Влез

View Full Version : Малко помощ ми трябва.

03-03-2007, 12:28
Здравейте. Скоро с приятелят ми правим една година. Въпросът ми не е какъв да ми е подаръкът. Вече съм го измислила. Проблема е, че незнам дали има такива неща и ако има къде да търся. Ходих по магазини за подаръци, за африкански, индоезийски и какви ли не неща. Авторски. Търся малки дървени китарки. Не акустична малка, а просто сувенирче, играчка... Не е задължително да е много малка. Но да не е и много голяма. наистита незнам дали се правят и ако се правят от къде мога да купя. Измислих опаковка и начин на поднасяне, но наистина незнам дали изобщо има такива и т. н.
Днес видях едни 3 малки китари, но не бяха дървени, а пластмасови и бяха запалки. А също така и гфът светеше в шарено :shock:

авторката
03-03-2007, 12:29
Има и друго което съм измислила, но не е задължително да го споменавам, нали?

bibonka
03-03-2007, 12:30
magazinche.com май така беше сайт-а .. там има всякакви неща и са ръчна изработка...можеш да харесаш нещо друго,ако го няма това там ..

sh3_1s_7h3_0n3
03-03-2007, 12:52
виждала съм дървени цигулки, значи трябва да има и дървени китарки... 8) има сума магазини за сувенири... по пазарчетата или няк'ви други специализирани за дранкулки... :)

03-03-2007, 15:15
E въпросът ми е къде по-точно да търся. Защото аз обиколих дооодта магазинчета в софия и не намерих.