View Full Version : 8 март...
Плс дайте някаква идея какво да купя на моята любима :-D
понеже тя е само на 14 и супер мн си я Обичам!много се чудя :smt017
Предложения: ](*,)
Това за мен е празник на майката, не на момиченцата ;-)
Кото и да кажете няма да ми промените мнението :Р
`Death`Whore`
03-03-2007, 21:42
И стига с тези подаръци! Подаряваш И любов, нали? Ако не И е достатъчна, не ти трябва.
Не това сам съм си го замислил :)
та идеята ми е една червенаа роза :wink:
(а и е ден на жената) 8)
И стига с тези подаръци! Подаряваш И любов, нали? Ако не И е достатъчна, не ти трябва.
На рожденния си ден, където да няма подаък е немислимо, бившата ми ми каза, че иска само мен ;-) Не и трябва друго за рожденния и ден ;-)
`Death`Whore`
03-03-2007, 21:59
Значи не съм сама. :)
JoeBanana
03-04-2007, 07:10
(а и е ден на жената) 8)
в който малолетната ти приятелка отново не се вписва :mrgreen:
Imaginar4e
03-04-2007, 07:14
То верно че не й е баш празник, но едно красиво цвете е достатъчно мисля.Аз бих се зарадвала на червена роза, дори и подарена ей така все едно откъсната от някоя градинка :) бъди романтичен, не подарявай сложно измислени подаръци няма смисъл.Понякога семплото е по-доброто
alkobalko
03-04-2007, 07:16
Много малка ми се струва да празнува деня на жената. Ако все пак искаш да и поднесеш нещо малко, една роза е напълно достатъчна.
CVETELLINA
03-04-2007, 07:20
Ами то по принцип 8-ми март-е празник на жената,не на малките момиченца..ноо щом искаш да й подариш нещо-и аз мисля,че едно цвете (зависи какви цветя харесва,трябва да разбереш :-D ) ще е напълно достатъчно :P
cherinka
03-04-2007, 07:49
Абе никъв празник на жената не е ! Това е ден на МАЙКАТА. А непълнолетните девойчета и момченца празнуваме на 1ви юни !!!
sexy_momi4e
03-04-2007, 08:46
[quote="cherinka"][size=18]Абе никъв празник на жената не е ! Това е ден на МАЙКАТА. А непълнолетните девойчета и момченца празнуваме на [b]1ви юни
kazva se den na jenata,a ne na maikata :smt005 :smt005 :smt005 puk i tq predpolagam e jena i kakvo lo6o ima da praznuva
po temata cveteto e idealno :wink:
cherinka
03-04-2007, 08:52
[quote=cherinka][size=18]Абе никъв празник на жената не е ! Това е ден на МАЙКАТА. А непълнолетните девойчета и момченца празнуваме на [b]1ви юни
kazva se den na jenata,a ne na maikata :smt005 :smt005 :smt005 puk i tq predpolagam e jena i kakvo lo6o ima da praznuva
po temata cveteto e idealno :wink:
Абе ден на майката е! Образовайте се малко. Тва е от обща култура. Правете разлика между wife и woman. Само дето е wife с kid(s). Целия народ го префърцуни да е ден на Жената, Но е ден на Майката!
sexy_momi4e
03-04-2007, 08:55
awe koito kakto iska da si go praznuva,den na maikata,den na jenata,koito kakto iska.i sv. valentin ne e na6 praznik ama nqkoi go praznuvat
хах на 14 тя не е нито жена, нито майка :smt005 тоест няма повод да празнува този празник откъдето и да го погреднеш! за такива малки дрисли хората са измислили 1 юни :-s
cherinka
03-04-2007, 09:02
хах на 14 тя не е нито жена, нито майка :smt005 тоест няма повод да празнува този празник откъдето и да го погреднеш! за такива малки дрисли хората са измислили 1 юни :-s
И аз това викам, ама кой да чуе.... само си хабя нервите.
offf aide seq pak 6te s epo4ne edni rpaznyvali 8mart i 14 fevryari dyrgote ne kat iska mom4eto da i podari toi ne ni pita dali odobrqvame ili ne pita ni kakvo ...qq stiga i viq se ligavete praznika si e praznik da se praznyva eeee.neznam spored men hybavo e da i zeme6 ne6to malko ama koeto da e sladinko i da i e kat spomen neznam... zemi i edna plu6ka malka i sladinka da i pripomnq za teb az moq bov6iq mi be6e podaril endo ku4enc ei vinagi kat si go gy6kax se se6tax za nego a i go be6e napraskal s negoviq parfum mngoo gotinko
cherinka
03-04-2007, 10:00
offf aide seq pak 6te s epo4ne edni rpaznyvali 8mart i 14 fevryari dyrgote ne kat iska mom4eto da i podari toi ne ni pita dali odobrqvame ili ne pita ni kakvo ...qq stiga i viq se ligavete praznika si e praznik da se praznyva eeee.neznam spored men hybavo e da i zeme6 ne6to malko ama koeto da e sladinko i da i e kat spomen neznam... zemi i edna plu6ka malka i sladinka da i pripomnq za teb az moq bov6iq mi be6e podaril endo ku4enc ei vinagi kat si go gy6kax se se6tax za nego a i go be6e napraskal s negoviq parfum mngoo gotinko
При положение, че тя НЕ бива да празнува този празник, защо 8ми март да е повод да и подари нещо. Не забравяйте, че има още 364 дни (без 8ми), в който спокойно може да и прави сякакви изненадки и подаръчета :) !
:smt005 :smt005 :smt005 Приятелката ти скоро може да вземе да празнува и 02.02 или Бабинден :smt016
Нищо не и подарявай,тя НЯМА празник [-X
ThePainIsReaL
03-04-2007, 10:23
Ми тя е малка още .. какви подаръци за 8ми март бълнуваш ? :roll:
shemetaa
03-04-2007, 18:25
ex kak mi se iska i na men da mi podari nqkoi ne6ty. :? :oops: ...spored men puk nqma zna4enie 4e e na 14,vqrno e 4e e malko malka,no e vajen jesta...6tom mom4eto iska da q uvaji...neka! nqma lo6o...skifai sega,az li4no ne poznavam jena koqto ne bi se zaradfala na edna pliu6ena igra4ka[obojavam gi,daje v4era si kupih porednata :smt007 mn sa qki] ili nqkoe razko6no cvete...povtarqm vajen e jesta... :smt016 :smt006
CrIsTiaNo_
03-04-2007, 19:10
То верно че не й е баш празник, но едно красиво цвете е достатъчно мисля.Аз бих се зарадвала на червена роза, дори и подарена ей така все едно откъсната от някоя градинка :) бъди романтичен, не подарявай сложно измислени подаръци няма смисъл.Понякога семплото е по-доброто
v pove4eto slu4ei e po dobro :D
хах на 14 тя не е нито жена, нито майка :smt005 тоест няма повод да празнува този празник откъдето и да го погреднеш! за такива малки дрисли хората са измислили 1 юни :-s Mislish li che e prazvelno da obijdash taka momcheto ne te pita dali tq praznuva ili ne a kakvo da i zeme kato ne znaish ne se obajdai i ne obijdai shtoto koi znai i ti kva pikla si..pak i tva che toi iska da i podari neshto ne oznachava che tq praznuva tozi praznik prosto momcheto e kavaler i naistina si q obicha taka che malchi si tam i spri s tapite iskazvaniq !!!
PS:spored men nai udachno e cvete ili malka pliushka nali znaish malko no ot sarce.. :wink:
SaYoNaRa
03-04-2007, 20:48
само че 1 юни е и за нас "дрислиовците"
хах на 14 тя не е нито жена, нито майка :smt005 тоест няма повод да празнува този празник откъдето и да го погреднеш! за такива малки дрисли хората са измислили 1 юни :-s Mislish li che e prazvelno da obijdash taka momcheto ne te pita dali tq praznuva ili ne a kakvo da i zeme kato ne znaish ne se obajdai i ne obijdai shtoto koi znai i ti kva pikla si..pak i tva che toi iska da i podari neshto ne oznachava che tq praznuva tozi praznik prosto momcheto e kavaler i naistina si q obicha taka che malchi si tam i spri s tapite iskazvaniq !!!
аз съм пикла така ли :smt005 миличка, хабер си нямаш ти от мен и от годините ми!!!!!!!!!!! ако ти си на 15 или 16 аз отдавна съм милата тоя част от "пубертета" :lol: явно пиклата си ти и по този начин си избиваш комплекса са собствените си години :wink:
и не ми казвай да не се обаждам, защото не си ми никаква, че да го правиш, ясно?! когато ми дойдеш на годините можеш да си изказваш мнението! но да ми говори няква вчерашна дрисла като тебе, да съм била млъкнела няма да стане :smt005
macka123
03-05-2007, 14:25
хаха
много добри коментари относно тва на колко години е момичета и тва че не трябва да празнува осми март
да но вие не бихте ли били поласкани ако ви подарят червена роза (примерно) от любимото момче
цвете е най подходящо според мен :):)
Octofunk
03-05-2007, 14:38
Хахахахаха, деба меркантилните същества, ае измислете още 5 празника - ден на цицата, ден на бижутата, ден на новите дрехи, ден на женското излъчване, ден на.... ебал съм му майката
(а и е ден на жената) 8)
в който малолетната ти приятелка отново не се вписва :mrgreen:
za6to da ne se vpisva?tq e na 14,a edna jena stava jena na 12 dokolkoto znam
FireSweet
03-05-2007, 15:49
Ami zamisli se na kakvo eventualno 6te se zaradva i i go kupi.A puk moje i edno cvete...predpolagam 4e 6te se zaradva.Vse pak ti si q poznava6
...kolkoto do tova dali ne e malka za tozi praznik...mn zavisi ot tova dali e izrasnala emocionalno ili vse o6te misli kato dete...
AnIcHkAtA
03-05-2007, 16:24
Edna rozi4ka s 4ervena pandelka :)