Влез

View Full Version : vuzmojna li e lubovta ot razli4ni gradove

03-07-2007, 16:58
Naskoro si hvanah gaje ot Ruse, no poprincip jiveq v Sofiq i rqdko hodq tam na gosti na lelq mi i 4i4o mi. 4i4o ima6e rojden den i be6e pokanil mn hora. Toi be6e sus ba6ta si. Kogato se zapoznahme az mnogo go haresah, gledahme se dosta dulgo i toi re6i da me zagovori. Rzmenihme si telefonite i na drugiq den mu se obadih. Predloji mi da izlezem i otidohme na kafe, govorihme dosta, opoznahme se i toi suvsem spontanno me celuna i mi predloji da stanem gajeta. Celuvkata be6e neveroqtna i az vednaga prieh. Su6tiq den trqbva6e otnovo da se vurna v Sofiq i mi stana adski mu4no za nego. No razgovarqhme vseki den po telefona, pra6tahme si sms i s neturpenie o4akvahme sledva6ta vuzmojnost da se sre6tnem. Edna ve4er kogato mi se obadi bqh na diskoteka s priqteli. Izlqzoh otvun za da mojem spokoino da pogovorim. Bqha minali okolo 10 minuti i edno mom4e ot kompaniqta doide da me izvika. Rumen (taka se kazva gajeto mi ili vsu6nost nz ve4e dali e takuv) qvno 4ul 4e drugo mom4e vika moito ime i mi kaza 4e trqbva da zatvarq, az da sum se zabavlqvala s frendovete mi. Ot togava (ve4e po4ti sedmica) ne mi se e obajdal. Ne otgovarq na smsite mi, ne otgovarq kogato mu se obajdam. Adski mi e mu4no, poneje mnogo go haresvam, no moje bi raztoqnieto mejdu nas nqma da pozvoli da sme zaedno. Za6to ne mi se obajda??? Ne moga da si otgovorq.. ne vqrvam da e tolkova revniv, vse pak sme izlizali samo vednuj. Vuzmojna li e lubovta ot razstoqnie?????????? :roll:

W3aKn3ss
03-07-2007, 17:13
Възможна е, но много трудно постижима...

koalka
03-07-2007, 17:29
Прекалено бързо са станали нещата, а и е трябвало да си ходиш.Вие не сте се задълбочили в отношенията си, а за любов не може да се говори.Според мен такава връзка не може да се поддържа, а и двата града са много далече.Освен това чувствата, както казах, не са толкова силни и това определено ще повлияе.Като нищо може да не ти се обажда, защото е загубил интерес към теб.

gabituuu
03-07-2007, 20:05
от опит : рано или късно става мъчително ..няма надежда за развитие ...

OtherDimension
03-07-2007, 20:07
не

iiirish
03-07-2007, 20:29
НЕ! това не е връзка, това е заблуда...!

Kianna
03-07-2007, 20:37
Дрън дрън ,че пляс :smt005 .Възможна е,разбира се.Заблуда била,незнам си какво..Бати и каката учат в различни градове,но вече 3 години са си заедно :smt016 И това ако е "заблуда" ... :smt005

cherinka
03-08-2007, 09:39
Дрън дрън ,че пляс :smt005 .Възможна е,разбира се.Заблуда била,незнам си какво..Бати и каката учат в различни градове,но вече 3 години са си заедно :smt016 И това ако е "заблуда" ... :smt005

Е, явно им се занимава на хората да поддържат връзка от разстояние и им е нещо като тръпка като не могат да се виждат всеки ден. Иначе на някой ако не му се занимава с такава връзка, нормално да си хфане някоя съгражданка или някоя съселянка :)
Ама имаше и един лаф.. "Километрите топят любовта"

Undying
03-08-2007, 09:45
Възможна е, но много трудно постижима...
Правилно.

RnB_Ku4kA
03-08-2007, 10:20
Vuzmojna e i az si imam priqtel koito e ot Burgas no se obichame..i sme si zaedno godina i 9 meseca taka che....!

positive
03-08-2007, 10:26
abe dale4 ot liceto,dale4 ot surceto

PankO
03-08-2007, 11:11
Възможна и дори по-хубава от "нормалната" е, защото когато се видите, когато сте заедно... винаги ще издивявате от кеф ;-)
Всичко ще е по-красиво, когато сте заедно, всичко ще е по-истинско ;-)
Аз съм напълно "За!" такива връзки.
п.п. Само като прочетох "и той ми предложи да станем гаджета" и ми стана, че си ~13 годишна... Което означава, че нямате връзка или тя е невъзможна ;-)
На 13 не можеш да пътуваш сама, нито той, за да се виждате поне за 1 уикенд месечно ;-) Сори, малка си ;-)

Цитат от http://elito.free.bg

Жестоко е да си далеч от човека, когото обичаш най-много, но още по-жестоко е да си близо до него, а далеч от сърцето му!
Ако се обичате... желаете се... няма да има други за вас! Ти кат не си се влюбвал, пич, нямаш думата!

BunnYY_f
03-08-2007, 11:32
Eто това е и моето мнение :-)

divo_kotence
03-08-2007, 11:43
няма невъзможни неща щом се обичате всичко е възможно ;)

Green_Moon
03-08-2007, 11:48
Възможна е и понякога е истинска, но е много трудна изисква много нерви,усилия и наистина силни чувства...
А дали е постижима --> Свищов-София вече 3 години и половина :smt055
А относно

Далеч от очите но винаги в мислите :roll:

pampers
03-08-2007, 13:26
за лубовта няма граници имала съм такава връзка и има6е доста успехи :lol:

ThePainIsReaL
03-08-2007, 15:15
Няма невъзможни неща , просто трябва да си поставите за цел да се виждате поне от петък до неделя . Но не очаквай , че ще е лесно .

samotnoto_yani
03-08-2007, 15:19
awe az mislq 4e e vuzmjna lubovta i ot razli4ni durjavi........ :D kfo tolkkoova 4e ste ot razli4ni gradove weee nali e lubov...... :smt007

OtherDimension
03-08-2007, 15:57
awe az mislq 4e e vuzmjna lubovta i ot razli4ni durjavi........ :D kfo tolkkoova 4e ste ot razli4ni gradove weee nali e lubov...... :smt007

много сериали гледаш

loveeeEEEEEEEE
03-08-2007, 17:07
Lubovta ot razstoqnie e NAI-SLADKA .....sa6tevremenno boli no sladko...4uvstvata sa po-istinski....abe tova e nai-krasivata lubov i e savsem VUZMOJNA i vednaj na nqkolko meseca da se vidi6 s nego 6te bade kato v prikazka.....a ve4e drugo si e vseki den da go vijda6, da se "mlqskate" i tem podobni...drugo e da e dale4 i da iztrapva6 pri misalta za nego ! Nqmam dumi - pojelavam go na vseki tva 4uvstvo......da si taka dale4 ot lubimiq i taka blizko s misalta za nego ! THIS IS THE REAL LOVE !

AnIcHkAtA
03-08-2007, 17:23
Lubovta ot razstoqnie e NAI-SLADKA .....sa6tevremenno boli no sladko...4uvstvata sa po-istinski....abe tova e nai-krasivata lubov i e savsem VUZMOJNA i vednaj na nqkolko meseca da se vidi6 s nego 6te bade kato v prikazka.....a ve4e drugo si e vseki den da go vijda6, da se "mlqskate" i tem podobni...drugo e da e dale4 i da iztrapva6 pri misalta za nego ! Nqmam dumi - pojelavam go na vseki tva 4uvstvo......da si taka dale4 ot lubimiq i taka blizko s misalta za nego ! THIS IS THE REAL LOVE !
Nqmam kvo da dobavq.

TreeHill
03-08-2007, 18:40

eee ne ti si megazabluden ve4e

03-08-2007, 19:38
Za men taq lubov e napalno vazmojna!Moqt priqtel e ot drug grad...no vapreki tova adski mn se obichame..da ima mn neshta koito te izma4vat postoqnno 6toto ne mojesh da si si s nego postoqnno i si e istina che ne ti izliza ot glavata!A shte kaja na potrebitelq koito i kaza che bila malka i nqma kak da se vijdat...e az sam na 14 godini i si hodq pri priqtelq si!Hodim veche 6 meseca i sam adski 6tastliva s nego...i nz kak da vi opisha kolko e hubavo da davash vsi4ko za edin 4ovek i da ne mojesh da si predstavish jivota bez nego!Kogato ima lubov i na 13 da sam pak shte si hodq pri gadjeto shtoto za men toi si e nai vajnoto neshto i ne mi puka nishto drugo..taka che tazi lubov e napalno vazmojna a i shtom momicheto ima i rodnini tam shte e oshte po lesno! Nishto ne i prechi da kaje na maika si za nego i da q moli da si hodi pri rodninite za da go vijda!Az savetvam tva momi4e da govori s maika si shtot tq vinagi shte q razbere i da zamine..da se vidat i da si pogovorat o4i v o4i ! :)

cherinka
03-08-2007, 19:47

шшш, винаги идва момента, в който осъзнаваш, че ти липсва страшно много, и дори хората да са различни, точно това коети ти липсва, може да го срещнеш в друг, който да те кара да се чувстваш по-ддобре с него, отколкото с другия. Мисълта ми е, че всичко на тоя свят е заменино, но зависи от волята.