View Full Version : 8-ми Март
Има 4 момичета от класа,които са по-специални.Искам да знам КАКВО ДА ИМ ПОДАРЯ?Имайте в предвид че са 4 и тряа да е нещо малко но сладко.(защото не съм милионер :D )
по една роза ;) но имай в предвид, че поне тук в шумен (не те знам от къде си ти) една роза при това неопакована струва 5 лв :lol:
5лв? Еммм може да минат и без подаръци тогава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
казвам как са цените тук покрай 8-ми март. хвани се днеска, утре да излезеш по цветарските магазини и огредай цените. пък може и да не са рози айде ;)
Като се замисля .. на село има много хубави "магарешки тръни" ... :-D :-D :-D :-D :-D
FeelTheBeat
03-05-2007, 08:44
Роза или червено балонче с надпис... :shock:
Абе, това е 8ми март...
Не Свети Валентин. Какво сте се бъгнали всички.
Подарявайте рози само на много близки хора.. не на разни симпатични и сладки девойки.
Купи на майка си букет. Че те е родила и отгледала...
HopeLesss
03-05-2007, 09:58
Съгласна съм с Бънгъл, а ако наистина държиш да им подариш нещо, то задължително трябва да е цвете, но не е задължително да бъде роза.. Има много хубави градински цветя, които не са чак толкова скъпи. Важен е жеста.
не знам при вас как е...ама при мен ако подаря на 4 момичета рози..и те разберат..ше се съберат да ме бият с тия рози..
AnIcHkAtA
03-05-2007, 12:13
:D:D:D BGDaRky seriozno li go govori6 tva :D:D:D
macka123
03-05-2007, 14:22
ми цвете е най добре
независимо какво
важен е жеста
а и все пак тва не са цветя за гаджета а прсто за по специални за теб момичета
И аз съм съгласна за розата.А без опаковка червената роза за мен е най-хубава.
И аз съм съгласна за розата.А без опаковка червената роза за мен е най-хубава.
Подкрепям =D>
Като се замисля .. на село има много хубави "магарешки тръни" ... :-D :-D :-D :-D :-D
от кога чакам жена ми да ми подари такова трънче....айди поне ти ...хахах! :smt007
kupi im po edno ziumbiul4e :) evtinki sa,uhaqt mn hubavo i sa podhodq6ti za slu4aq...
Абе, това е 8ми март...
Не Свети Валентин. Какво сте се бъгнали всички.
Подарявайте рози само на много близки хора.. не на разни симпатични и сладки девойки.
Купи на майка си букет. Че те е родила и отгледала...
А тей де .. Рози недей :-D
Отиди на панаир и им купи по 1 захарна пръчка .. по ще се зарадват отколкото на някакъв бодлив трън . :-D
На мама купи трева , пардом - букет , че да се зарадва . :wink:
bebot4ee
03-05-2007, 19:16
cveteto e ok,no ponqkoga i edin sms e dostatu4en!naprimer:Obi4am te mila!4estit praznik!,cveteto e dopulnenie prosto :) vqrno,iznenadata 6te e po-priqtna,i mom4eta NIKOGA NE PODARQVAITE JULTI CVETQ NA MOMI4ETATA-JULOTTO CVETE ZNA4I OMRAZA!
Че 8ми март е празника на МАМА - така че тези пари ги дай за майка си