View Full Version : Moderated: Имам нещо като барадавици отдолу
eto kakuv mi e problema.tolkova me e sram tuka da pisha a kamoli da otida na ginekolog.NE MOGA.momiche sum i otdolu imam neshto kato bradavici i az nz ne e tochno sushtoto.ne mi se vqrva da sa genitalni bradavici shtoto do kolkoto sum chela te izpuskat nqkvi sektreti :oops: a az sushto imam i gadnu techenie ot vlagalishteto.mirishe nepriqtno :oops: molq vi pomognete mi akoo znaete kajete s kvo da se lekuvam
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
eto kakuv mi e problema.tolkova me e sram tuka da pisha a kamoli da otida na ginekolog.NE MOGA.momiche sum i otdolu imam neshto kato bradavici i az nz ne e tochno sushtoto.ne mi se vqrva da sa genitalni bradavici shtoto do kolkoto sum chela te izpuskat nqkvi sektreti :oops: a az sushto imam i gadnu techenie ot vlagalishteto.mirishe nepriqtno :oops: molq vi pomognete mi akoo znaete kajete s kvo da se lekuvam
doktor vednaga
4el sam za takiva.Vikat im kondilomi
na doktor vednaga otivai.nqma ni6to sramno.Seriozno e
mnogo li e seriozno?kakvo moje da stane ](*,) a nqmash li predtsava s kvo se lekuva?
СЕРИОЗНО е.
Кондиломите се причиняват от HPV (човешки папилома вирус).
Делят се на няколко вида.Едни от тях причиняват рак на шийката на матката така,че колко по СЕриозно може от това да е!
Освен това се множат и целите ти срамни части могат да се покрият с тях.
Водила ли си полов живот?
Заминавай моментално на гинеколог.
kakvo?? ne mojah da te razbera.nqkoi moje li da mi kaje s kvo da gi lekuvam. tuka sega chetoh kadolin li kak se kazva.da si go zimam naprao
oh molq vi kajete mi.naprao cqlata me raztreperahte.ne znaeh che e tolkova seriozno:( kvo imashe predvid po tva otide ti pichkata
1.OTIVAI NA LEKAR !
2.Pupkite se kazvat taka a ne lekarstvoto ;)
3.OTIVAI NA LEKAR!SERIOZNO E
4.onzi imashe predvid otide ti pi4kata ,demek-mojesh da hvanesh rak, a ot rak znaesh kakvo stava !
5.OTIVAI NA LEKAR!MNOGO E SERIOZNO!nqma da te izqde
sexy_anji_
03-07-2007, 17:36
госта по горе каза : ОТИДИ НА ЛЕКАР! СЕРИОЗНО Е ! НЯМА ДА ТЕ ИЗЯДЕ! имаше предвид че лекаря няма да я изяде :!:
колкото до момичето : съжелявам но трябва да отидеш на гинеколог и да говориш с приятеля си той също да отиде на уролог(?? така ли се казваше) защото и той сигурно е болен. и не правете секс, щом си болна от нещо дори и да не знаеш какво как може да правите секс, приятеля ти не видя ли тези брадавици????
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 точка от правилника! Пиши си по темата, не обръщай внимание на такива изказвания, които просто ще изчезнат... :-D
Заминавай на лекар веднага и стига се вайкала 4е не можеш и те било срам. И как може да правиш секс като си болна ма?!? Тъпо животно! Ей такива като тебе най-ги мразя! Не те ли ебе за горкото мом4е :smt018
Утре ше хванеш СПИН и ше го разнасяш наляво надясно щот видиш ли ти се е*е и като разгонена ку4ка не мислиш за нищо друго! :smt013
Заминавай на лекар веднага и стига се вайкала 4е не можеш и те било срам. И как може да правиш секс като си болна ма?!? Тъпо животно! Ей такива като тебе най-ги мразя! Не те ли ебе за горкото мом4е :smt018
Утре ше хванеш СПИН и ше го разнасяш наляво надясно щот видиш ли ти се е*е и като разгонена ку4ка не мислиш за нищо друго! :smt013
Точно така ! Незнам защо лекарите за такива болести в бг се възприемат за някви животни?Сякаш кат отидеш на лекар и му кажеш той ша почне да се хили ,да ти се подиграва и т.н.Нищо подобно...лекарите са се нагледали на такива работи така че отивай на лекар и не се срамувай :)
SwEeT_pAiN_F
03-07-2007, 19:32
Много ми е странно, как може ти да водиш полов живот, да праиш секс със непознат на които може и да не му имаш доверие, може и за първи път да му е. А пък те е срам да ходиш на гинеколог. Че гинеколога да не би да си му първата и последна пациентка и ще ти се присмива че си се заразила с нещо отвратително. Стига си се превземала, че те е срам ами се измии отдолу и се запиши за някои гинеколог да те прегледа, че в най-добрия случай ще се лекуваш месец, 2 а пък в най-лошия ще си имаш /не дай си Боже/ рак... работата хич не е блестяща така че БЯГАЙ НА ГИНЕКОЛОГ. И да не забравиш да КАЖЕШ на приятеля си че имаш такива брадавици.... защото и на него няма да му се размине посещение при УРОЛОГ. Така че... в най-скоро време си направи разходка до д-ра
abe idi na doktor.ne gi slu6ai 4e utkata ti bila oti6la.lekuva se oba4e kolkoto pove4e 4aka6 tolkova po zle stava.
Da ima lekrstvo koeto se kazva Kondilin no ne se maji s ne6to koeto ne ti e predpisal lekar.Kusmet.samo ne se panirai ne e 4ak tolkova seriozno.
batkodoki
03-07-2007, 20:29
при положение, че има поне 1000 подобни теми кога ще разберете най-после, че гинеколога най-често само обърква нещата когато се касае за кондиломи. и кога ще разберете, че това е сериозно страдание, което се лекува продължително и с променлив успех от ДЕРМАТОЛОГ с достатъчно опит и следящ последните тенденции касаещи това заболяване а не останал си на знанията от годината в която се е дипломирал!
mane naprao me stresirahte.....vikam are bolna sum ot rak.are az shte bqgam da si zapazvam chas za ginekolog.mersi vi mnogo. a iskam samo da vi popitam ima li nqkva veroqtnost korema mi da se poduva ot tva deto sum lepnala
наистина много е гадно.чувствам се като няква курва едва ли не.повече секс без презерватив ли? каквооооооооооо [-X [-X [-X дано само не е прекалено късно [-o< а дето казахте че има опасност от рак на матката то не трябва ли много дълго време да не си се лекувал и чак тогава?
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
03-11-2007, 06:29
Ако са черни, и леко изпъкнали ако не се лекуват на време прерастват в рак на кожата.
ами не черни определено не са но са малко изпукнали