View Full Version : targnahme i ....
lubopit4e
03-04-2007, 19:07
S edno mom4e izlqzohme nqkolko pati i nakraq tragnahme.Posledniq pat kogato izlqzohme samo dvamata toi me celuna...i mi se stori mn po razli4no ot predi.Molq vi kajete mi az li neshto ne sam nared 4e ne mojah da mu hvana cakata na celuvaneto? :( super stranno se po4ustvah
Първата целуФка винаги е странна....
Vladokaaa
03-04-2007, 19:22
И аз първия път не хванах ама карай да вари нали ще има и др пъти ще се оправи споко
Еми това е, защото си го целунала за пръв път. :wink:
Спокойно, наред си си :wink: . Първата целувка винаги е такава. С времето 6те хване6 цаката. :)
Ау-у-у-у-у... размечта ме... 1вата целувка... е... толкова... НЕВИННА, ТОЛКОВА НЕЖНА, ТОЛКОВА СТРАХОТНА... мммм... липсват ми всичките ми 1ви целувки ;-)
Имах приятелка, която обичах УЖАСНО МНОГО и... Си спомням като ми идваше на гости... зимата... аз някакъв на топло и тя ми идва цялата измръзнала, дразни ме със студените си пръсти... и като се целунем и като и докосна студенките усни, лицичето `и... МММММММММ !!!!!!!!!
АХАХАХХАХАХ
Ебаси.. красота ;-)))))))))))))) :smt007
krem4et0
03-04-2007, 20:36
Ау-у-у-у-у... размечта ме... 1вата целувка... е... толкова... НЕВИННА, ТОЛКОВА НЕЖНА, ТОЛКОВА СТРАХОТНА... мммм... липсват ми всичките ми 1ви целувки ;-)
Имах приятелка, която обичах УЖАСНО МНОГО и... Си спомням като ми идваше на гости... зимата... аз някакъв на топло и тя ми идва цялата измръзнала, дразни ме със студените си пръсти... и като се целунем и като и докосна студенките усни, лицичето `и... МММММММММ !!!!!!!!!
АХАХАХХАХАХ
Ебаси.. красота ;-)))))))))))))) :smt007
Абе невинна-момчето не подозираше,че ми е за първи път и трая повече от час с малки прекъсвания. После като му казах опули едни очи, ужас. И тоя беше идиот,а аз така го обичах навремето..............
Абе невинна-момчето не подозираше,че ми е за първи път и трая повече от час с малки прекъсвания. После като му казах опули едни очи, ужас. И тоя беше идиот,а аз така го обичах навремето..............
хахаха, кофти като не е споделено ;-)
И кофти като.. човека срещу теб не е съобразителен ;-)
Трея да напиша статия защастието... как да се правим щастливи и как да правим околните щастливи...
Еми това е, защото си го целунала за пръв път. :wink:
няма защо да се притесняваш. когато аз целунах не само първия път, но и първите няколко пъти сегашния си приятел, имах чувството че щях да умра :roll: не му хващах начина на целуване, не ставаше и не ставаше... но за отрицателно време всичко от самосебе си си дойде на мястото ;) въпроса не е бил в начина на целуване, а в нагаждането един към друг ;)
Амиии то с всяко момче целувката си е различна,по простата причина че всеки се целува различно.А и чувствата са важни.Ще му свикнеш и на него.
krem4et0
03-05-2007, 09:04
хахаха, кофти като не е споделено ;-)
И кофти като.. човека срещу теб не е съобразителен ;-)
Трея да напиша статия защастието... как да се правим щастливи и как да правим околните щастливи...
Не 1 идиот съм целувала преди години. не съжалявам особено-така съм преценила на момента. Съжалявам,че не са били всичките ми целувки само за 1 човек, но пък той заличи спомените от чуждите устни и все едно само него съм целувала цял живот!
PoisoNGirL
03-05-2007, 11:12
shtom se haresvate s vremeto vsichko shte si doide na mqstoto i shte mu hvanesh cakata na celuvaaneto i to tochno s tva momche.prosto se otdai na momenta :D