View Full Version : Липса на внимание........
Проблемът ми не е голям никак дори.Става въпрос за приятелят ми с който сме заедно от близо 4-ри г.А сега основният ми проблем е, че някак вече не ми обръща внимание имам впредвид когато сме в компания,на кафе или с някои друг той всякаш забравя за мен.Дори неиска да ме прегърне или целува.И това което най не ми харесва е, че когато стане дума за мен започва да изрежда разни мои недостатъци или грешки.А когато сме сами въобще не е така тогава цялото му внимание е за мен.Когато му кажа това той казва нещо от рода да не сме се били виждали за 1-ви път и че сега не е мястото за това и е дотам.Знам че ме обича просто съм убедена и аз го обичам бих направила всичко за него,за да е щастлив.Инъче е перфектен като човек и супер точен мъж,но незнам как реша тоя тъп проблем и да му обесня че така не ми е приятно.Или е по-добре да правя като него?Незнам и аз дайте идеи
Убедена си, че те обича, а чудила ли си се защо е така, на какво се дължи това?Време е да говориш с него сериозно и да се изяснитие, да му кажеш, че това негово поведение не ти е приятно и да спре.
Slave4You
03-04-2007, 17:54
Според мен трябва да си по-твърда - не му позволявай толкова лесно да се отърва от проблема! Ако ти каже пак че не му е мястото кажи "Не!Точно тук му е мястото!" и не го оставяй намира докато не си изясните проблема.
П.П.: Щом избягва темата явно напълно осъзнава какво прави и явно няква негова стратегия си прилага ама за какво никой не знае :?
Според мен трябва да си по-твърда - не му позволявай толкова лесно да се отърва от проблема! Ако ти каже пак че не му е мястото кажи "Не!Точно тук му е мястото!" и не го оставяй намира докато не си изясните проблема.
П.П.: Щом избягва темата явно напълно осъзнава какво прави и явно няква негова стратегия си прилага ама за какво никой не знае :?
Ами наистина аз се държа доста добре с него.Никога не повишавам тон ,винаги му удисвам и не му се противопоставям и той вече май наистина почва някак да си налага мнението и да си мисли че той командва всичко. :(
cherinka
03-04-2007, 18:09
Ами наистина аз се държа доста добре с него.Никога не повишавам тон ,винаги му удисвам и не му се противопоставям и той вече май наистина почва някак да си налага мнението и да си мисли че той командва всичко. :(
Общовъзприето е, че мъжът командва. Една жена на милион, може би, успява да победи в борбата за надделяване върху другия. Макар, че би трябвало всички да сме равни.. нооооооо ..не е така.
тези дълги връзки по 2,3,5 години винаги стигат до там. тоест до един етап когато вече се познавате дотолкова, че няма недостатък или грешка, която да не сте забелязали в другия. започвате да се чувствате едва ли не като вече женени и заприличвате на някоя стара двойка с извинение - без целувки, без прегръдки...
на твое място бих прекратила тази връзка. не предпочиташ ли нещо ново, нещо интересно и пълно със неизвестност :roll: любов или не, аз лично бих избрала новата тръпка...
Аз пък съм на мнение, че тръпката може да се върне и не е нужно да я търси някъде другаде.
Тя си е там , просто е задрямала.
На колко години сте всъщност ?
Ейми... кофти... Съжелявам за теб, най-искренно!
Много кофти когато... Например 1вата голяма караница - тя се помни и нещата се променят, вече не са както преди... Не са както преди...
Стигне ли се до този момент, в който сте вие... Е НОГО ТРУДНО :(
Най-често... идва кра на връзката...
Това, което аз бих те съветвал да направиш НЕ Е ДА МУ ГО ВРЪЩАШ, ДА СЕ ПРАВИШ НА... ДА СИ ГАДНА С НЕГО, а чисто и просто да го накараш да се влюби отново в теб ;-)
ТОЙ ТЕ ОБИЧА, НО НЕ Е ВЛЮБЕН В ТЕБ - има голяма разлика!
Купи си нова рокля, направи му ТИ нощ на свещи, накарай го да се влюби в теб ;-) - както се казва "Завърти му такава свирка, дето и от млада върба не може да се направи" ;-)
Просто трябва да събудиш звяра в него и ще престанеш да си му "ей така", като един факт, който е неуспорим - просто той толкова време е с теб, че..., че те има за нещо сигурно и... не те цени, това е ;-)
СЪБЛАЗНИ ГО!
Проблемът ми не е голям никак дори.Става въпрос за приятелят ми с който сме заедно от близо 4-ри г.А сега основният ми проблем е, че някак вече не ми обръща внимание имам впредвид когато сме в компания,на кафе или с някои друг той всякаш забравя за мен.Дори неиска да ме прегърне или целува.И това което най не ми харесва е, че когато стане дума за мен започва да изрежда разни мои недостатъци или грешки.А когато сме сами въобще не е така тогава цялото му внимание е за мен.Когато му кажа това той казва нещо от рода да не сме се били виждали за 1-ви път и че сега не е мястото за това и е дотам.Знам че ме обича просто съм убедена и аз го обичам бих направила всичко за него,за да е щастлив.Инъче е перфектен като човек и супер точен мъж,но незнам как реша тоя тъп проблем и да му обесня че така не ми е приятно.Или е по-добре да правя като него?Незнам и аз дайте идеи
4 години бате... вие не сте у ред.
4 години бате... вие не сте у ред.
ХАХАХАХА
Као пътувах са Разград в рейса се запознах с едно момиче..., което... ходи с едно момче... вече... СЕДМА ГОДИНА, ЧОВЕК, Е НЕ!!!
ахахахахах, ЕБАСИ!!!
Тя е на 21.
Което означава, че... ходят от както са били на 14, а вече са на 21 ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СЕГААААААААААА АХАХАХАХА
Такива не ги разбирам :D
Сигурно и ще се оженят :D
Всъщност аз преди да се разделя с бившата не съм и мислил за това така, че... Просто не съм извадил късмета да тръгна с подходящ човек, дерзай народе, дерзай ;-)
Аз пък съм на мнение, че тръпката може да се върне и не е нужно да я търси някъде другаде.
Тя си е там , просто е задрямала.
На колко години сте всъщност ?
Аз съм на 19 г той е на 22.Както казах нямам никакво намерение да прекратявам връзката ми с този човек вярвам че нещата ще се оправят :)
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 10:14
Наистина 4 година са мнооого време . Разговаряй с него . Така ще е най-добре . Покажи му , че не може да те ма4ка и да си праи и говори квото иска . Не мога да разбера такива момичета , дето се оставят да ги командват момчетата . Не оставяй нещата така ! ;)