? при всички случаи. грешка ли е да нараниш един човек който твърдиш че обичаш заради миг наслада..
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) не разбирам много въпроса..
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход? защото човека до нас ни е позволил да си помислим за това
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? защото сме били глупави и сме се заблуждавали, но за жалост това го разбираме след като видим последиците..
любовта и лъжата? несъвместими понятия

какво мислите за "благородната" лъжа и любовта, което е да излъжеш някой които обичаш за да го предпазиш от нещо :-k

alkobalko
03-03-2007, 05:59
Възможна ли е любов след изневяра? Не. Това е предателство спрямо човека, с който си. Едно "ново" начало ще е изпълнено с угизения, несигурност, ревност и натяквания за старата грешка.
Какво е за вас изневярата и защо се стига до там? Нещо отвратително. Любовта е предадена, губи се доверието в човек. Липсата на разнообразие (за някои хора), желанието да се опита нещо ново или просто прищявка. Има и момент, в който разбираш, че чувствата ти към човека, с който си вече не са същите. Когато любовта си е отишла от вас започваш да я търсиш на друго място, но все още си със старата любов, за да не го/я нараниш.
Грешка ли е изневяра? Да, за мен е грешка и то недопустима. Грешка е да предадеш доверието и любовта на друг човек. Грешка е да го лъжеш по този начин. А самата изневяра в повечето случаи е напълно осъзната. Много рядко имафактори, които влияят.
Чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) Не мога да кажа от личен опит, но сигурно не е приятно. Има хора, които се чувстват гузни, но има и такива, на които не им пука. А относно излъгания- болка, погнуса, недоверие, празнота.
Защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход? Залъгваме се, че можем да опитаме нещо ново, но и да запазим старото. Когато любовта я няма си мислим, че е изход, за да разнообразим живота си.
Защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? Ако наистина е любовта на живота ни никога не бихме го излъгали и наранили по този начин. Всичко друго е заблуда. Обичаш ли някой си с него и само с него, защото той ти е напълно достатъчен.
Любовта и лъжата? Любовта. Тя винаги носи щастие, когато е истинска и споделена. А всяка лъжа рано или късно е разкрита и носи много неприятни последствия след себе си.

Bacard1
03-03-2007, 06:52

възможна ли е любов след изневяра?
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там?
грешка ли е изневяра?
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил)
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход?
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си?
любовта и лъжата?

разбирасе че е възможна но никога няма да е съштата...както преди изневярата...за мен изневярата е доста наранявашто нещо до там се стига като на човека с/у теб не му стига нещо не му даваш нещо от което ти има нужда..ми незнам какво е чуството защото не съм изневерявал не съм такъф човек просто....на двата следващи въпроса няма смисал да отговарям по горе отговорих "когато не му даваш това кето искаш"....!!!!

koalka
03-03-2007, 07:15
Темата е интересна, да.Дали е възможна любов след изневяра....не, защото нищо няма да е както преди.Ако си изневерил на човека, който те обича, не заслужаваш любовта му и ти не в момента не го обичаш.Не мога да разбера хората, които изневеряват, защото не се разделят с половинката си, която определено ще я боли по-малко, ако просто се разделят, а не така.И единия лъже подло другия, докато имат връзка.Всичко става един фарс.Стига се до там, защото единия иска разнообразие, което може да направи и след раздялата, а не допълнително да наранява човека до себе си.И основното е, че чувствата ги няма и искат разнообразие, както казах.Естествено, че е грешка, ОГРОМНА грешка.Еми, може и да не е предсвършен факт, но както ти казах, нещата няма да са същите.Трябва да свикнеш с мисълта, че той /тя може би вече няма да ти има доверие и заслужено.Изневярната не е изхоз, раздялата е изход.Лъжем го, защото вече не го обичаме и той не е любовта на живота ни, при това положение.Естествено, че любовта.

Ice_Queen
03-03-2007, 07:26
възможна ли е любов след изневяра? хормоните са голяма работа и ако си с човек с които искаш да си цял живот,а си млад ,защо да не го направиш?Тва не е фактор за душевното ти състояние!
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там? На мен тя не ми пречи стига да не разбера и да не разбие връзката ми..инак онази с което ми е изневерено ще си търси място по гробищата..а онзи изневерил ми ще се оглежда цял живот.. хаха,амлко съм крайна,ама си е така.Стига се до там при достаа дълга връзка,(поне тогава я оправдавам аз лично,само при дълга вр.)..не от скука ест,пак казвам Хормони!
грешка ли е изневяра? Да..но пак зависи от ситуацията..ако е м/у хора дето са 6 дена - 2 седмици заедно и не ходят насериозно..защо не ?!
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) - Ест че ще е малко кофти ситуация.Но защо тва да убива любовта -след изневярата даже може тя още повече да се засили понеже си видял/а че твоето си е дъ бест!
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход? Не е изход!Освен за момчета като...моя..дето нон стоп ми излага тезата че изневярата е края на връзката...нвм..
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? А от къде сме толкова сигурни че и той ни лъже?
любовта и лъжата? 2 взаимно свързани неща..може би за жалост,понеже дори да не се намесва изневярата хората си премълчаваме дребни неща,за да не нараним любимия..

И все пак ,не си изневерявайте ! Ако се разбере все пак болката е огромна...не е нужно никой да бъде нараняван така!

lud
03-03-2007, 08:00
Доверие се печели адски трудно ... но адски лесно се губи засметка на тва ... а загубиш лиго в някои , камоли в човека до теб ... :cry: [-X :cry: иди го връщаи ... сагласен сам с мнението на момичетата по горе ... но като познавам големи тяхни себеподони и гледам какви ги вършат се плаша с всеки изминал ден повече и повече ... иначе моия савет е "НЕ ПРАВЕТЕ ТВА У ДОМА СИ " ... и в няква песен се казжаше ::: ВСИчКООО се ВРъщааа :::

Fucking_Bitch
03-03-2007, 08:06
В клуба,в училище скоро дискутирахме изневярата..Лично аз мога да простя изневяра при положение,че страшно много държа на човека,но ако е нещо неериозно бих прекратила връзката.Ако аз изневеря,по-скоро ще е породено от някаква липса във самата връзка и съответно няма да я имам за сериозна...Но не бих наранила някои тъка,защото няма зн каква е връзката сериозна,несериозна от изневярата винаги боли.И според мен е възможно всичко да се развие благополучно,дори след нещо такова,зависи от волята и гордостта,от търпението и доверието... :roll: :roll:

natity
03-03-2007, 08:08
az sam izneverqvala i e ujasno gadno kogato darjish na lubimiq no lubov ima i sled iznevqrata

GLeZoRanA
03-03-2007, 08:12
възможна ли е любов след изневяра? Абе любов.. силно казано, но не е изключено
какво е за ваз изневярата Разнообразие
грешка ли е изневяра? Понякога.Абе не мисля , че е чак грешка
чуството при направен свършен факт?(като обичаш някои и си му изневерил) Зависи на какъв човек съм изневерила..понякога ми е гузно и се чувствам доста тъпо,друг път ми е се тая
защо се стига до там че да си помислим че изневярата е изход?От скука,от еднообразие..
защо лъжем човека които мислим за любовта на живота си? Той ако ми беше любовта на живота нямаше да го лъжа 8-[

FeelTheBeat
03-03-2007, 08:51
възможна ли е любов след изневяра?Може би е възможна...Но в крайна сметка винаги ще си имаш едно на ум, и просто...нищо няма да бъде същото.
какво е за ваз изневярата и защо се стига до там?За мен изневярата е... липса на разнообразие. За това се стига до там.
грешка ли е изневяра?Да, грешка е.

darkdevil
03-03-2007, 16:46
няма ли още желаещи да се изкажат по темата :)

PoisoNGirL
03-03-2007, 18:22
darkdevil ima ima :DDD
vuzmojna li e lubov sled iznevqrata? hmm shtom si izneveril znachi neshto vse shte e razlichno ako ne za drugiq to pone za tozi,koito e izneveril.Ako e priznata iznevqra nqkak si vsichko se promenq izchezva doverieto i s vremeto i lubovta.
kakvo e iznevqrata i zashto se stiga do neq? za da izneverish znachi neshto ne ti stiga i prosto go tursish v drug chovek.Iznevqrata e nejelan efekt,no ako se stigne do tam tova trqbva da te navede na misulta kude si sburkal vuv vruzkata si..
zashto iznevqrata e izhod? tova e nachin da zabravish kakvo ne ti e nared.. da potursish neshto razlichno ot ednoobraznoto.Iznevqrata e i nai-lesnoto reshenie na vseki problem.Vmesto da tursish greshkite v sebe si prosto otivash pri drug i si kazvash eii ne sum az vinovna ne mi e guzno zashto ne...
lubovta i lujata? trudno e da izlujesh nqkoi koito obichash.Ako durjish na nego ne bi trqbvalo da se stiga do tam,osven ako ne e blagorodno premulchavane...no pak shte ti teji na suvestta..taka che ne moje da ima lubov i luja v edno...
greshka li e iznevqrata i kak se chuvstavate sled tova? xa emi greshka e ako obichash nqkoi i posle sujalqvash.No ima sluchai kogato iznevqrata ti pokazva kakvo imash i zakrepqva vruzkata.ako e za dobro zashto ne.Nikoi ne moje da te sudi za resheniqta ti osven samiq ti... a kak se chuvstvash emi pri vsichki polojeniq shte ti e guzno i shte ti idva ot vutre da si kajesh vsichko.. be kofti chuvstvo.. osven ako si bezsurechno sushtestvo bez suvest i ne ti puka..
zashto lujem chovek,koito mislim za lubovta na jivota si?govorim za iznevqra ili drug tip luja... ili se opitvame da izbqgame ot neshto,ili da prikriem neshto za da ne naranim... ili prosto ne obichame koeto e nai-veroqtno ako lujem...
p.s.temata e naistina mnogo hubava.Bravo na avtora :)