View Full Version : След женския оргазъм..?
[Industrial_Fr3aK]
03-06-2007, 12:14
Ами момичета, след като получите оргазъм, не се ли уморявате?? :smt017 Като гледам имам чувството, че можете още да продължавате.. :-D
RiseGirl
03-06-2007, 12:19
Аз лично не. "Луд умора няма" :)
ThePainIsReaL
03-06-2007, 12:57
Не , глупости . Не се уморявам , т.е. досега поне не съм . И ако съм много възбудена , нищо против още един тек . :wink: Става яко .. продължава по-дълго . Смисъл най ме кефи , и двамата супер възбудени , правим го по-бързо , и после следващия път по-кротично ,нежно , бавничко и романтично ..
Но би трябвало да има ситуации , в които и момичето да е рухнало след секс и да не може да получи втори оргазъм толкова бързо .
Така поне мисля , не съм толкова веща , за да знам с точност .
Ice_Queen
03-06-2007, 13:04
Хах и аз не се уморявам..
Нз даже точно обратното,след 1 акт,дори да нямам сили,желанието ми за още 1 е огормноооооо :twisted: .
Знам си аз отдавна че във форума сме много нимфоманките :lol: :-D
bulgarche
03-06-2007, 13:24
Попринцип не знам. Случвало ми се е момиче да не стане от леглото и само "подай ми една цигарка, моля те". Друг път с нея обаче да не е било така. Май не е строго определено
Да бе не се уморяяяте, пръхтите кат стадо волове на къра... :lol:
[Industrial_Fr3aK]
03-06-2007, 13:31
лелеее.. вие сте секс машини бе :D
Кат не можеш ги умориш твой проблем :-D .
malka_sladuranka
03-06-2007, 13:34
Кат не можеш ги умориш твой проблем :-D . Взе ми думите от устата, само дето мислех да го кажа малко по-грубо.
Пфу, днес съм груба. :twisted:
Кат не можеш ги умориш твой проблем :-D . Взе ми думите от устата, само дето мислех да го кажа малко по-грубо.
Пфу, днес съм груба. :twisted:
Ахх обожавам грубо :smt004 .
malka_sladuranka
03-06-2007, 13:36
Ахх обожавам грубо :smt004 .
:smt079 Лош, Amayo, лош... :smt079
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 16:18
Аз лично искам още, и още... :-D
BorderManager
03-06-2007, 16:22
Щото не знаете как свършва една зряла жена...
Изобщо няма и да помислите за никакъв секс поне половин час след един истински оргазъм.
Моите партньорки са ми казвали, че се чувствали като торби с картофи... :roll:
Не, не се изморявам. :wink:
BeZ^BikiNi
03-06-2007, 19:24
Изобщо няма и да помислите за никакъв секс поне половин час след един истински оргазъм.
Dam ima neshto vqrno :wink: Pone 15-20 min ne moga da mrudna ... Ama zavisi i ot orgazma kolko e silen ... pone pri men vseki put e razlichno , no da ima umora :-k
A_Loving_Girl
03-06-2007, 19:27
Мм...много рядко се изморявам,но все пак понякога съм като труп след това.
ела при батко ;)
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 19:46
ела при батко ;)
Ще можеш ли да ми смогнеш :lol:
ела при батко ;)
Ще можеш ли да ми смогнеш :lol:
ще можеш ли след това да се държиш на краката си?
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 19:58
ще можеш ли след това да се държиш на краката си?
Предполагам 8)
ще дойдеш ли да проверим?
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:10
Нали каза, че предпочиташ да я караш на чекийки... :-D Защо да нарушавам идилията ти :::
DjBaloon
03-06-2007, 20:12
Нали каза, че предпочиташ да я караш на чекийки... :-D Защо да нарушавам идилията ти :::
:smt005 e tva e grubo odrezvane :smt005
чикията си я правя за собствено удоволствие
а със секса исках да доставя удоволствие на теб
но щом ме отряза няма да стане :smt016
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:16
:smt005 e tva e grubo odrezvane :smt005
Е той сам си призна :-D
DjBaloon
03-06-2007, 20:17
Boje kakuv dobur chovek,pravish seks edinstveno i samo za da zadovolish momicheto :smt005
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:17
Леле, колко си загрижен за мен :-D Само после пари да ми не искаш :roll:
DjBaloon
03-06-2007, 20:18
Леле, колко си загрижен за мен :-D Само после пари да ми не искаш :roll:
ahahah :smt005 :smt005 razbivash :smt005
разбирасе че ми е готино само когато и на жената и е готино!
Sexapilna_kukla, ти като правиш секс само за себе си ли мислиш?
при секса е най-важна играта и когато се получи така че всеки да се раздава за другия тогава разбираш че си е заслужавало!
защото ако не съм успял да задоволя напълно една жена в леглото то по-добре верно една тапанарка да си одаря като извинение ;)
DjBaloon
03-06-2007, 20:26
ти като правиш секс само за себе си ли мислиш?
при секса е най-важна играта и когато се получи така че всеки да се раздава за другия тогава разбираш че си е заслужавало!
защото ако не съм успял да задоволя напълно една жена в леглото то по-добре верно една тапанарка да си одаря като извинение ;)
Zabaven si :smt005
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:32
Sexapilna_kukla, ти като правиш секс само за себе си ли мислиш?
Е тука вече съм напълно съгласна с теб :-D Разбира се, че не мисля само за себе си, не съм такъв егоист [-X
е скъпа жалко че си изпусна шанса :smt016
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:37
е скъпа жалко че си изпусна шанса :smt016
Е, какво да се прави, такъв е живота... :::
krem4et0
03-07-2007, 08:41
Така си е- понякога дори не мога да го целуна. нямам желание да правя нищо, даже и да ям. Просто си лежа и съм разбита. разбира се зависи и от интензивността на оргазма. не всеки път ме изтощава толкова. 1 следобед бях достигнала доста на брой, но не супер силни оргазми и все пак после не можех да си обуя обувките и да се прибера до дома, а аз живея на 100 метра. Случва се и нищо да ми няма, но след готин и опустошителен оргазъм дори и да говоря не мога!
BloodSoul
03-07-2007, 09:20
Никак не се изморявам, даже искам още! :-D
Така си е- понякога дори не мога да го целуна. нямам желание да правя нищо, даже и да ям. Просто си лежа и съм разбита. разбира се зависи и от интензивността на оргазма. не всеки път ме изтощава толкова. 1 следобед бях достигнала доста на брой, но не супер силни оргазми и все пак после не можех да си обуя обувките и да се прибера до дома, а аз живея на 100 метра. Случва се и нищо да ми няма, но след готин и опустошителен оргазъм дори и да говоря не мога!
Az puk si mislq 4e krem4eto nikoga, ama nikoga ne e izpitvala orgazum, a samo paradira tuk s morala si i "prekrasniq" i seksualen jivot.
BorderManager
03-07-2007, 09:37
Наистина изглежда, че парадира.
За първото обаче не знам...
Нз даже точно обратното,след 1 акт,дори да нямам сили,желанието ми за още 1 е огормноооооо :twisted: .
Мдаааа. :-D
marina star
03-07-2007, 12:24
\:D/ \:D/ \:D/
krem4et0
03-07-2007, 18:48
Az puk si mislq 4e krem4eto nikoga, ama nikoga ne e izpitvala orgazum, a samo paradira tuk s morala si i "prekrasniq" i seksualen jivot.
Е, не парадирам. Толкова рядко ме огрява слънцето мене и се кефя, когато стане. Ама поне е като хората. За оргазмите-ако това, което изпитвам не е оргазъм, не знам. Според моето лично и скромно мнение-е!