View Full Version : Малко съвети от по опитни
Маняци имам много неприятен проблем
Значи вече съм спал с няколко момичета Става ми патката ама като дойде момент да си я вкарам в оная и работа ми спада точно като я докосна(путката) За сега само с една от всичките 4 сме правили секс и то защото тя сама си го вкара като ме яхна другите ми лягат по гръб и като се опитам да го вкарам спада мега гадно е Добре че ги лижа преди това или след като ми спадне поне те да свършат та да замажа положението
последната каза че не можела да свъши с лизане и остана без огразъм
а пък за мен да не говорим
само една искаше да ми прави свирки другите "не били правили свирки било гадно" и така ако има въобще някаква тактика във "вкарването" или и аз не знам кажете ако няма ще си духам супата и ще бера срам още на незнайно колко наброй момичета
n1ght_shadow
03-04-2007, 18:15
няма микаква
тактика във "вкарването" просто или си притеснен нещо или пак си подложен на стрес
slan4evo_momi4e
03-04-2007, 18:16
Съвет - порасни малко ....като станеш на 16 опитай пак :)
Guest456
03-04-2007, 18:39
на колко си?
брато най-вероятно е защото се притесняваш много.. и аз съм имал такъв проблем и разбрах, че е от притесняването.. преди секс пийни алкохол там горе-долу да се замаяш или да ти дойде смелостта така да се каже и няма да имаш проблем..
ае късмет
Glezanka
03-04-2007, 18:40
Duhai da .. dobrata ideq q imash :lol:
бро на 18 съм
мисля че не ме е срам
щото знам че мога разбираш ли много ги овлажнявам ама като дойде момента да и го вкарам...
n1ght_shadow
03-04-2007, 18:44
пийни малко преди тва и нямаш проблеми после :-D
Guest456
03-04-2007, 18:48
бро на 18 съм
мисля че не ме е срам
щото знам че мога разбираш ли много ги овлажнявам ама като дойде момента да и го вкарам...
mи братле пий нещо да се замаяш.. според мен се притесняваш.. де да знам
ima6e takuv vic bate...kat stane burzo slaga6 2 moliva ot dvete strani uviva6 s bint i po4va6... ne e tva vica...samo 4ast ot nego...tupotii...pii 3 uiskita i si gotov :roll:
W3aKn3ss
03-05-2007, 10:24
Малко водчица да те отпусне и си айляк.. 100-150гр.
bulgarche
03-05-2007, 10:53
"Имам нужда от малко помощ"
-"Попринцип не съм по тия неща"
След този отговор станах от леглото и се облякох, измих се, пийнах вода и си легнах. Тя седеше в леглото гола и не знаеше какво да каже и само промълви "Не съм казала че няма да го направя".
Е след 7-8 часа, вече като настъпи сутринта, вече беше добре. А и един от следващите пъти каза "ами да, ама инъче и аз щях да остана на сухо" и й беше весело, а на мен винаги ми е такова ;)
Еми ман имах един познат с такъв проблем, ма той докат я боцкаше му спадаше.
Май се опраи или стана лева резба не знам. Братчедка му е лесбийка... :shock:
mi ne moga da ti pomogna abe piiva6 si hubavoi predi tva i nqqq6 griji
Може ти стяга презерватива. Мен от това ми е спадал. Гледай ги да са 56мм (това са най-широките който съм виждал от стандартните) дюрекс ароузер се оказаха 52мм и снощи ми стягаха докато ултра тина са 56. Виж да не е от това и ако и 56мм ти е тясно огледай се за 60-70.
Маняци имам много неприятен проблем
Значи вече съм спал с няколко момичета Става ми патката ама като дойде момент да си я вкарам в оная и работа ми спада точно като я докосна(п*тката) За сега само с една от всичките 4 сме правили секс и то защото тя сама си го вкара като ме яхна другите ми лягат по гръб и като се опитам да го вкарам спада мега гадно е Добре че ги лижа преди това или след като ми спадне поне те да свършат та да замажа положението
последната каза че не можела да свъши с лизане и остана без огразъм
а пък за мен да не говорим
само една искаше да ми прави свирки другите "не били правили свирки било гадно" и така ако има въобще някаква тактика във "вкарването" или и аз не знам кажете ако няма ще си духам супата и ще бера срам още на незнайно колко наброй момичета
4ove4e,seksa ne e samo penetraciq - naso4i se kum ne6to,koeto da ti dostavq udovolstvie,dori da e izvun stereotipite