Влез

View Full Version : Моя фр. разцепи джуката на един друг, замо защото ..

03-07-2007, 14:59
Моя фр. разцепи джуката на един друг, замо защото го бях фанала под ръка (както баба ми) на 3ти март и гледахме заедно зарята. С тоя пич сме само добри приятели. И гаджето ми точно по това време е минавало от другата страна на булеварда и цитирам "Аз ви видях с него как се гушкате и целувате" а тва изобщо не е вярнно. МА той е вироглав и не ме слуша, нито ми повярва. Излизаме си ний от кафето на следващия ден с моя приятел и се срещат тия двамата, и моя вика "Яла се разберем", отидоха в една уличка, върнаха се и тоя другия беше целия червен, плюеше кръв и му беше цепната джуката. След тва едни скандали работи глупости, мина се малко време същата вечер и с моя седим и се караме и той вика на оня другия "Ела". Оня идва и вика "Ауе ти целува ли се с нея снощи" и предстаате ли си оня вика "ДА" хххаха реакцията ми знаете ли ква беше?! ИЗсмях се супер мощно и понечих да си тръгвам, ама моя ме върна и караме се такиа бла бла както и да е, та искам да ви питам ТВА НА КВО ПРИЛИЧА? ЗАЩО НЕ МИ ВЯРВА, ТОЙ МАЛОУМЕН ЛИ Е, ЗАЩО УДАРИ НЕГО, СЛЕД КАТО "УЖ АЗ СЪМ ВИНОВНАТА" пххаха голям цирк и отивам аз при другия и му викам "кога сме се целували бе" и се смея , викам му "що лъжеш", и той вика "щом аз съм в кюпа, и другите са там, писна ми да съм добър, вече почвам с интригите и лицемерието" ахахах ама както и да е, с моя още сме си заедно, те си развалиха приятелството, мене лицето ми е здраво както и всичко останало. Но в края на краищата тоя моя кво искаше да покаже така?! Че си брани територията ли? за напред да внимавам да не му изневерявам ли? кво?! Имайте предвид, че е успял да излъже детектор на лъжата, тъй, че и мен може да будалка чат пат, ама ай не ме е дерт, то между нас има само физическо привличане. Та я дайте мнения, моля. С удоволствие ще ги прочета :) Мерси иначе. Лек ден :)

Kianna
03-07-2007, 15:04
Кой ненормален ще го прочете това всичкото ве :smt005

JoeBanana
03-07-2007, 15:05
кви са тия глупости ве ?

Имайте предвид, че е успял да излъже детектор на лъжата
ХАХАХХАХАХХАХАХ ХАХАХА
дае сигурно е и международен терорист, който се е дегизирал като хашлак и раздава шамари
виж под леглото дали няма трупове :mrgreen:

nasty_f
03-07-2007, 15:06
Хахаха,интересна история :-D ...Еми,според мен го е направил,или за да се изфука пред теб,че може да набие някой,понеже някои момчета така правят...Или другият вариант е,защото както ти каза,може да си пази територията :lol:

JoeBanana
03-07-2007, 15:08
ХИли другият вариант е,защото както ти каза,може да си пази територията :lol:
ми да мине да я препикае и готово :mrgreen:

Nivea
03-07-2007, 15:22
ахахха, дам,това също е вариант. ти мн внимавай с тоя ако наистина е излъгал детектор на лъжата,и аз имах един такъв приятел и да не ти приказвам че ми разби илюзиите за любофта, да не говорим за ревнивите прояви - преживяла съм го,внимавай повечко с тоя.

Alpha_Dog{F}
03-07-2007, 16:08
кви са тия глупости ве ?

Имайте предвид, че е успял да излъже детектор на лъжата
ХАХАХХАХАХХАХАХ ХАХАХА
дае сигурно е и международен терорист, който се е дегизирал като хашлак и раздава шамари
виж под леглото дали няма трупове :mrgreen:

XaxXAxaxax Не се знае нищо . Може да ги крие и в мазето . Тоз голям психопат . А пък ти си луда още да си с него.

Valar
03-07-2007, 16:11
Къде е това бойно моме дето чупи джуки да го УспокоЯ :D

_candy_girl_
03-07-2007, 17:02
амa ти сама си си виновна че си хванала ръката на другия.Незнам с кво ние тука можем да ти помогнем то за тва не тряа помощ ми тряа малко акъл...

W3aKn3ss
03-07-2007, 17:10
Хахахах.... Само побойници веее, само побойници.. не се спряха! :-D .. Що не направихте една 3-ка?!..

koalka
03-07-2007, 17:15
Еми, цялата работа се е получила доста тъпо, ама какво да правиш.Виж, дори и да ти е много добър приятел не е трябвало да го хващаш под ръка, защото как очакваш да реагира бившия ти!?Да му стане гот ли?Нормално е да си развалят приятелството, а и той му е бил един приятел, щом е излъгал.Минало-заминало, но не прави повече такива неща.