PDA

View Full Version : Чувствам се объркан

03-05-2007, 08:27
ох.викам да се изповядам тук пред вас пък да видим какво ще кажете.значи по принцип не съм притеснителен,срамежлив или някакви такива работи.всичките ми приятели и приятелки казват че съм супер пич и винаги имам компания с която да си приказвам.Но така и не ми върви с момичетата... :( С повечето от момичетата с които съм се запознавал наскоро или сме само на здравей,здрасти или пък изобщо не подържаме връзка...по принцип като изляза с някоя оставам с впечатлението че и е харесало,както и да на мен,но в края на краищата втори шанс не получавам.не знам какво да правя.имам едно бивше гадже което все ми пише и си приказваме но не знам и с нея какво да правя.и един пресен пример от онзи ден.излизам с една приятелка за 2ри път прекарваме си страхотно и накрая я целувам.снощи и пращам смс и ...... ни вест ни кост от нея... в мен ли е вината не мога да разбера ...

HopeLesss
03-05-2007, 10:00
Може би прекалено избързваш или просто не попадаш на подходящата. Имай търпение :wink:

bungle
03-05-2007, 10:05
Избързваш.
Прекалено настоятелен си в техните очи.

Valar
03-05-2007, 10:16
ох.викам да се изповядам тук пред вас пък да видим какво ще кажете.значи по принцип не съм притеснителен,срамежлив или някакви такива работи.всичките ми приятели и приятелки казват че съм супер пич и винаги имам компания с която да си приказвам.Но така и не ми върви с момичетата... :( С повечето от момичетата с които съм се запознавал наскоро или сме само на здравей,здрасти или пък изобщо не подържаме връзка...по принцип като изляза с някоя оставам с впечатлението че и е харесало,както и да на мен,но в края на краищата втори шанс не получавам.не знам какво да правя.имам едно бивше гадже което все ми пише и си приказваме но не знам и с нея какво да правя.и един пресен пример от онзи ден.излизам с една приятелка за 2ри път прекарваме си страхотно и накрая я целувам.снощи и пращам смс и ...... ни вест ни кост от нея... в мен ли е вината не мога да разбера ...
Просто разбират,че си зависим от тях а това е огромна грешка!Веднага са подтикнати от вътре да те отрежат.

PankO
03-05-2007, 10:45
Пиииич... кофти... кофти....

Проблема не е в теб, в това съм убеден!

НЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАЙ, послушай ме и ми повярвай - ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТЕБ!

Щом си прекарвате супер - значи и ти си супер ;-)

Това, че..., че не те търсят и че ти като ги търсиш те не ти отговарят е ТВОЯ ПРОБЛЕМ, муахаха :Р

Правиш тъпа грешка :Р

Пробвай това - излизате, прекарвате си супер, НО ПОВЕЧЕ НЕ И СЕ ОБАЖДАШ. Постави ги в твоето положение ;-) Това е моя съвет :Р

PoisoNGirL
03-05-2007, 11:04
hmm mislq,che pravish edna leka greshka.prekaleno mnogo se staraesh..momichetata go vijdat i reshavat,che si im v kurpa vurzan.a i da malko izburzvash s celuvkite i t.n. Prosto izlez s nqkoe momiche,gledai da si prekarate priqtno,no ne se prestaravai.ne burzai vednaga da i prashtash sms..izchakai 1 den.

AnIcHkAtA
03-05-2007, 11:12
Emi mislq 4e dopuska6 2 gre6ki.
1.Mnogo izburzva6
2.Pri men kato ima nqkoi obojatel i mi pokazva 4e me haresva mi stava tup i sku4en.Kogato oba4e mom4eto se durji leko na razstoqnie mi stava super interesen i imam po-golqmo jelanie za nego.

PankO
03-05-2007, 11:14
Pri men kato ima nqkoi obojatel i mi pokazva 4e me haresva mi stava tup i sku4en.Kogato oba4e mom4eto se durji leko na razstoqnie mi stava super interesen i imam po-golqmo jelanie za nego.

Супер жалко, но голям факт!

Винаги хората трябва да имат малко разстояние един от друг за да са си интересни... Супер жалко, но голям факт...

Kianna
03-05-2007, 11:25
Нали знаеш жените не забравят мъжете които са имали,а мъжете-жените които не са могли да имат никога :roll:

Papagal4e
03-05-2007, 12:05
и при момичетата и при момчетата е едно и също-искат това,което не могат да имат..явно и с теб е така
а доколкото до момичетата явно наистина си прекарват добре с теб ,но те чувстват като приятел и не те възприемат като момче,с което да ходят..
а онази,с която си се целувал е пълна тъпачка-след като не иска да има нищо с теб,поне да се беше целувала с теб ,за да не ти дава празни надежди..моя съвет-не мисли за нея ! намери си нова цел и атакувай,но промени подхода си,за да не те възприемат както до сега : :roll:

03-05-2007, 12:16
vij sega ne mi se obijdai opitvam se da razre6im problema nali?:) vij opitai se da se seti6 za nqkoi kofti navik ili mimika ili ne6to v govoreneto ti koeto bi podraznilo,pognusilo ili ne6to takova .za6toto az izleznax s endo mo4me govorixme si mngoo vsi4ko be6e oky do momenta v koito toi se brakna v nosa ...pff :lol: na men mi prizlq i takam?

03-05-2007, 16:53
Много благодаря за съветите и мненията на всички.специално в тази ситуация която описах не мисля че съм избързал понеже за 2ри път излизам с нея а преди това 4 месеца бяхме заедно в една група от курса където ходим.според мен проблема е че прекалено много съм се разкрил пред нея и както казахте не съм интересен вероятно вече...съгласен съм че трябва да има повече таинственост но според мен има една тънка граница в общуването с момиче.в смисъл ако повече време се моткаш и нищо не правиш накрая ставаш просто един приятел с който тя може да споделя.поне при мен така е ставало.... :-)

koalka
03-05-2007, 17:57
И моето мнение е, че избързваш.