View Full Version : SHTO ZA CHOVEK E TOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nachi s edno momche se haresvame sigurna sum no toi samo me razigrava shte izlezem edi si koga i sled tui mi vika a nemoga neska nam si ko.Kakvo trqbva da napravq az veche 1 sedmica ne sme se vijdali i utre bi trqbvalo da se vidim no ne varvam veche daite idei kakvo da go izdirq kade e ili da chakam prosto
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 12:47
И на мен ми се е случвало . Все или забравяше или имаше да пише домашни . Най-накрая с цялата си наглост ми вика , че щял да ходи на среща и после можел и да ми намери място . Най-накрая се видяхме случайно из града . Той почна да ме вика по кафета , ама аз вече нямах интерес :D
nachi s edno momche se haresvame sigurna sum no toi samo me razigrava shte izlezem edi si koga i sled tui mi vika a nemoga neska nam si ko.Kakvo trqbva da napravq az veche 1 sedmica ne sme se vijdali i utre bi trqbvalo da se vidim no ne varvam veche daite idei kakvo da go izdirq kade e ili da chakam prosto
Саблечи се гола и нахълтай у тех ... след тоя случай няаа спре да излиза с тебе ... осфен ако не си некой крокодил !
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 12:55
Саблечи се гола и нахълтай у тех ... след тоя случай няаа спре да излиза с тебе ... осфен ако не си некой крокодил !
Ем и това е доста добра идея :D
Да и аз бях сигурен че някой ше се съгласи че може да е крокодил !
Да и аз бях сигурен че някой ше се съгласи че може да е крокодил !
=D> Хах..Това беше добро! :)
Макар да я има тази вероятност...По темата:
Имаш уста и език, и гласни струни. И съответно можеш да говориш...Нали? ;)
Как ще го издирваш???НЕ го търси повече и не се занимавай с него.Той така може да си те разиграва и ти какво....ще стоиш така и ще го търпиш?
{SwEeT_anGeL_F}
03-06-2007, 18:03
Как ще го издирваш???НЕ го търси повече и не се занимавай с него.Той така може да си те разиграва и ти какво....ще стоиш така и ще го търпиш?
съгласна съм! кво ще се унижаваш да го търсиш?! я му тегли една майна.. кат няма време за тебе да ходи след някоя друга.. няма се прайш на по-проста и да тичаш след него! яя.. високо вдигната глава! да не е единствен! [-X
Не му играй по свирката,а спри да го търсиш да видиш той как ще почне да те търси.После на твое място като си уговориш среща с него бих го оставила да си чака на уговореното място и така...Може найстина да има работа,но чак пък цяла седмица да няма един ден... :roll:
sorceress
03-06-2007, 20:06
Може да се прави на недостъпен, което е малко прекалено според мен - отвърни му със същото :D
ами както се казва "с неговите камъни по неговата глава" ;) дръж се на растояние, определяй и после отменяй срещи... нека разбере, че не само той може да си играе с другия когато му скимне и както той намери за добре ;) ако все пак изпитва нещо, след тези твои постъпки доста бързо ще притичка при тебе
Mi vyri i mu kaji si4ko be, ili 6a e s tebe ili da si e** maikata!
Ako uvajava6 sebe si bi trealo tyi da naprai6, kvo 6te prai na 6matka!
Tva e moito mnenie :::