View Full Version : Защо не е с мен?!
Невероятната
03-03-2007, 17:27
Здравейте сладури!
Ето как стоят нещата при мен. С едно момче от отдавна сме много добри приятели и родителите ни също. Само че той започна да се държи различно с мен, по - мило, накара ме да се чувствам желана. Флиртувахме, прегращахме се, разменяхме си погледи. Така в продължение на един месец се зарибявахме и аз се влюбих. Исках да се получи нещо докато не го видях с друга. Аз се отдръпнах а той продължаваше да се държи по същия начин. Проблема ми е че и след като ме нарани все още го искам.
А какво иска той немога да разбера? Защо не е с мен? Какво бихте направили в моя случай?
Защо не е с теб ли...може би, защото се забавлява и с двете ви, защото си играе с теб.Не иска нищо сериозно най-вероятно.Не е влагал чувства.Просто се опитай да не му обръщаш внимание на намеците(с които честно казано не знам какво намеква), а и може да поговориш с него.
LSD^Lady
03-03-2007, 17:33
Еми според мен най-лесния начин да разбереш е като поговориш с него
PoisoNGirL
03-03-2007, 17:34
hmm samo ste flirtuvali ili e imalo vuzmojnost i za neshto poveche.variant e toi da si e pomislil che ne go haresvash i zatova da e trugnal s druga.Tova ne oznachava,che te e narabil s cel.Ako neshtata s negovata ne sa mnogo seriozni moje da go popitash zashto se e poluchilo taka i dali ne si ostanala s greshni vpechatleniq za povechenieto mu.Nishto ne gubish ako go popitash pone shte si naqsno kakvo e stanalo.Uspeh
sweet_DENI_f
03-03-2007, 17:37
еми поговорете си. В смисъл питай го кво правите?! Иска ли нещо от теб или просто ей така за забавление прави всичко ...
FaHrEnHeit
03-03-2007, 23:07
Може да си е помислил, че ти флиртуваш с него за това си го видяла с друга :)
SaYoNaRa
03-03-2007, 23:12
Говори с него все пак може да си го видяла със сестра му или с някоя магистрална фея :lol:
Е та нали сте най-добри приятели.....мисля,че точо ТИ,която го познаваш уш най-добре трябва да знаеш,защо го прави... :roll:
Здравейте сладури!
Ето как стоят нещата при мен. С едно момче от отдавна сме много добри приятели и родителите ни също. Само че той започна да се държи различно с мен, по - мило, накара ме да се чувствам желана. Флиртувахме, прегращахме се, разменяхме си погледи. Така в продължение на един месец се зарибявахме и аз се влюбих. Исках да се получи нещо докато не го видях с друга. Аз се отдръпнах а той продължаваше да се държи по същия начин. Проблема ми е че и след като ме нарани все още го искам.
А какво иска той немога да разбера? Защо не е с мен? Какво бихте направили в моя случай?
е вижда се че иска и теб...но вианги има едно но си има гадже...има три варианта..1)да изчакаш да свърви тяхната връзка през тва време пак си флиртуваите...или..2)да го заебеш и да си намериш др...или... 3)да им развалиш врузката!!!!.......
Imaginar4e
03-04-2007, 07:10
На твое място бих си поговорила сериозно с него каво иска и какво искам аз.Най-добре говорете, не оставяй нещата само на размислите ти и твоета гледна точка.Нема ти навреди, поне ще се разберете
alkobalko
03-04-2007, 07:13
Поговорете и си изяснето ситуцията.
suletka___
03-04-2007, 12:08
Xm ... sporem men vaprosnoto mom4e prosto ne iska neshto seriozno .. te sa takiva pove4eto ... , a moje i puk da ne iska da te naranqva ili puk nali ste pr.semeistva ama za mene tva sa samo izmislici na mom4etata . Znam 4e te boli , no spored men trqbv ada pogovoite da svalish kartite i toi negovite i togava ve4e da znaesh kakvo hste stava i izob6to hste stava li ne6to i ako toi kaje 4e ne iska vruzka da re4em pone shte se naqsno ...
не бих се учудила ако държанието му спрямо другото момиче е същото. може би той просто си играе и с двете ви. съвета ми е да не приемаш навътре подобни флиртове и свалки, защото те не са нищо обвързващо, сериозно или задължаващо. те са плод на най-обикновенни симпатии и доста често завършват така както и са започнали - с нищо!
ThePainIsReaL
03-04-2007, 12:24
На човека му е приятно да има варианти за изход . Вероятно си играе и с двете ви , но все пак нямаш какво да губиш , ако поговориш с него .
Еми според мен най-лесния начин да разбереш е като поговориш с него
Е та нали сте най-добри приятели.....мисля,че точо ТИ,която го познаваш уш най-добре трябва да знаеш,защо го прави... :roll:
Половината от тоя форум са адски тъпи хора.
Ко можем да ти кажем ние ве?
Ти трябва да си преценяваш, тука не сме най-големите разбриачи за да ти кажем всичко точно и ясно и само да избираш между а) и б)...
Сама си реши!
Papagal4e
03-04-2007, 14:06
като си започнала да флиртуваш с него си му показала,че може да те има и сигурно си му станала безинтересна и в другата е намерил нещо друго,което ти нямаш