View Full Version : неангажираща връзка..
дойде и този светъл момент в моя живот, в който човека когото обичам от известно време ( и той мен уж) ми заяви , че иска неангажираща връзка, т.е. (цитирам) " да се виждаме двамата сами, без нашите приятели, и да си правим секс, а пред другите да сме само приятели.." . и аз в пристъп на шок взех че се съгласих. тъй като не искам да го загубя.
та проблема ми е , че ще се чувствам използвана един вид само за секс, без връзка. честно казано и само секс ме устройва защото много обичам да го правя с него..та се чудя дали да си гледам кефа и да си спя с него.. така поне ще си е мой все пак.
оф на мъжете им е толкова лесно..
та я споделете имате ли нещо против тези връзки тип "приятел за секс".. защото съм доста объркана :(
1-во: ако те обичаше нямаше да иска само секса от теб!
2-ро: ако сте близки приятели по-добре се откажи само от физическите отношения. те могат да ви провалят приятелството!
3-то: не можете все да се криете, такива неща се разбират!
4-то: без да го съзнаваш ставаш курва!!!
О мацко,като се замислиш какво лошо има той да те чука,а ти да си затваряш очите,че не осъзнаваш,че те използва :smt005 Наивна си.
а защо не погледнете от другата страна- той ме използва , но и аз го използвам. правим си кефа един на друг и това е. какво лошо има 8-[
а курва ще стана ако почна с всеки да го правя, а такава опасност няма ;)
общо взето това си е като секса за едно нощ, само че повече от един път и само с един човек.
оф че тъпа ситуация :cry:
Sexapilna_kukla
03-06-2007, 20:40
А от колко време сте заедно?
а защо не погледнете от другата страна- той ме използва , но и аз го използвам. правим си кефа един на друг и това е. какво лошо има 8-[
а курва ще стана ако почна с всеки да го правя, а такава опасност няма
курвенско си е! защото нямаш връзка, а го правиш просто за кеф! да си курва не е задължително да го правиш със всеки срещнат! самия факт, че го правиш без чувства и само за "кеф" е достатъчно красноречив!
веднъж се подведох и аз така,като си мислех че нещата ще се променят,но с течение на времето нищо не се промени.не бъди наивна като мен и не се оставяи да те използват.защото като тои си намери друга наивница,ти няма да му трябваш и за това вече.и оверявам те после ще те е много ят на себеси че си се подвела така само защото ти го обичаш.намери си друг с които да си правите секс и да сте приятели и пред хората.не заслужаваш да си му любовница.
Charlotte_the_Harlot
03-06-2007, 21:55
А каква е уговорката? Можеш ли да спиш и с други, ако искаш?
На мен лично би ми било тъпо така, защото в дадения момент предпочитам любов и мога да мина и без секс, докато обратното не ме урежда много.
Това е най-тъпото, което можеш да направиш!Не искаш да се превърнеш в курва, нали ??? :-k :::
2-ро: ако сте близки приятели по-добре се откажи само от физическите отношения. те могат да ви провалят приятелството!
4-то: без да го съзнаваш ставаш курва!!! Не мога да се съглася с теб. за 1вото да... 3тото може би... но 2 и 4 определено не. Секса не проваля приятелствата, най-много да ги засили още повече. Не мисля, че има нещо лошо в това двама приятели от време на време да спят заедно. Лично аз съм имала такива отношения с приятел и честно казано не влияе отрицателно на приятелството ни...
И защо да е курва? Напротив, курва е точно такава, която не се пуска само на този, който не й е поискал. Има разлика между момиче, което харесва секса и курва. ОГРОМНА разлика. Секса не се ли прави за кеф извинявай? Не е задължително да има някакви по-специални чувства, ебаси хората си имат нужди. Ми например ако 1-2 години нямаш приятел, свикнала си на редовен секс и изведнъж оставаш на сухо, кво, ще чакаш принца на бял кон? Айде бе...
Да, сега ще кажеш 'Да, ще остана'. Ама не си била от другата страна.
Както казах има разлика между курва и момиче, което няма връзка, но харесва секса. Тва е.
maybelline
03-07-2007, 06:37
4-то: без да го съзнаваш ставаш курва!!!
1-во: Абсолютно вярно!
2-ро: Абсолютно вярно!
3-то: За съжаление понякога не се разбират,минала съм през това,криехме се с едно бивше гадже и общо взето това беше една от причините да скъсаме - не исках да се крием
4-то: Абсолютно вярно!
Съгласна съм с анито.сл за някои неща.Но не мога да разбера защо трябва да бъдеш използвана?И ти го искаш, да, но твърдиш и, че го обичаш, а той не те и следователно ще прави само секс с теб.И не можете да бъдете приятели, след като правите секс!
positive
03-07-2007, 11:36
budi s nego dokato ne si nameri6 drug,posle ako iska6 go zareji :twisted:
Поне разбра за какво е бил с теб за единия секс ако искаш да си му играчка подържай такава връска.
white_chik
03-07-2007, 12:22
По принцип нямам нищо против този вид "връзка",но ако наистина обичам някого,няма да се задоволява само със секс от негова страна.Питала ли си го,защото не иска да сте двойка пред другите?