PDA

View Full Version : Псна ми от скапаня живот!!!!!!!!!!!

nasty_f
03-03-2007, 22:56
Съжалявам,че ще ви занимавам с моите проблеми,но който иска да чете и да пише каквото иска,който не иска да не чете и да не пише,все ми е тая...Така ми олеква като споделям.И преди съм пускала теми за същия проблем и сега отново пускам и вече ми писна,дори понякога се чудя защо трябва да става така.Не може ли просто да не ми се случва нищо?!?!
Влюбих се в едно момче страшно много.2 вечери бяхме заедно и после като се виждахме си казвахме само "Здравей" и беше тоооооооолкова тъпа постъпка..Аз съм виновна за всичко,защото му се бутах,признавам си-мислете ме за каквато искате,вече не ми пука от нищо :smt010 ...Аз,не знам какво стана точно,но се влюбих страшно много,найстина много.Вчера пак го видях в дискотеката и си казахме обичяйното "Здравей" и това си беше.Цяла вечер танцувах,защото знаех,че няма да стане нищо и няма смисъл да си седя на масата.Но на края като си тръгнах го видях във входа на дискотеката с едно момиче си говореха.И чак като ги видях зацепих защо го нямаше поне пловин час вътре.Стана ми супер кофти като ги видях.Само си ги подминах,без дори да ги погледна.С периферието си обаче видях,че той ме погледна и сякаш му стана неудобно.Аз не съм му никаква,за да му казвам какво да прави...Сега нямам настроение за нищо,защото мислех да отида и днес на дискотека,но се отказах.Има ли смисъл да отида и да го видя и да ми стана 10000 пъти по-гадно?НЕ!Вече не ми се живее :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 По-добре да умра,от колкото да страдам и само да си мисля за него..Толкова се мразя за това,че съм страшно найвна и позволявам да ме правят на глупачка и винаги после ми е гадно.Но толкова гадно не ми е било никога.Разбирате ли,имам чувството,че вече живея само,за да го видя.И найстина май е така.Та аз излизам само с надеждата да го видя :smt010 ....Когато ми е гадно за нещо друго аз се усмихвам,защото си го представям как върви срещу мен.Знам,че може би няма да е последното момче,което ще харесвам,и че няма смисъл да си хабя нервите за него,защото един ден ще са ми още по-нужни,но какво да направя,аз съм отчаяно влюбена.Като минава покрай мен ми се иска само да го хвана за ръката,за секунда.Но не мога,страх ме е да го докосна... :smt010 Аз знам,че можеше да стане нещо,ако отново му се бях набутала,но има ли смисъл!?Той,ако искаше щеше да ме потърси и да дойде при мен...Не искам вече да нахалствам,писна ми,от всичко ми писна.
Когато особено нямам за учене и не съм излезнала и просто си седя в нас си мисля за него.Когато си легна понякога по-рано не мога да заспя ПОНЕ 3 часа...Не ме питайте от къде знам колко часа не заспивам.До мойта къща има галерия,която на всеки половин час удря по 1 път,а на всеки час толкова пъти,колкото е часът,но да не изпадаме в подробности.Знам само едно и то е,че не ми се живее!

SaYoNaRa
03-03-2007, 23:16
Както казах в предната тема може да е била сестра му а й и откога е забранено 30 мин да си говориш с момиче :smt017 А и периферията ти може да лъже ...

BUBU_to4ka_TO
03-04-2007, 05:54
e ako naistina mu e stanalo neudobno togava zna4i vse pak ima nadejda ne umkliumvai glava 8)

П
03-04-2007, 06:06
Предполагам, че това се дължи на възрастта ти, когато порастнеш ще няма да мислиш точно по този начин, поне се надявам да е така

koalka
03-04-2007, 07:08
Според мен ще ти олекне, ако му признаеш чувствата си и вече от там нататаък не мислиш за него или поне се опитай.Най-напред виж какво мисли и дали имаш някакъв шанс.Не говори как не ти се живее, защото хората изпитват несподелена любов по няколко пъти.Все пак и такива неща се случват в живота.

JoeBanana
03-04-2007, 07:15
като го чуя тва помпозно изказване от някой малолет и падам от смях :mrgreen: кво си видяла ти от "скапания" живот ? някъв сульо не те харесвал и айде дай да мрем :mrgreen:
ти кво искаш ? да му кажеш "здравей", а той да ти каже " ти си момичето на моя живот, аре са женим" :mrgreen:
ае бегайте оттука с тия "проблеми" и гледай на "скапания живот" да не му писне от теб, че тогава наистина ше искаш да се трупясаш :mrgreen:

Onizuka
03-04-2007, 07:56
За ко ше мреш?
Седи си у дома, нали имаш комп.
Ей тва ти стига...
Гледай аниме, пиши по форуми..
Мани го оня.
Па и верно тва с живота...
Глей да не ти прилошее още малко.
Баси, кво ви става, два пъти сте били заедно и си влюбена... баси влюбването O_O

BrokenInnocence
03-04-2007, 08:25
Честно, иска ми се да имам твоите проблеми...

DevilWish
03-04-2007, 08:37
Бахти никой не ти е съпричастен така като гледам или поне почти никой.
Аз искам да ти кажа ,че преди няколко години бях влюбена в едно момче /дори мога да кажа ,че го обичах/ цели 4 години.Той не ми обръщаше никакво внимание ,знаеше за чувствата ми и сякаш нарочно ме нараняваше колкото се може повече.Така 4 години аз излизах също като теб само с една мисъл - да го видя.Плаках 4 години всеки ден по милион пъти.Освен това съдбата беше наредила така ,че искам - неискам всеки ден го виждах постоянно.След 4 години повтаряне "Живея само заради него и той е единствен!" той се появяваше все по-малко в живота ми.Със спирането на срещите ми с него ,започнах да мисля все по-малко за него ,гледах да се забавлявам по все възможни начини и сега като го видя вярваш или не тази любов моя се превърна в много силна умраза.Не мога да го понасям ,защото знам този боклук какво си позволи да ми причини!

Onizuka
03-04-2007, 08:39
умраза.Не мога да го понасям ,защото знам този боклук какво си позволи да ми причини!
Пише се ОМРАЗА :twisted:
Ами да ти кажа и на теб... ти си си виновна, не той!

Lambo
03-04-2007, 08:42
nasty_f трябва ти друго момче да се разсеяш малко... Неможе само за този да мислиш и да буксуваш на едно място. Намери си някакво занимание, което ти е интересно и наистина може да ти грабне вниманието. Примерно на компа някоя тъпа игричка за убиване на времето... просто нещо да има колкото да не седиш забила и да си мислиш за въпросното момче. Няма смисъл просто да мислиш за него денонщно... И аз съм имал много безсънни нощи заради момичета... Просто или се изтощаваш на макс през деня ( с някакъв спорт примерно) и като се прибереш веднага заспиваш от умора... Аз примерно като ходя с колелото на даскало всеки ден минавам по 20км и като се прибирам вземам един душ и веднага в леглото ;) След 1-2 седмици въобще не се сещаш за кое момиче си мислил в безсънните нощи :wink: :D 8)

sladyrka{}
03-04-2007, 09:01
dobre ne moga da razbera samo edno.. za6to sled kato si ludo vlubena ne govori6 s nego?! pone 6te zne6 4e si opitala.. ne moje prosto ei taka da se otkaje6!!az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da se borq nai malkoto..

ThePainIsReaL
03-04-2007, 10:36
Ооо .. адски добре знам какво е да си прекарваш деня в оглеждане за даден човек. Побъркващо е .. но не си позволявай да се увличаш . Какво толкова ти е дал този човек , че си така привързана към него ? Каква жертва е направил той за теб , че ти живота си готова да дадеш заради липсата му . Замисли се - всичко , което сега изпитваш , е период , който ще мине . Идва пролет , времето е разкошно , готова ли си да пропилееш най-хубавите си дни/години , страдайки за момче , което се сваля с друга и което дори не се сеща за тебе .
Усмихвай се напук , ако трябва , но го прави !

assd
03-04-2007, 10:43
але сте, зле сте... не разбрахте ли че любов нема, живей за мигаи ти е екстра, ей ме мене ич ми не пука и никога повече (поне в следващите 10 години) няма ни да търся момичето на живота си, само за вечер, две - те толко стигат ... са съм млад, любов ми не трябва.. само платена :lol:

абе разбрахте какво имам впредвид, правете си купона сега, оставете любовта и вечните връзки за сапунките

Onizuka
03-04-2007, 10:46
Мноо яко написано :lol: ::: :wink:

carevi4noto_momi4e
03-04-2007, 10:57
dobre ne moga da razbera samo edno.. za6to sled kato si ludo vlubena ne govori6 s nego?! pone 6te zne6 4e si opitala.. ne moje prosto ei taka da se otkaje6!!az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da se borq nai malkoto..we ako my kaje6 i toi ti kaje 4e ne te haresva i ne iska ni6to ob6to s tebe ..togava mi razpravqi 4e jivota bil skapan ima vreme moje da ti se otvori para6uta

03-04-2007, 17:22
Aman ot nekfi maloletni emo-ta, tiq zavladqat sveta, mi jivota ne e spravedliv taka e, vie si rejete venite, ama nqkoi predpo4itame da mu sma4kame glavata s kubinki!

nasty_f
03-06-2007, 18:01
като го чуя тва помпозно изказване от някой малолет и падам от смях :mrgreen: кво си видяла ти от "скапания" живот ? някъв сульо не те харесвал и айде дай да мрем :mrgreen:
ти кво искаш ? да му кажеш "здравей", а той да ти каже " ти си момичето на моя живот, аре са женим" :mrgreen:
ае бегайте оттука с тия "проблеми" и гледай на "скапания живот" да не му писне от теб, че тогава наистина ше искаш да се трупясаш :mrgreen:
Мерси много за съвета.Радвам се много винаги на коментарите ти,защото са винаги искрени(така и трябва)...Направо ми "пълниш" душата.Написал си самата истина и аз я знам,но я бях позабравила.Мерси,че ми я припомни,сега определено живнах :lol:

JoeBanana
03-06-2007, 18:08
ама разбира се, аз затва съм тука :mrgreen:
да помагам ! :mrgreen:
ае жива, здрава :mrgreen: