PDA

View Full Version : FCE

03-06-2007, 19:33
gaden li e izpitat za FCE za6toto az sam pravila razli4ni primerni izpiti i se predstavqm razli4no na vseki 1 ot tqh.MNogo e obarkva6to i iskam da znam kak e samiqt izpit(moje da kajete i kolko procenta imahte).Blagodarq predvaritelno! :-)

SwEeT_pAiN_F
03-07-2007, 10:07
Здравей,
този тест е най-лесният. Аз сега съм в такава частна група които се подготвят за него но няма да се явявам, предпочитам да мина на следващият защото този не ми трябва. Иначе в момента правим примерни изпити и сега на четенето с разбиране и слушането с разбиране съм с положителна оценка. Сега остава да ми кажат и др неща колко съм изкарала.
Иначе моят съвет е ако още не ти трябва този сертификат да продължиш нагоре и да си го вземеш другата година, ще имаш повече лексика и ще можеш да го вземеш с A , но все пак ти си решаваш.
Но аз съм се обърнала или към TOEFEL или IELTS.

HopeLesss
03-07-2007, 14:10
Ми не е труден, стига да учиш :wink:

ти
03-07-2007, 14:14
труден-лесен зависи от това колко знаеш
ако си от София има една езикова школа АВО3, където провеждат т.н. практикум. представлява решаване на давани изпити от последните години, като условията се доближават до реалните. много добри консултации правят и те оценяват на всеки тест, така че ще си съвсем наясно за шансовете да го вземеш и с каква оценка. практикуми има и за трите нива- FCE, CAE. CPE.

05-13-2007, 18:36
nikoj drug li ne go e wzemal

05-13-2007, 23:09
ami az sega uni mesec 6te hodq na FCE nadqvam se na A ili B