View Full Version : Манекен съм но жените не ми пускат. Защо?
Стуци Янев
03-06-2007, 19:25
Готин съм. Манекен съм в елитна агенция. Заобиколен съм с много хубави жени. Но никоя не иска с мен да прави секс, най-много стигаме до някое кафе и до там. Как да подходя към жените?
BorderManager
03-06-2007, 19:25
Aма мъжете ти пускат, нали? :smt005
[color=red] Кирилица. Еxtremescream [/red]
love_delight
03-06-2007, 19:27
Мъжете сами си идват при него :twisted:
IlLuSi0nS`
03-06-2007, 19:28
manekenite sa smotani i grozni i prili4at na pedali.. zatfa 6te da e
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 19:28
Е, сега! Това са лични въпроси :::
то и аз съм манекен ама работя за себе си ;)
жените ми пускат но аз не им пускам защото съм прекалено самовлюбен! :)
smirnoffgreen
03-06-2007, 19:29
kvo da ti kaja......prosto kato ti 4uq imeto Stuci.............. :smt044
и аз мисля така
Шот си педал за тва, аз съм автомоньор от 9 месеца вече бачкам(на 19 съм) и сека събота на дискотека и не оставам на сухо, пробвай да де да знам, малко по-малко козметика ползвай, незнам :D
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 19:32
Ех, каква скромност... :-D
shto ne si pokajesh liceto toga be.
gangbang
03-06-2007, 19:32
и аз мисля така
Стуци е на галено от Стоян бре, по селата така им викат. Манекено явно йе със селски артистичен псевдоним. Ако па има и киче, ясно що не му пускат жените. Може да прилича на Панайот от ББ2 ама той поне си стои на село и там му връзва :-D
MaXy_GiRL
03-06-2007, 19:33
I as sma manekenka i kvo ot tui ne zna4i,4e vsi4ki trqbva da ti4at podire mi [-( .....a pbk jenite sigyrno se distancirat ot teb za6toty si nqkoi samovliuben xlapak :evil: (samo predpolojenie) :-k
BorderManager
03-06-2007, 19:37
samovliuben xlapak :evil: (samo predpolojenie) :-kA може би и тъпак?
Виж сега, пич, щом си се насочил изведнъж и към женското, да те открехна малко.
Разумните девойки се пазят от супер-красавците, защото знаят, че са непостоянни и никога няма да ги имат само за себе си.
Като написах разумни девойки, май ще трябва да изключим манекенките и болшинството потребителки тука, ама да не ти дреме. :wink:
RoyTheReaper
03-06-2007, 19:37
Хм... в опита си да не бъда груб ще ти кажа... защото може би не притежаваш качествата, които търси една жена в един мъж. Под качества нямам предвид "външен вид".
MaXy_GiRL
03-06-2007, 19:41
Offff.....ne6to protiv manekenkite li?! :| :x
Като написах разумни девойки, май ще трябва да изключим манекенките и болшинството потребителки тука, ама да не ти дреме. :wink:[/quote]
DjBaloon
03-06-2007, 19:43
Готин съм. Манекен съм в елитна агенция. Заобиколен съм с много хубави жени. Но никоя не иска с мен да прави секс, най-много стигаме до някое кафе и до там. Как да подходя към жените?
Gei si bate!
BorderManager
03-06-2007, 19:43
Да, що?
Нещо против инженерите ли? :smt004
MaXy_GiRL
03-06-2007, 19:49
Am ne as ne izkazvam mnenie za tvoqta profesiq!Tva 4e si ostanal s lo6o vpe4atlenie ot nqkoe prefarcuneno,nadyto momi4ence(koeto se pi6e za menekenka)ne zna4i,4e vsi4ki sa takiva!!!I 6te te pomolq da ne vkliu4va6 i men v tova 4islo.... :|
shto ne si pokajesh liceto toga be.
а защо на теб да го показвам?
ако някой толкова иска да ме види да пише едно ЛС и шсе разберем ;)
malka_sladuranka
03-06-2007, 19:55
Искат мъж, а не п*тка. 8) А и за каква красота говориме? Като на Пеньо- женска красота ли? хахах Щото той така викаше... :-k
BorderManager
03-06-2007, 19:56
Am ne as ne izkazvam mnenie za tvoqta profesiq!Tva 4e si ostanal s lo6o vpe4atlenie ot nqkoe prefarcuneno,nadyto momi4ence(koeto se pi6e za menekenka)ne zna4i,4e vsi4ki sa takiva!!!I 6te te pomolq da ne vkliu4va6 i men v tova 4islo.... :|
Добре, след този ти пост съм склонен да те пропусна.
Но...
Бъдещето ще покаже. :wink:
JoeBanana
стига си лъгал ве :mrgreen:
Sexapilna_kukla
Добре, бейби, разбрахме, че си манекенка :-D Само малко си оправи правописа... не се пише "аС", а "аЗ" :smt006
MaXy_GiRL
драсни ми два реда да се запознаем ако искаш
аз се кефя на манекенки
MaXy_GiRL
03-06-2007, 21:01
Добре, бейби, разбрахме, че си манекенка :-D Само малко си оправи правописа... не се пише "аС", а "аЗ" :smt006
Na men mi haresva da go pi6a pak aS... :|
gangbang
03-06-2007, 21:02
А бе Макси, имаше едно Мис Макси за дебеланки. Да не си от тия манекенки? :-D
NiksaN4o
03-06-2007, 21:09
хахахаха :smt005 :smt005 :smt005 а по темата: еми повечето манекени приличате на педали...пробвай с мъжете в агенцията :smt019
MaXy_GiRL
03-06-2007, 21:09
Iii kak pozna?! :lol: SPe4elih parvo mqsto... :mrgreen:
gangbang
03-06-2007, 21:12
Iii kak pozna?! :lol: SPe4elih parvo mqsto... :mrgreen:
Сигурен бех :lol:
MaXy_GiRL
03-06-2007, 21:18
Bravy! =D> Bravy! =D> Pe4eli6 edna ogromna,ligava celufka ot debelata kaka... :smt016
gangbang
03-06-2007, 21:19
Bravy! =D> Bravy! =D> Pe4eli6 edna ogromna,ligava celufka ot debelata kaka... :smt016
Е те тва вече си го представих просто :smt009 :lol:
MaXy_GiRL
03-06-2007, 21:23
XAUxuAUX adi leka no6t mu6muroci...
Повечето манекени са ГЕЙОВЕ - смотани и тъпи манафи дейба [-( :smt014 :smt019 :-s
:smt018 :smt018 За манекените :smt018 :smt018
Лека нощ MaXy_GiRL :-) ;-) :wink:
DjBaloon
03-07-2007, 10:47
Повечето манекени са ГЕЙОВЕ - смотани и тъпи манафи дейба [-( :smt014 :smt019 :-s
:smt018 :smt018 За манекените :smt018 :smt018
Podkrepqm
Nekazvam
03-07-2007, 10:59
аха
Butterfly^
03-07-2007, 11:06
samovliuben xlapak :evil: (samo predpolojenie) :-kA може би и тъпак?
Виж сега, пич, щом си се насочил изведнъж и към женското, да те открехна малко.
Разумните девойки се пазят от супер-красавците, защото знаят, че са непостоянни и никога няма да ги имат само за себе си. :wink:
Съгласна...аз лятото излизах с един такъв, хубавичък беше верно ама тооооолкова самовлюбен :!: иии не пуснах много ясно :::
W3aKn3ss
03-07-2007, 11:25
Хм... в опита си да не бъда груб ще ти кажа... защото може би не притежаваш качествата, които търси една жена в един мъж. Под качества нямам предвид "външен вид". :smt023
marina star
03-07-2007, 12:29
a za6to re6i 4e kato si maneken si gotin i trqq da ti puskat
ti moje i da si le6 i kvo kat si maneken :smt019 :smt019 :smt019
Манекените по подразбиране са готини момчета. Би трябвало момичетата да ахкат и охкат по тях. Но в живота не винаги е така
hahah gluposti potursi v google snimki na диан христов ako mi kaje6 4e toi e grozen nzzzzzzzzzzzzzzz............
hahah gluposti potursi v google snimki na диан христов ako mi kaje6 4e toi e grozen nzzzzzzzzzzzzzzz............
И кво му е хубавото на тоя циганин?
fashion.bg/gun_image/dian11_100.jpg[/img]
Pussy_Searcher
03-07-2007, 18:29
оххх леле и моделка да си,се същата работа.Имам един познат ........нямам думи направо,Дебел,Грозен с много голям задник и шкембак и е в най елитната агенция!!!Бе немам думи просто.Но самочувствито му голямо
И кво му е хубавото на тоя циганин?
fashion.bg/gun_image/dian11_100.jpg[/img]
hahaha mi ni6to mu ne e?!stana model na godinata za poreden pat.i dosega ne bqh 4ula jena da kaje 4e e grozen.prosto nqma kvo da komentiram osven 4e nqma6 vkus
Miteto_bs
03-10-2007, 08:59
Абе толкова е и манекен.. щом нему пускат.. или си някой карък или незнаеш как да си поискаш. НЯМА ЖЕНА КОЯТО ДА НЕ ТИ ДАДЕ ИМА МЪЖ КОЙТО НЕЗНАЕ КАК ДА СИ ПОИСКА!!!!
iLoveChocolate
03-10-2007, 09:03
според мен явно не се държиш достатъчно мъжки.покажи им малко повече, че си мъж и че се интересуваш много от някое момиче.грабни и вниманието с нещо.
:roll: emi shto moje da im si samo sinpati4en i da ne te haresvat za sexa ;-)
ge0rg1ev-
03-10-2007, 17:40
Еми, ман, те хорицата си го казаха, или си гей, или си самовлюбен, или нямаш кинти, или просто си куха лейка в главата и не знаеш какво да им кажеш на тия момичета на това кафе и те да те издухват още там.
Мн сте зле ... Много е тъпо това да да обиждате манекените ... Повечето от тях ... Подчертавам повечето изглеждат добре ... Има и грознички , но те са паралии и за това са силно казано модели ...
Забелязъл съм , че от няколко години на сам повечето мъже и мом4ета , както и жени и момичета , които са грозни , сме6ни , тъпи , ама се правят на отворени ЗАВИЖДАТ казвам го с чиста съвест и за това обиждат дорбе изглеждащите мъже и момчета , че били женствени , че били педали и т.н ... Това , че се потдържат повече от вас не значи , че са такива ...
Всички хора са различни !!!!!!!!! Има такива , които харесват универсалният селски тип мъж има и други по савременни , които харесват контетата ... Няма нищо лошо в това да се старае6 да изглежда6 добре ... ПРЕСТАНЕТЕ вече ... Супер тъпо е , разберете !!! Смешно е да завиждате и за това да ги обиждате ... ;) ;) ;) ...
dimitrios
03-10-2007, 18:53
а бе стояне ли кав си не-повечето жени не обичат метросехуалните типове [-X
а бе стояне ли кав си не-повечето жени не обичат метросехуалните типове [-X
Ми не знам дали е така ... :-s От мойте наблиудения повечето жени харесват по-потдържаните мъже ...
Tempestjuji
03-10-2007, 19:07
мноо лавираш :twisted:
Ice_Queen
03-10-2007, 19:09
и аз мисля така
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt008
dimitrios
03-10-2007, 19:21
Ми не знам дали е така ... :-s От мойте наблиудения повечето жени харесват по-потдържаните мъже ...[/quote]
А бе жените трябва да се подаржат.Ако манекените(метросексуалис ите) бяха желани щто пича дето е направил темата не го харесват жените
Пуцинко друж се по-мило и ще ти пиуснат
Готин съм. Манекен съм в елитна агенция. Заобиколен съм с много хубави жени. Но никоя не иска с мен да прави секс, най-много стигаме до някое кафе и до там. Как да подходя към жените? na kolko si i 6ti kaja kyv e problema i pokaji pic 6toto po moe mnenie 95% ot mom4etata stavame za manekeni
Schnitzer
03-11-2007, 13:04
Аве щом Стуци идва от Стоян,Къци от къде идва,а ся??? :lol: :lol: :lol: :lol: а и мънекенчетата са малко меки китки,само оная раота моат си държат,нали затва са станали мънекени :lol: :lol: не моат праат нищо друго освен да си показват дупетата по телевизията :-D :-D
gangbang
03-11-2007, 15:04
Е па Къци иде от Кръстьо :-D
VortexSuperV
03-13-2007, 17:31
Еми,пич тва,че си манекен не означава непремнно че трябва да ти пускат жените.Аз съм виждал достааа грозни манекенКИ.А мислил ли си и как се държиш с останалите,защото може и да се държиш високомерно,а това едва ли ще се хареса на жените. #-o
Манекен ... пф ... на тва вече не му ли мина модата ? за жена добре ама са за мъж ... бляк ... остава и по фигурно парзаляне да тръгнеш
warsteiner
03-14-2007, 10:05
Nqma zna4enie kak izglejda6 be bace, vajnoto e da si mnoo nahakan ;)
ThePainIsReaL
03-14-2007, 10:08
Защото си кух и тъп и смешен .. кво като си манекен ?
Жените не обичат отчаяни и неможещи да вържат две приказки мъже . Тогава защо да спят с такива , като наоколо има самоуверени и готини типове :wink:
ne nqma da komentiram che shte trqq da go prehranq prekaleno mnogo...
samo shte jaha Stuci.. pre dostatachno e...
Тряя се облечеш с нещо модерно дето да ти отива на красивото тяло - например нещо с италиански дизайн и немски двигател :lol: .
http://www.paganiautomobili.it/
VortexSuperV
03-14-2007, 16:45
Тряя се облечеш с нещо модерно дето да ти отива на красивото тяло - например нещо с италиански дизайн и немски двигател :lol: .
http://www.paganiautomobili.it/
Оу,аз нИ съм маНикен ама т'ва "облекло" ми харесва. :-D :lol:
малко по-мъжки се дръж бе човек!
жените обичат мъже със самочуствие и характер!
само факта че си пуснал темата тука вероятно те прави смешен за тях
Еми жените не харесват мъже, които са по-големи контета от тях самите, пък и за какво ми е на мен например някой като теб, "готин съм" "манекен съм, ама не ми връзват" еми как ще ти вържат, зле си!
стуци муци или там къвто си явно си супер наперен от това че си манекен и жените го виждат и затова не показват че те желаят е и сигурно защото на вънншен вид ги конкурираш :smt005 много грим много нещо :smt005
_M1rkA6t0_k0tI_
03-14-2007, 19:02
еми не е най-важното да си хубав за да ти пусне едно момиче....трая да имаш хубави качества :)
f1s714e70
03-15-2007, 11:35
frac-praz
dimitrios
03-15-2007, 11:50
Стига сте писали бе той от толкова ебавки ве1е сиг си е хванал гадже :lol: . NOT!!! :-D
VortexSuperV
03-15-2007, 17:34
Все сиг ще ти пусне някоя.Ако не вадиш м/у 100 и 500 кинта(в зависимост кво искаш) и се уреждаш.Хем може да научиш нещо,хем ще ти е пуснала някоя. :-D
Master_88
03-16-2007, 19:58
Вероятно причината се корени в поведението ти. От там ще да идва проблемът.
е като си манекен та кво да не са длъжни да ти пускат... СМЕШНИК
иди на курва не я интересува нея дали си манекен или клошар важно е КИНТИ да имаш
DjNikich
03-17-2007, 21:38
Евала за това изказване! И аз съм същия..! :)
Евала за това изказване! И аз съм същия..! :)
Че си останете девствени и тримата барабар с автора кат ви слушам :lol: #-o .
може би пича скача на доста високо и затова 8)
ахахахаххахахахахахахахах ха :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
InitialD
03-18-2007, 00:32
Ми кво да кажа освен..тъпак!!! :smt005
AmOr~E~MoRt
03-18-2007, 01:22
offf ... nqma da komentiram dali manekenite sa typi i naduti ... imam priqtel maneken i toi izob6to ne znae kak da se dyrji s momi4etata , e za nego pone znam 4e ne e gei , ne e i nadut :-k tyi 4e mucinka ili si kuh kato leika ili ne znae6 kak da se dyrji6 s jenite , ako ne si gei estestveno :mrgreen:
Mi kvo da kaja.
Parvo za mom4eto ne go ubijdaite,povqrvaite zavist e :)
Vtoro nali go znaeto toq vic
Ojenili se maneken i manekenka i v parvata bra4na no6t,4akat 4as,dva i na tretiq 4as manekena kazva
-mucka taq ve4er 6e doide li nqkoi da ni ebe ili da si lqgame.
Napravete si izvoda sami :)
xaxax i na vsichko otgore si skromen :smt005 be kfo kato si model be? tfa ne znachi che momichetata trq da umirat za teb ](*,) :smt011
трайчо манекена
03-19-2007, 15:09
повечето момичета умират за манекени и готини мъже. не знам при теб какъв е проблема. или си си го внушил че не ти обръщат внимание или пък не си толкова готин, но повечето момичета няма да откажат на манекен. явно нещо друга е причинана, но не виждам каква може да е.
манекен се котира много високо и почти всяко второ момиче би си легнало с пич от класа
Защото си чекиджия за това, бил ми манекен. :-s
tamzi_235
03-19-2007, 17:07
styci ne e vajno izla4vaneto i dali si mmanh maiko tva naprao se popikah ot smqh :smt005 :smt005 vajnoto e da te haresat i 4ak tva o4akvala sam tolkova tapa tema ama tva ma razbiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
еми виж са няма кво толко да се прай с пластмасов мъж...
принципно манекените са сладури
Първо това, че си манекен не значи че всички тряабва да тичат след теб!
Нали знаеш, че външността не е всичко. Замисли се за поведението си може пък там да бъркаш нещо!!!
MiRaCuLiXbb
03-19-2007, 20:55
Маа, 7 страници тема. Я се разпиша и аз. :)
FikyScHetOo
03-19-2007, 21:19
Ако си прекалено : Самоуверен, гримиран, надут, тъп, смотан, глупав, наконтен, метросексуален...как да те харесват!?!?!? А ти си поне няколко от гореизброените, защото пускаш такива теми ;) Хах тъпо е мъжът с който си да е от до като бебешко дупе :-) лично на мен не ми харесва. Виж ся ако понабоцква брадичка :twisted: (ма не като поп да си имаме уважението :smt019 )
пффф аз мноо мразя манекени.супер са ми смешни! :-D пък и кво от това като си манекен, не е казано, че си хубав!едното няма нищо общо с другото!все едно да кажеш, че всяка манекенка е хубава! :smt019
Знам защо не ти пускат,отговорът е доста прост незнам как не си го прозрял.Като се запознаеш с някоя и кажеш - Здравей, аз съм СТУЦИ , тръпката умира.Имаш тъпо име брато:)
Аз не знам какво си се хванал да пишеш във форум, в който хората си губят времето постоянно висейки пред компютъра, вместо да излязат навън - виж каква прекрасна вечер е. Аз лично вече няма да пиша тук, защото хорското мнение на Сульо и Пульо не ми е от първа важност. Не знам и не искам да знам какво си мислят някакви си непознати. Не ми и пука. Важните хора са тези, които познавам, приятелите, роднините и аз си. И ти мисли така.
Нещо сте се объркали повечето хора :) тва как изглежда даден човек няма особенно значение дали ще му пусне или не една жена... всичко е до подход, ако ходи от кифла на кифла и пита аз съм манекен аре да правим секс... нормално е да не му пускат :), всичко си е до подход. Колкото до тва което харесват жените, всички жени имат различни вкусове за мъже :) аз лично съм човек който е надут рядко пуска на жените, и точно затова много жени тичат след мене. 8) Просто има жени и жени, има хора и хора (хората не са жени) :mrgreen: ако всички имахме еднакъв вкъс всички щяхме да сме еднакви и щеше да е тъпо :) точно за тва хората са казали разни хора, разни идеали :)
HagpycaH
03-25-2007, 08:37
Не опира всичко до тва че си примерно хубав и че си манекен кат не ти пускат жените пробвай са с мъжете или нямаш достатачно акъл за да ти пуснат или просто си.....
ChRiSTiaNo_07
03-25-2007, 08:49
Аве виж кво,тва дали си манекен или некъв селяк няма никво значение.Важното е как се държиш с тях,никоя (освен някоя курва) няма да ти се лепне ако ходиш по нея и повтаряш "аре да прайме секс" или "ше ми пуснеш ли". :|
Jonny Bravo style:
Hello,sexy mamma,look at my awesome body! If we hit the showers together,I will let you touch me!"
:mrgreen:
ChRiSTiaNo_07
03-25-2007, 09:00
Jonny Bravo style:
Hello,sexy mamma,look at my awesome body! If we hit the showers together,I will let you touch me!"
:mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Не опира всичко до тва че си примерно хубав и че си манекен кат не ти пускат жените пробвай са с мъжете или нямаш достатачно акъл за да ти пуснат или просто си.....
Абе щом има жени, които да харесват скинари и метъли, явно жените не искат умни мъже...
fulldelight
03-25-2007, 10:00
Това дали жените ще те харесват не зависи от това дали си манекен, метъл, скинар, чалгар, рапър, пънкар, висок, нисък и т.н. :) Ако едно момиче наистина те харесва, тя ще е впечатлена от теб самия а не от дрехите и лицето ти. Ако искаш момичетата да те харесват само щото си манекен - сори за теб. Явно трябват и други качества. Споко, за всеки влак си има пътници - и за теб си има мацка някъде, само трябва да я откриеш.
А истината е, че си права - жените харесват всякакви мъже, само да са богати.
DeSiTo0o
03-25-2007, 10:29
i az tva vikam :lol: :lol: :lol:
Еми, да щом жените са такива повърхностни подобия на хора, да се интересуват само от тези неща:
Парите на мъжа
Дрехите на мъжа
Името на мъжа
sdyfgdjg
03-25-2007, 11:54
xahxhaxahaxhaxh emiii 4ovek zna4i ko da ti kaja sigurno si grzen za tui ne ti puskat xahaxahxah sam si pravi izvodi
Стуци,надрусай колежките-манекенки и ги оправи
нали в тоя бизнес се праи така? :evil:
VortexSuperV
03-25-2007, 15:16
Готин съм.
Може би затова не те харесват. :roll: Прекалено голямо самочувствие от това,че си манекен.
Allthatshewant
03-25-2007, 15:19
или незнаеш как да си поискаш или не ставаш или просто не ги привличаш аз друго обяснение нямам :roll:
Allthatshewant
03-25-2007, 15:21
а и забравих да пиша .. тва че си манекен не значи че всички момичета ще ти се лепят..ти заради това ли се занимаваш с манекенство това ли ти е целта в живота :smt005 :smt005 :smt005
sexykockar
12-26-2011, 10:02
хах даже и аз писах такава тема. Бях модел за малко в една варненска агенция.Изглеждам по добре от повечето момчета.Но нямам шанс с жените.Всяка която се опитвам да сваля не ми пуска.Рядко се стига даже и до кафе.А във същото време на купони пияндета и смешници които драйфат си хващат мацки.Държат се като олигофрени пък им пускат.Ми не е до външен вид. Не е до държание ами до какво е.Почвам да си мисля че някой ми е направил някаква магия или незнам не е нормално. Говорил съм с познати и те се чудят що така.Викат нищо ти няма точен си обаче....Имаше едно момче дето беше в инвалидна количка и се заби с едно момиче което харесвах и на мен не ми пусна..
Sunshin3
12-26-2011, 10:22
човече, тематата е от 2007...