Влез

View Full Version : Ами сега..

Лили
03-04-2007, 13:22
Ето, че и моя ред да искам акъл дойде...
Моя приятелка ,малко по голяма от мен, преди около месец ме запозна с приятеля си. Няколко пъти сме излизали на кафе заедно с компанията. На мен ми беше симпатичен още от началото, но нищо не предприех- все пак е приятел на моята позната. Започнахме да си пишем в МИРк и постепено много си допаднахме .... Но наистина не знам как да постъпя. И двамата не искаме да я нараним, освен това той първо е срещнал нея, а не мен. Осъзнавам колко подло и гадно ще е от моя страна ако направя нещо ](*,)
В същото време все повече и повече искам да бъда с него и не знам как да се преборя с чувствата си. Избягвам го , избягвам и да си пишем...но през цялото време той ми е в мислите.. :smt009

Ashantitu
03-04-2007, 13:31
А сигурна ли си, че ти си в неговите? Той може да гледа на теб като на потенциален "съучастник" в изневярата, а не като на нещо друго... Ти си прецени, кои сме ние, че да ти казваме да спреш чувствата си?

Ако аз бях на твое място, щях да изчакам да се разделят, ако момичето ми е приятелка. Ако те не се разбират и обичат, ще се разделят, без ти да си причината затова. Но бъди сигурна, че ако сега стане нещо и приятелката ти научи, това няма да и повлияе добре, а ако не научи - ще ти тежи на съвестта... на него също...

На мен ми е тежал подобен проблем, при все, че не познавах момичето...

Помисли дали не е внушение или нещо моментно, защото заради чисто сексуално влечение не си струва да постъпваш по този начин - все пак има момчета, които не ходят с твои приятелки или изобщо си нямат приятелки...

PankO
03-04-2007, 13:39
Ето, че и моя ред да искам акъл дойде...
Моя приятелка ,малко по голяма от мен, преди около месец ме запозна с приятеля си. Няколко пъти сме излизали на кафе заедно с компанията. На мен ми беше симпатичен още от началото, но нищо не предприех- все пак е приятел на моята позната. Започнахме да си пишем в МИРк и постепено много си допаднахме .... Но наистина не знам как да постъпя. И двамата не искаме да я нараним, освен това той първо е срещнал нея, а не мен. Осъзнавам колко подло и гадно ще е от моя страна ако направя нещо ](*,)
В същото време все повече и повече искам да бъда с него и не знам как да се преборя с чувствата си. Избягвам го , избягвам и да си пишем...но през цялото време той ми е в мислите.. :smt009

Кажи му да каже какво чувства към теб на НЕЯ - така ще докаже чувствата си към теб.
Окей?
Така ти няма да си виновна, защото той ще си е признал пред нея.
А тя ако ти е истинска приятелка ще ти го отстъпи и ще ви остави да сте щастливи. Няма да се сърди!!!

Виж ми подписа.
Виждаш ли онова момиче? То беше последното, в което се влюбих. невероятно умна, не по-малко красива. В момента ходи с най-добрия ми приятел ;-)))))))))))
Но аз се радвам СУПЕР МНОГО ЗА ТЯХ, защото тя е НЕВЕРОЯТНО ДОБРА, а него си го обичам като брат ;-)

Така, че... приятелството е безгранично, но само като е истинско!!!!

Papagal4e
03-04-2007, 13:51
все едно ми се повтаря това,което се случи на мен..!Бях ама точно на твоето място..само с разликата,че това момиче,което ходеше с него не беше позанта ,а най-добрата ми приятелка..така от чат на чат..кафетата разбрахме ,че сме един за друг..и на един купон решихме да и кажем..тя влезна и той я викна..каза и всичко ,а аз щях да умра от притеснение..тя влезна в хола и ми каза вземай го
!твой е ! и си седна..цяла вечер не можех да поглеждам към нея..следваше по-гадното-ние сме в един клас..трябваше да излизам с други хора..всичко беше разлчно..Скъсахме след 1 седмица-зарязах го за да си оправя приятлството
та..искам да ти кажа ,че аз тръгна да преследвам мечтата ебз да мисля за нищо за пръв път в живота си,но не се получи и сега гледам на това като на най-голямата си грешка
за това внимавай!

JusT_aBsoLuT
03-04-2007, 13:54
Същото стана и с една моя позната.. Тя хареса приятеля на една нейна много добра фр и така те почнали да си лафят по скайп и в иРк след това почнали да ходят по кафета и взеха да се срещат все по 4есто и т. н. Сега още ходят но.. всички нейни фр и се с1рдят.. аз мисля че не трябваше да тр1гва с него защото нали знаеш "Гаджетата идват и си отиват.. но истинските приятели остават за винаги.. "

PankO
03-04-2007, 14:00
Същото стана и с една моя позната.. Тя хареса приятеля на една нейна много добра фр и така те почнали да си лафят по скайп и в иРк след това почнали да ходят по кафета и взеха да се срещат все по 4есто и т. н. Сега още ходят но.. всички нейни фр и се с1рдят.. аз мисля че не трябваше да тр1гва с него защото нали знаеш "Гаджетата идват и си отиват.. но истинските приятели остават за винаги.. "
Точно за това, ако наистина са истински приятели И ИСКАТ ДА Я ВИЖДАТ ЩАСТЛИВА НЯМА ДА И СЕ СЪРДЯТ.
ПЕДЕРАС ГАДНИ, като го виждате щастлив какъв ви е проблема ве, ГОВЕДА?!

Истински приятели... НЕ ПРОСТО МАЛОУМНИЦИ С ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ, ТАПАЦИ НЕЩАСТНИ!!!

Вземай го, но нека 1во той да докаже, че те иска повече от нея!!!

JusT_aBsoLuT
03-04-2007, 14:03
хах да бе тя и го открадна и след това да не и се с1рдят..

Papagal4e
03-04-2007, 14:24
съвсем прави са да се сърдят..ако на мен ми се лсучи никога няма да простя,и затова и свалям шаопка на моята приятелка ,че ми прости !не се знае дали нейната ще и прости

PankO
03-04-2007, 14:39
Ако мой близък е щастлив... за мен няма значение в какво положение съм аз, ЗАЩОТО ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРЯ ПЪТЯ СИ!

Бих простил ВСИЧКО, НА ВСЕКИ. Стига той да ми покаже, че го иска!

bibonka
03-04-2007, 15:29
Съгласна съм,че може да си му просто за едното е*ане .. но е много вероятно и да те харесва ... ако е втория случай .. поговорете с приятелката ти и се разберете ... все пак любовта не пита ..

koalka
03-04-2007, 17:49
Ако наистина искате да сте заедно и много го харесваш, ако той има същите чувства към теб, а не е нещо несериозно...тогава мисля, че той и после ти или най-добре двамата да говорите с нея за това и да й кажете истината.Не постъпваш подло в този случай, защото така и така, ако приятелят й иска да е с теб, тази връзка ще бъде просто един фарс и нищо повече.А рано или късно ще свърши.Но най-добре поговорете с момчето и се изяснете и го питай какви са му чувствата към теб и дали са сериозни.