View Full Version : 8 март - какви цветя да подаря?
Klamer4o93
03-07-2007, 15:40
Утре ще подаря цветя на всички момичета от класа (само 6 на брой са ;) ), но не знам какви. Не искам да е само 1 карамфил, но да не са някакви букети от по 10 лева :) Нещо семпло и хубаво. Освен това ще подаря на едно момиче цвете, като знак на извинение, но пак не знам какво да е :) Айде дайте съвети плс :)
ЕДИТ: ако има думи, написани грешно, това е защото съм сънен 8-[
Наскуби некви от градината на баба ти ... кво толко !
Mimka_sweet
03-07-2007, 16:20
Плевели :twisted:
Наще момчета кой знае кви лайна ще ни подарят ](*,)
по темата бели хубави рози излизат по 3 лв пар4ето
личното ми мнение е НЕДЕЙ! на 14ти февруари се изръсих 48 лв за 7 червени рози изпрюатих ги по куриер момичето ги получи и нищо, даже смс не прати даже не ми писа първа по скайп когато аз и писах 'hi' тя ми писа "blagodarq ti mn no nqma6e nujda" izvoda mi e ne se zanimavai
Розите са хубави, ама все пак са повече момичета, добре е да не са червени, а и розите доста соленичко ще ти излязат.За това избери някоое друго цвете, което е хубаво, а и нали е важен жеста?
Klamer4o93
03-07-2007, 18:06
Розите са хубави, ама все пак са повече момичета, добре е да не са червени, а и розите доста соленичко ще ти излязат.За това избери някоое друго цвете, което е хубаво, а и нали е важен жеста?
проблема е, че представа си нямам от цветя :lol:
Eternal_flame
03-07-2007, 18:40
Rozite sa vinagi aktualni za vsi4ki praznici,no spored men na tozi praznik e po-podq6to da se podarqvat nqkakvi proletni cvetq-frezii,azalii,zumbuli
Плевели :twisted:
Наще момчета кой знае кви лайна ще ни подарят ](*,)
вие пак сте добре, защото наще простаци от класа и като за последна година нищо няма да ни подарят като ги знам какви са стипци :? от момчетата от класа единствено ще получа букет от бебо :roll: ама ми стига нали е от него :P
CrazyWitch
03-07-2007, 19:06
Глухарче или горски теменуги. Все пак важен е жеста ;)
... Ае розите си е най-яки.
BunnYY_f
03-07-2007, 19:46
Най-ми хареса това че не искаш да подаряваш карамфили =D> =D> Не знам защо ама не ги харесвам :roll: Каквито и цветя да вземеш няма да сбъркаш :wink:
Лалета рулз! Хебави пролетни цветя. Да са мах 2 и 50. Пак не е мн ефтино, ама знам ли.. аз питах за лалета преди повече от месец.. обожавам лалета и винаги когато мога си копувам.
(момиче съм)
PoisoNGirL
03-07-2007, 20:04
ne e vajno kakvo e cveteto,a che imash jelanie za takuv jest.Az kato gi znam tiq ot moq klas dori i ne biha si napravili truda ot na baba si gradinata da otkusnat cvete...makar che az bqh za kaktus :-D izvun kruga na shegata..emi otivash i koeto ti e po djoba.Gerberite sa neshto semplo i neangajirashto,no vse pak ne sa nai-evtini.No da kakvoto i da e,no da ne e karamfil..banalno e...
moon~soreceress
03-07-2007, 20:52
Rozite sa vinagi aktualni za vsi4ki praznici,no spored men na tozi praznik e po-podq6to da se podarqvat nqkakvi proletni cvetq-frezii,azalii,zumbuli
Също и лалетата са добра идея... зависи какво ще ти хареса и на теб!
vlubchivo
03-07-2007, 20:54
Обожавам лалета. Това са едни от любимите ми цветя... Някак си от всеки сезон си имам поне по едно любимо цвете =)
проблема е, че представа си нямам от цветя :lol:Еми отиваш до цветарския магазин, избираш цветя, които са и на добра цена.Тва е, не е толкова сложно. :D
е па некой татул бате, направо ще ги тръшнеш във всякакъв смисъл