View Full Version : polydqvam
tralalalatralala
03-06-2007, 14:52
zna4i s moita priqtelka sme ve4e godina i 3-4 meseca,i az si imam 4yvstva kam neq.no tyk idva i probremat tq mi se sardi za 6tqlo i ne6tqlo postoqnno mi povtarq sardqti se i takiva raboti az e tarpqh do edno vreme i mikipna i dnes se skarahme :? rabotata e tam 4e az iskam da bada s neq i znam 4e i tq iska oba4e nqma kak da stane,6toto az polydqvam kato mi kaje sardq ti se :smt013 :smt013 :smt013 daite nqkoi savet kvo moje da se napravi po vaprosa???
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 14:55
Най-добре и кажи какво мислиш .
govori li sme 5-6 pati na tazi tema i ima efekt no za sedmica 2 nai-mnogo za mesec i posle pak :smt013
CrazyWitch
03-06-2007, 15:14
хахахахахх
Извинявай, ама ме напуши на смях.
Нека помислим.
Нека ти се сърди, но да не ти казва : "Сърдя ти се!" ....
:)
Мамка му. Ние с какво може да помогнем.
Да ти кажа да идеш да поговориш с нея ли?
Емии хубуу!
Иди говори с нея.., но не насилвай тя да се променя.. просто да стане малко по не сърдеща се.
Emi bi trqbvalo veche da znaesh za kakvi neshta moje da ti se surdi taiche ili se opitvai da gi otbqgvash za da ne ti se surdi momicheto ili pak prosto i kaji che veche ne e bebe da se surdi za gluposti a e golqmo momiche i da se durji na polojenie .
ThePainIsReaL
03-06-2007, 15:30
Еми то нещата само с говорене се оправят . Друг начин няма , излишно е да го казвам .
magito_gandia
03-06-2007, 16:10
hvani i govori s neq.i i kaji kakvo ne ti haresva,koe te drazni i 4e ako te obi4a trqq da se promeni pone malko 8)
Най-добре говори сериозно с нея.Не е нормално да ти се сърди за щяло и нещяло, но има и такива характери.
По-скоро започнете да се виждате малко по-рядко,защото като сте 90% от времето си заедно хем ще си писнете по-бързо,хем ще се карате за глупости,защото няма да има вече какво да правите и какво да си кажете.
ами след като ти казва думи като "съдря ти се" мога само да си представям на колко е и какъв лапешки ъкъл има! човек който обича другия не иска да се дърпа или кара с него!
MaXy_GiRL
03-06-2007, 20:25
Tc tc tc...uff as mnogo se draznq na takiva hora!!! :smt013 :smt013 Sardq ti se...sardq ti se...sardq ti se....ami pak mainata ti!!! :smt019 I as sam popadala na takiva hora i bih kazala,4e sa napravo nepopravimi... [-X
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:28
Извинявай, ама вие на колко години сте?!? Това са някакви детски истории...