Влез

View Full Version : Kak da postupq

03-03-2007, 13:22
mnogo haresvam edno momi4e no znam 4e tq haresva edno drugo mom4e po golqmo ot men s 4 godini i ne znam kakvo da napravq dori i da i razkriq 4ustvata si mislq 4e protivnikut mi e dosta po silen i mislq 4e 6te izbere nego pred men kakvo da napravq za da e moq za6toto tq e samo v mislite mi

cherinka
03-03-2007, 13:48
Дръж се мило, любезно, културно и възпитано с нея. Току виш ти обърнала внимание. Абе поста ти е много общо казано. Дай малко подробности за онзи другия, къв е, що е, как се държи с нея, тя как се държи с теб, какво й е отношението на нея към него и към теб, защото всяка една малка подробност е от наистина голямо значение.

Shmatko
03-03-2007, 13:51
Дръж се мило, любезно, културно и възпитано с нея. Току виш ти обърнала внимание. Абе поста ти е много общо казано. Дай малко подробности за онзи другия, къв е, що е, как се държи с нея, тя как се държи с теб, какво й е отношението на нея към него и към теб, защото всяка една малка подробност е от наистина голямо значение.
Тва няя му помогне ма изобщо, каже ли и че я харесва няя шанс, той и така няма шанс... :cry:

03-03-2007, 13:55
emi zna4i az se durja mnogo milo s neq tq su6to se durji dosta dobre s mene
za onzi poznavme se s nego mnogo bqglo tq ni e zapoznavala predpolagam 4e i toi se durji dobre s neq

koalka
03-03-2007, 17:38
Ако наистина го харесва и е здраво хлътнала по него, нямаш много голям шанс, реално погледнато.

PoisoNGirL
03-03-2007, 17:53
naistina ako tq go haresva mai nqma mnogo kakvo da napravish.Osven da si po-mil,po-lubezen,po-gotin i obshto vzeto da se staraesh da go izkarash ot glavata i kato i gokajesh,che si po-podhodqsht za neq.. no tova e malko trudno

03-03-2007, 21:05
lo6oto e 4e ne znam kolko hlutnala e po nego mislq i se 4udq kakvo da napravq pitam priqtelkite i ama i te znaqt kolkoto men

Bacard1
03-04-2007, 06:36
mnogo haresvam edno momi4e no znam 4e tq haresva edno drugo mom4e po golqmo ot men s 4 godini i ne znam kakvo da napravq dori i da i razkriq 4ustvata si mislq 4e protivnikut mi e dosta po silen i mislq 4e 6te izbere nego pred men kakvo da napravq za da e moq za6toto tq e samo v mislite mi

мога да те окоража да не се предаваш и че не е по силен от теб(което наистна може да е така),но тя няма да предпочете теб тя е от онези момичета които предпочитат големите бетковци...да се държате тежко...няма смисал...а дори и да тръгнете тя само ще те нарани повярваи ми..!!!!

POLA^_^
03-04-2007, 06:39

мога да те окоража да не се предаваш и че не е по силен от теб(което наистна може да е така),но тя няма да предпочете теб тя е от онези момичета които предпочитат големите бетковци...да се държате тежко...няма смисал...а дори и да тръгнете тя само ще те нарани повярваи ми..!!!!
мхмз...

Imaginar4e
03-04-2007, 06:54
Sтарай се да и даваш това, което другия не и дава и може да разбере, че се нуждае от тебе повече отколкото от другия :wink:

03-04-2007, 08:00
emi staraq se ona az davam edin prost primer nqmam kola koeto e golqm + za nego

Onizuka
03-04-2007, 08:03

Можеш да постъпиш в армията :lol:
Иначе най лесно е да забравиш за нея :roll:
Така ще е най удачно!