Влез

View Full Version : Егати и сапунката! Любовен/приятелски проблем

Orange
03-06-2007, 19:05
Здравейте, хора! Моля за съвет :o :( Отчаяна съм. Има 1 момче, по което си падам. :? Той не ме харесваше до 1 момент. По 1 вреем не знам какво му стана, започна да се държи мило с мен, да ми се усмихва и т.н. :D Бяхме в страхтни отношения, до 1 момент. Не знам какво стана - спря да ми говори изведнъж. Много се чудех какво става. По едно време реших, че не си заслужава да си губя времето с него, щом не ме харесва - няма нищо да променя. Наскоро изпратих на една приятелка сайтът, в който пишеш трима човека, които харесваш и после ми ги пращат на мен :-D И за мое огромно учудване открих наши общи приятели, за които тя многократно е отричала, че има някакви чувства :---) Тя много ми се разсърди и изпрати на горе споменатото момче бележка дали иска да ми стане гадже :-& Отговорът съответно беше твърдо не. Въпросът е, че сега той си мисли, че аз имам невероятни чувства към него и т.н. Опитах се да му обясня, но той ме подмина без въобще да ми обърне внимание. А относно точно защо изведнъж охладня - бях споделила на наш общ приятел наблюденията си и той взел, че му казал :evil: Помагайте сега как да им оправям бъкиите... :smt013 :smt017 Искам с това момче да сме само приятели, нищо повече...

Vladokaaa
03-06-2007, 19:14
Загубена кауза ако питаш мене

Imaginar4e
03-06-2007, 19:17
Пфффф много еднакви и доболка познати истории в тоз форум :) Ми незнам какво да ти кажа точно.Явно приятелката ти хич не ти е приятелка.Оня познат също...А момчето е някфо...и аз незнам кво ама да не ти дава да му обясниш...незнам не си заслужава да се притесняваш и тръшкаш според мен.Явно не е толкова свестен колкото мислиш.Моят съвет е да за*беш тази работа и да си живее живота :) :wink:

03-06-2007, 19:17
Тази картинка дето ти е на аватар ми е уолпейпър на телефона :lol: Е добре, толкова ли не моганищо да направя... В любовен план ясно, почти съм го превъзмогнала, но като приятели??? :cry: :smt009 :smt010

JoeBanana
03-06-2007, 19:19
разбира се като всяка сапунка - блудкаво и тъпо :mrgreen:
и да да знаеш, че Хуанита е бременна от него :mrgreen:

03-06-2007, 19:20
Пфффф много еднакви и доболка познати истории в тоз форум :) Ми незнам какво да ти кажа точно.Явно приятелката ти хич не ти е приятелка.Оня познат също...А момчето е някфо...и аз незнам кво ама да не ти дава да му обясниш...незнам не си заслужава да се притесняваш и тръшкаш според мен.Явно не е толкова свестен колкото мислиш.Моят съвет е да за*беш тази работа и да си живее живота :) :wink:
Той, че не е свестен - не е . Че не е като хората - не е... За приятелката - ясно ми е, приключихме с грандиозн скандал, а на момчето, дето ме издаде :roll: - не мога да се сърдя... Просто е свестен и се държи добре с мен... Не знам, искам съвет как да създам приятелство след като всичко пропадна...

SoulCrewHools
03-06-2007, 20:19
Ебаси малоумниците,направо се плаша :cry:

iiirish
03-06-2007, 20:24
не можеш да наравиш нищо! колкото повече се опитваш да му доказваш, че чувствата ти са само приятелски, той толкова повече ще мисли, че всъщност е обратното!
просто го остави и си гледай живота ;)

Kianna
03-06-2007, 20:33
разбира се като всяка сапунка - блудкаво и тъпо :mrgreen:
и да да знаеш, че Хуанита е бременна от него :mrgreen:

=D> =D> =D> =D> =D> =D> ХАХАХАХАХХА !!!

koalka
03-07-2007, 07:12
По-добре се откажи и не прави нищо.

positive
03-07-2007, 11:39
verno e sapunka