PDA

View Full Version : "Обичам те!"

Violenza
03-03-2007, 10:36
Ех, тези думи...
Израз на нашите чувства или...?
Просто така...
Колко жалко, че тези думи за повечето не значат нищо...
А са просто колкото да кажеш нещо на гаджето си ей така...
Без наистина да ги чувстваш...
Да ги кажеш на човек, който познаваш от няма и седмица...
Да казваш, че го обичаш и че не можеш без него...
Че си готова цял живот да бъдеш с него...
Да бе...
Изобщо не слагам всички под общ знаменател... Просто като гледам как почти всички всеки ден са с нови гаджета и вече 'Обичам те, мило' пфф...
Смисълът на тези думи май от одавна се загуби... и стана нещо като 'здравей' ...
Колко жалко...
Все пак хубаво е, че още са останали хора, които го казват тогава, когато го почувстват...

bibonka
03-03-2007, 10:42
Мила,наистина много хора ги казват,защото няма какво друго да кажат ... Но за мен тези думи за толкова святи,невинни и истински,и макар че ги повтарям по 73497398 пъти на ден ,всеки път щом ги кажа или ми ги кажат е все едно за първи път ...
Да,грешно е да ги казваме просто защото са ни ги казали и да не обидим или на всеки срещнат,но има и такива хора.Аз искренно се надявам,че някои ден те ще осъзнаят какво вълшебство крият тези две думички ..

HopeLesss
03-03-2007, 11:23
Много рядко казвам "Обичам те"... Дори май прекалено рядко :roll: Обичам адски много сегашния си приятел, но не му го казвам често... Той се цупи, а аз трудно мога да му обясня, че не ми е лесно да изразявам чувствата си, дори с тези две думички. За мен значат наистина много и не мога да ги кажа просто ей така...

BebeTooOoo
03-03-2007, 11:39
Аз много рядко казвам "Обичам те" и да наистина има хора,които казват тези думи само и само да не обидят другия,но за мен това не е правилно.Ако не обичаш този човек няма смисъл да го лъжеш като му казваш че всъщност го обичаш....Тези две думички значат много и не мога да ги кажа просто ей така,а на наистина хора които държа и обичам истински.

Shmatko
03-03-2007, 11:42
Аз пък не обичам и мога да го кажа на която си искам, колкото пъти си искам и ич не ми дреме. :D

PoisoNGirL
03-03-2007, 11:46
tezi dve dumi zapochnaha naistina da stavat mnogo chesto pozvani i se obezmisliha.veche da kajesh na nqkoi,che go obichash ne e nishto specialno.Chuvala sum gi i sled mnogo malko vreme i sled mnogo meseci i nqkak ne mi vliqqt veche.Kazvala sum go moje bi samo na edno momche i to zashtoto prosto mi ideshe veche da go izkreshq na celiq svqt.Lubovta se ookazva i dokazva i tezi dumi ne sa nishto.Vednyj tolkova mnogo iskah da gi kaja,no ne se prestrashi i zatova zagubih momcheto,koeto naistina obichah! Zatova shtom go pochuvstvate go kajete..nito predi tva po zaduljenie,nito prekaleno kusno..kogato vi e na surceto...
p.s. mai e lesno da kajesh na nqkoi na nqkoi,che go obichash kogato ne e taka,no imash li istinski chuvstva..dumite prosto ti izchezvat...

TreeHill
03-03-2007, 12:02
Аз пък не обичам и мога да го кажа на която си искам, колкото пъти си искам и ич не ми дреме. :D

etetetetet etva e bace....da si oliGo

Shmatko
03-03-2007, 12:04

Олиго си ти, майка ти и бащати, направо цялата рода до 9-то колено.

PankO
03-03-2007, 13:12
p.s. mai e lesno da kajesh na nqkoi na nqkoi,che go obichash kogato ne e taka,no imash li istinski chuvstva..dumite prosto ti izchezvat...

Като видях този пост на латиница ми се искаше да го пренебрегна, но се радвам, че го прочетох и то чак до края!

Там се крие една голяма истина!

Когато всичко е розово и тече като реката Миси-сипи... някак си "Обичкам си те, миличко!" си хвърчат от устата ти като бейзболни топки от оная машина за тренинг.. Но когато дойдат проблемите, когато вече наистина трябва да покажеш дали си обичал човека до теб, дали обичта ти е била истинска, а една такава никога не може да премине в "просто приятелство" разбираш... дали и човека отсреща те е обичал - истински.
Бях лъган твърде дълго време... А сега страдам и ще си изтърпя цялата присъда, но повече грешки няма да правя!
Казвам "Обичам те" на всеки, който чувствам, че има нужда да го чуе - защото аз наистина го обичам и искам да е добре. Не смятам, че казвайки твърде често тези думи ние ги обезсмисляме. Не, това не е вярно и щом смятате така, тези по-горе, значи сте БАЛЪЦИ НЕЩАСТНИ, МАЛОУМНИЦИ ТАКИВА!!!

sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 13:15
Аззз....наистина т'ва преди го казвах изключително рядко.... пфф глупости... даже не съм го и казвала... и се чувствах мн неловко ако някое гадже ми го каже...'щото ддз...не съм им вярвала много :) пък и аз не можех да му отговоря с... '...и аз' или нещо такова... най-малкото защото не съм го чувствала истински, че да му го кажа... а за мен тези 2 думи значат много...пък и си мисля, че не може да ОБИЧАШ всичките си гаджета чак толкова много...

но сега на последното... му го казвам... защото наистина го чувствам от вътре... даже понякога ми се струва малко това дето му казвам :) ...как да му обясня колко много го обичам..аххх :smt060 :smt049

TreeHill
03-03-2007, 13:21

Олиго си ти, майка ти и бащати, направо цялата рода до 9-то колено.

budi malko po-to4en kato si pi6e6 avtobiografiqta.Ako ne kaji tam na koito si iska6 4e go obi4a6 i otivai se vozi...

ThePainIsReaL
03-03-2007, 13:30
Хм .. права си . Много са малко хората , които знаят стойността на думите или осъзнават колко е сериозно да кажеш на един човек " Ще те обичам винаги " , "Никога няма да обичам друг/а" и разни такива . Но пък щом ти не си такава , остави ги другите да страдат и да живеят в една огромна лъжа . Няма как да ги промениш , за жалост .
И като се замисля за себе си аз също съм казвала такива неща , изричала съм думи , свързани с вечна любов и наистина съм го мислила . В отговор съм получава същото - обещания , че ще бъда единствена му любов . Но не .. такива неща се случват само на избрани хора , а всички други се лъжат .
П.П. Никога не бих казала "Обичам те !" , ако не го изпитвам.

Shmatko
03-03-2007, 13:31
Аз пък ви обичам! :smt016

darkdevil
03-03-2007, 16:04
тези думички ги използвам само когато имам чуства към момичето което е смен просто така не сум ги изричал или да ги чуят.
казвам ги само тогава когато наисти обичам момичето което е с мен
тези думички имат голямо значение за мен самия но наистина както казахте повечето (не слагам общ. знаменател) ги използват просто за еи така.

bARbiTy
03-03-2007, 16:14
аз пък всеки ден не знам по-колко пъти казвам на момчетата,че ги обичам и много ми се вържат,ама аз не влагам никви чувства в тва,няма голям смисъл в това да обичаш някой,рано или късно все си наранен :-k

kittycat
03-03-2007, 17:07
Аз казвам ОБИЧАМ ТЕ всеки ден!!!

А ако някои ден пропусна, то е защото ме съм се видяла с моето съкровище и когато го видя си наваксвам.

Всеки път когато го кажа, то е защото наистина съм го почувствала, а когато ми го кажат политам в облаците!

И много се ядосвам, че започна да се употребява за щяло и за нещяло.

koalka
03-03-2007, 17:14
Всичко, което си написала е така.Доста често тези красиви две дучи биват изричани без да бъдат чувствани, без никакъв смисъл, просто ей така.Трябва да значат нещо повече от това.И аз ги повтарям всеки ден, но винаги влагам смисъл, защото ги казвам на момче, което наистина обичам, а не ей така на гадже.

Dissenter
03-03-2007, 22:13
Тия две думички крият в себе си нещо...Нещо,което не всеки може да проумее.Смисълът им далеч не е изчезнал.Изчезнал е навикът на хората да изразяват своите чувства такива,каквито са.Всеки може да каже "Обичам те" само за да повдигне настроението,но не всеки може да каже "Обичам те",защото е така,защото има нещо в него,което му дава ясна представа за смисъла на тези думи.
Казвал съм "Обичам те" само на едно момиче.Дали го чувствам...ДА.И не само го чувствам,но и го осъзнавам и затова го казвам и ще продължавам да го правя :smt060 :smt060

nasty_f
03-03-2007, 22:27
Да,найстина много жалко,че тези 2 думи станаха без никакво значение...Просто все едно поздравяваш някой и това е..Оххх,много се ядоснам на тези,които постоянно пишат по форумите и сайтовете за запознанства нещо от сорта "Лофкам си мойто мило"...При положение,че ходят от 2 сезмици,има ли и толкова.Това е силно,прекалено силно харесване,но не и обичане.Тези хора,които го казват на гаджето си с което ходят от 1 седмица...Това за мен са само празни думи.Обичта трябва да се показва,а не да се говори.Ти,ако постоянно говориш на някой колко много го обичаш,без въобще да осъзнаваш какво говориш,а не му го доказваш,заеби.....Явно става така,защото хората доста са се променили.Гордостта им ги е променила толкова много,че гледат само как да изглеждат и това е...Не искам да коментирам по тази тема,защото ще се ядосам.

muhlqsal_4orap
03-04-2007, 09:41
да, и аз, например сутрин като стана, никога не пропускам да го кажа на леглото, гардероба, котката, уредбата и всичко останало.
аз съм дете на любовта.

Ice_Queen
03-04-2007, 09:54
Когато чуя "Обичам те" на 2рия ден ми идея да убия този който ги е казал!!!!Тва идва от хора които никога не са разбирали какво е любов и го използват само за да разкрасят нещата.
"обичам те" е нещо найстина крависо и свещенно за мен.Никога не съм го казвала без повод и ако наистина не го мисля.

Казала съм го точно на 2ма души... и за 2мата съм умирала и ...
даже и сега бих им го казала..Говоря за мъжки
иначе го казвам и на най-добрите си приятелки,независимо че 1 е адски далеч от мен.. :cry:

iiirish
03-04-2007, 10:03
думите "Обичам те" по-скоро служат като злоупотреба, отколкото като показване на някакви чувства! и все пак не мисля, че всеки от вас има право да критикува или да съди, защото винаги и при всеки е имало момент когато тези две думи са били казвани без да е вложен в нях същинският им смисъл.

Jessika_MG
03-04-2007, 18:07
Е да, права си ама няма как да спреш потока от безсмислено "обичам те". Единственото, което ни остава е да бъдем верни на себе си и да не изневеряваме с думи на чувствата :wink:

sorceress
03-04-2007, 19:54
Всички твърдите, че казвате "обичам те" само ако го чувствате и сигурно наистина го мислите. И аз съм на тва мнение и затова не съм го казвала никога, обаче на мен са ми го казвали и то не е било искрено. Ей това мн го мразя у хората - казват не6та, а не разбират смисъла им и колко важни могат да бъдат за някой. "Обичам те" се изтърка толкова мн , че вече не се разбира кога е насериозно. За тва е нужно мн добре да познаваш човека до себе си и да можеш да преценяваш правилно дали е искрен. За мен е мн трудно, да не кажа почти невъзможно. Дано вие имате повечко късмет :)

PankO
03-04-2007, 19:58
КАТ СТЕ ТЪПИ ПАЧИ-КУРВИ КО НЯМА ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ "ОБЧИАМ ТЕ" ВЕЧЕ НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА!!!!

Тези думи за мен ВИНАГИ са били нещо страхотно и НИКОГА не съм ги казвал без повод. И въпреки това, мога да смея, че съм ги казвал МНОГО ПОВЕЧЕ ПЪТИ от колкото "Еби си майката!"!

Писенце
03-04-2007, 20:01
Ами аз го казвам много рядко но наистина го чувствам.Просто винаги когато го казвам осъзнавам колко много значи този човек за мен.И вече няколко години това е така и не се е променило, а любовта ми към него се засилва и бих направила всичко за него защото той го заслужава обичам те котенце дано и ти чувстваш същото към мен

PankO
03-04-2007, 20:40
Ами аз го казвам много рядко но наистина го чувствам.Просто винаги когато го казвам осъзнавам колко много значи този човек за мен.И вече няколко години това е така и не се е променило, а любовта ми към него се засилва и бих направила всичко за него защото той го заслужава обичам те котенце дано и ти чувстваш същото към мен
:oops:

(аз не съм котенцето де, просто... една красота ;-))

SaYoNaRa
03-04-2007, 20:43
да, и аз, например сутрин като стана, никога не пропускам да го кажа на леглото, гардероба, котката, уредбата и всичко останало.
аз съм дете на любовта.

Иии днеска май си забравил да кажеш на чорапите [-X

По темата: Казвам "обичам те" само когато наистина го изпитвам

bungle
03-05-2007, 08:10
Аз нон-стоп казвам "Обичам те" .

Преди не го казвах, нито показвах... и не ми е било добре.
А и осъзнах, че те са магически. Правят чудеса...

Alpha_Dog{F}
03-05-2007, 13:53
Аз самата казвам , че обичам някого ,без да го мисля . Имах едно гадже , което наистина ме обичаше и всеки път когато ми го казваше , аз му отвръщах , защото се чувствах длъжна . Има хора, които казват , че обичат някого , само защото искат нещо повече . Кофти е , че тези думи вече нямат смисъл , но какво да се прави , ако наистина някой обича , не са важни думите , а действията ;)

PankO
03-05-2007, 14:13
Аз самата казвам , че обичам някого ,без да го мисля . Имах едно гадже , което наистина ме обичаше и всеки път когато ми го казваше , аз му отвръщах , защото се чувствах длъжна . Има хора, които казват , че обичат някого , само защото искат нещо повече . Кофти е , че тези думи вече нямат смисъл , но какво да се прави , ако наистина някой обича , не са важни думите , а действията ;)

Това е глупаво... бившата ми ми се сърдеше, че не и казвам ОБичам те... Ейми като нямам желание, като не се чувствам влюбен - Как да и го каже, подяволите?!

Просто нямах желание... А ти като нямаш - защо го правиш от услуга или просто за да не ти се разсърдят?
Аз не бих постъпил така... И не постъпвам де...

macka123
03-05-2007, 14:14
в последно време го казвам много честно но на един и същи човек който наистина обичам.заедно сме от почти 4 месеца и имам чувството че тва е само едно малко начало на наща връзка.КИРЧО ОБИЧАМ ТЕ СЛЪНЦЕ

Shmatko
03-05-2007, 15:44
Аз пък го казвам само в неделя... :-D