View Full Version : по-добре ли е секс с по-голям и опитен?
в смисъл по-сирурно ли е за здравето и да няма издънки?
Charlotte_the_Harlot
03-07-2007, 21:04
Откъде да знам?! Веднъж ми се падна голям и неопитен, но това вероятно не се брои. :-D
Според мен малките са по-сладки. :wink:
`Death`Whore`
03-07-2007, 21:04
С по-опитен е по-опасно за здравето. Иначе колкото и да е опитен, може да пръсне малко сперма вътре.
Най-добре е с опитен гаранция малките и неопитните може да ти направят проблеми
Charlotte_the_Harlot
03-07-2007, 21:29
Малките (понеже са по-малки) повече внимават и повече слушкат (освен ако не си избереш ултимативния имбецил :-D ).
`Death`Whore`
03-08-2007, 06:35
Малките (понеже са по-малки) повече внимават и повече слушкат (освен ако не си избереш ултимативния имбецил :-D ).
Била ли си с девствено момче?
krem4et0
03-08-2007, 06:49
Аз съм била и съм си с него де, както и да е. Та повече от мен се тревожи, въпреки че пия и хапчета. Внимателен е и нежен. Нямам оплаквания-за опита-отначало не беше добре, ама сега се понаучихме и двамата!
Определено не.Важно е да го правиш с човек, който обичаш.Не винаги по-големите са и по-предпазливи.
johny mnemonic
03-08-2007, 11:26
хората са казали "нищо не може да замени опита",така че не ми говорете.
Кремчето - бил е неопитен,с течение на времето придобива опит.Предполагам на тебе ти харесва повече.Освен това не разбрах имаш ли база за сравнение,защото ако нямаш преценката ти не е обективна.
kukli4ka__
03-08-2007, 11:28
johny mnemonic-абсолютно си прав
те затова тея дето си имат гаджета на 17-18г постоянно се чудят дали са бременни то някакъв дрислио много знае той какво прави
`Death`Whore`
03-08-2007, 11:31
А защо се осланяте на мъжа? Той може и да излъже просто за да му е повече кеф...и после да каже: "Не е възможно, спала си с друг, бебето не е мое!". Жената е мислещо същество, а ако вие се осланяте само на мъжа, сте малоумни.
a we nali vse otnqkude trqbva da se zapo4ne we hora! Ako ste na mqstoto na edno mom4e na 16g, koeto mu e za 1-vi put kakvo trqbva da napravi...?to na4i si4ki trqbva da sme devstveni...emi hvanete si nqkoi batko da vi e sladko i posle she ronite pak sulzite 4e vi zae*al sled 1 mesec ;] aide sus zdrave za neopitnite
johny mnemonic
03-08-2007, 13:59
Естествено че отнякъде трябва да се започне,затова и никой не трябва да се срамува.Опитът идва с течение на времето и с практика.А най-големият учител на опитът са грешките.Стига човекът да не е глупак,че нали сте чували онази приказва за разликата между глупакът и умният човек.
BloodSoul
03-08-2007, 14:03
Определено не.Важно е да го правиш с човек, който обичаш.Не винаги по-големите са и по-предпазливи.Напълно съм съгласна!
Danielle
03-08-2007, 14:07
twa che she e po- golqm ne oznachava che shte e po-opiten
varvi po principa che go pravish samo stezi koioto haresvash.. a vazrasta ne e ot znachenie (e sq da ne e nqkoi na 50 de...)
Schnitzer
03-08-2007, 14:07
Важното е да ти трака пипито а не да си мислиш с оная раота...тва за тоя дето беше написал мнение че все някви се чудели дали са бременни,а пък опита вече е за удоволствието \:D/ \:D/
johny mnemonic
03-08-2007, 14:10
бтв досега не съм отговорил на конкретният въпрос.Най-сигурният начин дасе предпазиш е да не правиш секс.Само че няма такъв филм,следователно освен обичайните мерки - презерватив трябва да има и доверие в партньора.Не се заблуждавайте че някой нарочно ще иска да направи бебе,не че няма такива хора,но там случаят е друг.И бащинство винаги може да се докаже,няма такова нещо че детето е от друг:)Естествено че по-опитните знаят какво правят,но винаги има едно НО.И няма такова нещо че мъжа трябва да пази,жената също трябва да се пази.Има си начини:)Хайде толкова от мен засега.