View Full Version : ВТФ ?
"Е..., и аз те обичам. Само една подробност - измисли как да започна пак да ти го повтарям повечко.."
БАМ, право в главата.
Този човек ще ме докара до себеотричане, заклевам се. Ако някой друг ми го каже ще му се изсмея и ще му кажа лек ден и да се разкара.
От какъв зор трябва да полагам усилия, за да го накарам да казва тези вълшебни думички? К'во пак ?
Бънгълчето е бясно.
Когато обичаш казваш обичам те, защото го чувстваш. При него го има чувството, но трябва и да си спечеля правото да го чувам. Гррррррр.
ОК, иде ми да се скрия някъде за седмици. Да изчезна..
А после лесно съм предавала.. Не, не се. Просто искам почивка.
Знам, че имам вина. Но ТОЛКОВА грешна ли съм ?
Все тая.
Просто минавам през форума да си кажа каквото ми е на душата. Чакам съвети - да замлъкна ли или отново да печеля битка ?
Наистина не знаех, че трябва да спечеля ОБИЧАМ ТЕ. Не и след година и месец...
You' re so cold cold hearted... и don't leave me with my broken heart..бла бла...
Все тая.
Сигурно ви е непонятно как мога да мрънкам за подобни неща. Сигурно е досадно. Е, досадно е...
От това, което прочетох мисля, че той обвинява повече теб за случило то се или греша?Възможно е и ти да си по-виновна, но това не трябва да от значение, а двамата да приемете, че сте направили грешка и да го забравите.А не той да си спомня какво е станало и да го припомня на теб, а ти да се чувстваш още по-зле.Думите "обичам те" не се заслужават, те се чувстват и ако наистина ги чувстваш няма да е проблем и да ги кажеш.И какво....той е правил грешки 100% съм сигурна, обаче ти въпреки това му ги казваш.Някак си не е честно, ако ги чувства да не ти каже едно "обичам те".Аз например не мога да престана да ги повтарям постоянно, не защото съв свикнала, а имам нуждата да го правя.Мисля, че не е зле да му кажеш и твоята гледна точка по въпроса, ако вече не си го направила.
Оставам с впе4атлнието, 4е е станало нещо сериозно и ти си по-виновната от двамата. Или поне той така мисли. И все пак ако те оби4а, не би трябвало да те кара да си заслужиш да ти го каже. "Оби4ам те" е израз на 4увства, а не похвала, която полу4аваш като направиш нещо хубаво. Не е като кокал4е, което хвърляш на ку4ето като ти донесе пантофите примерно. Не трябва да се бориш за да си извоюваш едно "Оби4ам те". Може да се бориш да си извоюваш любов, но, за да ти покаже/каже 4е те оби4а не е необходимо да правиш нищо.
Много нещо се прави на интересен май май?! :?
Речено- сторено.
Само не знам какво ще излезне от цялата работа.
В устата му е "Така ще е , ти ме ядосваш.. " :|
ThePainIsReaL
03-06-2007, 12:45
Всеки заслужава думите "Обичам те" и не е необходимо да се бори за да ги чува , не е нужно да прави квото и да е толкова забележително , за да бъде обичан . Така , както разказваш , и той явно те обича , но нещо може да му е омръзнало разнообразието или да е загубил доверието . Обаче каквото и да си направила , той няма право да обвинява само теб . Трябва да погледне и себе си . Няма да е лошо . Ако го обичаш , определемо има за какво да се бориш . Не се предавай , говори с него ... кажи му какво ти е , как ти действат неговите реплики . Все пак във връзка от година и месец е нормално да се появяват такива проблеми ..
П.П. Песента , ако е на Axel Rudi Pell - Broken Heart , е страхотна . И за да я слушаш , явно обичаш ...
П.П. Песента , ако е на Axel Rudi Pell - Broken Heart , е страхотна . И за да я слушаш , явно обичаш ...
Много хубава песен.
SINDEL , май така излиза..
Абе, не знам. Аз съвсем се обърках. Все съм грешната.
Ice_Queen
03-06-2007, 13:55
Mdam..познатото-"заслужи си да ти кажа че те обичам,ако не не се сърди че не го казвам често" ](*,) ..пффф...това се казва когато ти е по сърце,когато наистина го чувстваш..изнудването на тая тема е много долна постъпка!
Може би се чувства по някакъв начин ..недооценен?!
Мъжете имат нужда да им се напомня че са велики и как не можем без тях. :smt011
И няма начин ти все да си грешна миличка :)
За 1 скандал винаги се искат 2 страни !!!
Но тъй като ти го обичаш и тъй като той явно е твърдоглав,ако искаш да си с него , опитай да потъпчеш още малко от разбиранията си и после виж,ако се промени о.к ,бъдете щастливи!Ако ли не слагаш картите на масата-Сру ,аз опитах,дадох от себе си!!!Твой ред е!
Ако не стане... :smt012
Mерси, милички.
:smt008
Ще се оправим. И по-зле е било. :-D