Влез

View Full Version : Боли ме...просто нз какво да правя вече

03-04-2007, 09:12
Преди 2-3 месеца се запознах с едно момиче,мн се харесвахме и двамата,тръгнахме...преди 1 седмица тя ме скъса,както сяко момиче ест измисли неква тъпа причина,болеше ме наистина понеже последнтие дни разбрах че я обичам,луд бях по нея,просто ставах късно и лягах рано само зада мине деня и да я видя на следващия ден,като бяхме заедно тя се правеше на въпросната уж "Влюбена",просто толкова щастлив бях че сме с нея,такава радост ме изпълваше само като си помисля че тя уж ме обича...и хоп-един ден като бях сигурен че връзката ни потръгва и че тя ме обича,тя застана срещу мене и ми каза че късаме...цяла седмица неможех да си намеря мястото...такава тъга ме беше обзела,но що горе успях да преодолея тъгата,макар да усещам че се още я обичам,и днеска разбирам че тя спряла да ме харесва още преди месец,и сичко това че ме обичала че била щастлива с мене било лъжа...лъгала ме през цялото време,и сега ми се умира направо...толкова я обичах и се още я обичам,толкова щастлив бях че тя ме обича мене и се още бях щастлив че тя ме е обичала,просто това ме крепеше,сега разбирайки че всичко това било лъжа,боли ме,много,от една страна съм гневен за всичко,от друга страна усещам че се още я обичам,сяка срещната с нея я сравнявам,само да можех времето назад да върна,да чуя смеха й,да я прегърна...изпуснах своя шанс,нищу немога да направя вече,сичко било лъжа...какво да правя,как да я забравя...опитвам се но немога...просто се чудя как едно чувство може така да ме обсеби...нз какво става с мене ще полудея вече....

misli pozitivno
03-04-2007, 09:14
оф забравих да се логна... та кажете хора какво да правя вече...тя неме обичала,а мисълта че ме обича ме правеше щастлив,а сега сичко свърши.... :cry: :cry: :cry:

Onizuka
03-04-2007, 09:17
Излизай с приятели, намери си занимание на компа... ще ти мине :wink:
Кофти е... то няма баш рецешта за лечение... просто внимавай повече и не се доверявай толкова лесно...
Винаги трябва да имаш едно на ум!

03-04-2007, 09:18
emii mnog tapo tave superr gadno nemislix 4e i momi4eta postapvat taka s men mom4eta sa go pravili ii vinagi to4no kogato po4na da darja na mom4eto da mislq 4e 6te potragne i hop iznikva s nqkva tapa pri4ina prosto ei taka ot nikade darjala sma se prefectno i vsi4ko i aidee ...da ti kaja v pove4eto slu4ie momi4eta bixa otrqzali i se bixa re6ili ot sigornosta s nqkoe mom4e zardai drygo zamislql li si 4e prosto moje da iam dryg iii da ne se zamoizma4va6

misli pozitivno
03-04-2007, 09:21
да,ако разбера че е имало друг ще ми стане 5 пъти по гадно,но мисля че няма,немгоа да я забравя,излизах с приятели но дори и да съм с тях мисля само за нея...и на компа да съм още повече почвам да си мисля за нея...но не това ми е проблема,дразня се че тя се правела на влюбена а сега разбирам че въобще неме е обичала,какъв е бил смисъла да ме лъже...

Onizuka
03-04-2007, 09:21
emii mnog tapo tave superr gadno nemislix 4e i momi4eta postapvat taka s men mom4eta sa go pravili ii vinagi to4no kogato po4na da darja na mom4eto da mislq 4e 6te potragne i hop iznikva s nqkva tapa pri4ina prosto ei taka ot nikade darjala sma se prefectno i vsi4ko i aidee ...da ti kaja v pove4eto slu4ie momi4eta bixa otrqzali i se bixa re6ili ot sigornosta s nqkoe mom4e zardai drygo zamislql li si 4e prosto moje da iam dryg iii da ne se zamoizma4va6Абе да ти кажа, момичетата са често такива, каквито ги изкарва горе пича.
Аз също познавам поне 80% такива мацки! Ама си ме кефите дееа :lol:
Квито и да сте сте луди фенки :lol:

Onizuka
03-04-2007, 09:22
да,ако разбера че е имало друг ще ми стане 5 пъти по гадно,но мисля че няма,немгоа да го забравя,излизах с приятели но дори и да съм с тях мисля само за нея...и на компа да съм още повече почвам да си мисля за нея...но не това ми е проблема,дразня се че тя се правела на влюбена а сега разбирам че въобще неме е обичала,какъв е бил смисъла да ме лъже...
Ми може да те лъже нали..
А може пък и в началото наистина да е имала привличане към теб... но после е разбрала че не държи толкова на теб... а след като не държи не трябва да и оставаш длъжен...
Слушай японска музика и се кефи на живота, иначе е тежко :-k

misli pozitivno
03-04-2007, 09:46
ще издивея,усещам че нетрябва ад ми дреме,но мисълта ме измъчва...

Onizuka
03-04-2007, 09:54
Какви сте такива...
Вярвай малко в себе си, не се отчайвай толкова лесно...
Има за какво да се бориш още...

03-04-2007, 10:21
mnoo tupa kuchka...

Onizuka
03-04-2007, 10:23
Не е важно че е тъпа. Важното е че е куч*а :lol:

iiirish
03-04-2007, 11:07
щом има истински чувства естествено е да те боли. но живота е прекалено хубав за да го помрачаваме ;) приятели са за това - да го правят по-лек ;) разчитай на тях!

koalka
03-04-2007, 17:55
Положението ти наистина е лошо, но пък нали трябва да намериш лъч светлина в цялата работа.Опитай се да осмислиш положението и да видиш, че така е било по-добре да стане.Ако това момиче те беше лъгало още дълго време щеше да бъде по-зле, а така поне е приключило бързо..