PDA

View Full Version : Анкета за момичетата :)

n1ght_shadow
03-08-2007, 09:51
Получавали ли сте повече от 1 оргазъм за 1 акт? :)
и ако да как сте се чувствали след това :-)

krem4et0
03-08-2007, 10:04
Тъй като питаш за повече от 1 оргазъм за 1 акт, се предполага, че трябва да пренебрегна тези, кото получавам чрез стимулация на клитора с пръсти или език. 1 път се случи-миналата седмица. За 15-тина минути бяха 3. Иначе ми е трудно да свършвам по време на самия секс.

malka_sladuranka
03-08-2007, 10:08
Ами случвало ми се е. Един след друг 2 пъти. Множествен оргазъм... \:D/

ThePainIsReaL
03-08-2007, 16:33
Ако един секс = един тек , НЕ , не съм .
Но ако значи периода от време , в който сме го правили , Да , съм .

BeZ^BikiNi
03-08-2007, 18:04
DA 4 puti - 3 po vreme na frenska i 1 put po vreme na samiq sex

krem4et0
03-09-2007, 09:29
DA 4 puti - 3 po vreme na frenska i 1 put po vreme na samiq sex
По време на секс аз разбирам без френската любов. Ако е така аз съм свършвала 10 пъти по ред, но 1 от тях е по време на самия акт. Останалите преди и след него! Беше умопомрачително!

hahavteen
03-09-2007, 12:32
Da.7 puti.2 predi akta i 5 po vreme.

HopeLesss
03-09-2007, 13:15

:shock: :shock: :shock:

Стига бе! Или твоите оргазми са прекалено слаби, или аз не съм нещо нормална. След оргазъм съм толкова разглобена, че дори не мога да се надигна от леглото... Както се казва - отивам на седмото небе с еднопосочен билет :smt005

krem4et0
03-09-2007, 13:24

Стига бе! Или твоите оргазми са прекалено слаби, или аз не съм нещо нормална. След оргазъм съм толкова разглобена, че дори не мога да се надигна от леглото... Както се казва - отивам на седмото небе с еднопосочен билет :smt005
Да ти кажа мацка зависи. Когато аз получих тези 10 оргазма просто бях в 1 водовъртеж, от който не можех да изляза. казвах на гаджето ми да спре, че просто дори и не виждам, ама това нямаше ефект. От прегръдката му свърших още 2 пъти и просто нямах сили. Иначе са си с различна сила определено-зависи си от много неща. Забелязала съм при мен, че колкото по-бавно се получават, толкова по-силни са. Ако обаче са 1 след друг 2-3, то тогава определено силата е по-малка. Работата е там, че аз като съм на седмото небе не искам да слизам от там и просто се оставям да бъда глезена, докато не ме заболи клиторчето!

HopeLesss
03-09-2007, 13:29

Да ти кажа мацка зависи. Когато аз получих тези 10 оргазма просто бях в 1 водовъртеж, от който не можех да изляза. казвах на гаджето ми да спре, че просто дори и не виждам, ама това нямаше ефект. От прегръдката му свърших още 2 пъти и просто нямах сили. Иначе са си с различна сила определено-зависи си от много неща. Забелязала съм при мен, че колкото по-бавно се получават, толкова по-силни са. Ако обаче са 1 след друг 2-3, то тогава определено силата е по-малка. Работата е там, че аз като съм на седмото небе не искам да слизам от там и просто се оставям да бъда глезена, докато не ме заболи клиторчето!

Хммм... знам ли, аз след оргазъм дори не искам да ме докосват. Странна работа :-k Иначе такива леки оргазъмчета мога да получа много, но ако е силен, после краката ми треперят и не знам къде се намирам. Предполагам, че при всеки е различно :wink:

hahavteen
03-09-2007, 13:54
krem4et0 mn dobre go obiasni 8)

XXX_f
03-09-2007, 14:32
да, почти винаги

krem4et0
03-10-2007, 09:32

Хммм... знам ли, аз след оргазъм дори не искам да ме докосват. Странна работа :-k Иначе такива леки оргазъмчета мога да получа много, но ако е силен, после краката ми треперят и не знам къде се намирам. Предполагам, че при всеки е различно :wink:
Лек-силен-все е оргазъм. Има ли я тази топлина в гениталиите, този взрив и пулсирането е оргазъм. А най-интересното е, когато свършвам,а не изпитвам нищо. Мн кофти така-същата умора, ама не си изпитала грам кеф. Не знам защо се получава така!

malka_sladuranka
03-10-2007, 09:37
А най-интересното е, когато свършвам,а не изпитвам нищо. Мн кофти така-същата умора, ама не си изпитала грам кеф. Не знам защо се получава така! :smt012 Много мразя така. После хем по-трудно се достига пак до оргазъм, хем и вече нямам мерак толкова за оргазъм. :smt012