Влез

View Full Version : ........

*Poli*
03-08-2007, 09:54
Значи една от най-близките ми приятелки от години преди няколко дена ми каза нещо... и най-лошото е, че след като я питах "ебаваш се, нали?" ми отг "не"...

С приятеля ми сме заедно от 2 месеца, но се познаваме от лятото, и преди да станем гаджета бяхме наистина мн добри фр ... абе добре го познавам и има ситуации, в които мога да предвидя как ще постъпи... Излизаме понякога с мойте приятели, понякога с неговите... А да, аз съм на 16, той на 17 и тя на 17.
Миналата седмица скарахме се с него за 2 дена, и и казах, че възможно никога повече няма да не се съберем и, че май не сме 1 за др и т.н. Тя 654656 пъти ми е казвала, че го харесва... (е то почти всичките ми приятелки го харесват де), че е мн сладък и т.н., и това ме радваше, защото тя по-принцип е мн критичка относно момчета... абе, чесно казано, той е 1 от малкото хора които тя харесва въобще. И така... ето какво ми каза преди няколко дена: "Коте, нали нямаш нищо против да излезна с него след като скъсаш с него? Той е мн секси, ама ти обещавам - няма да тръгна с него. Просто искам да се сприятелим, щот наистина мн ме кефи..., а до сега не съм го правила, защото знам, че ще ревнуваш, а и още е твой..." :shock: Не проумявам за какво имат да говорят?? Тя го каза и пред др ни приятелки и те и казаха, че тва никак не е нормално, защото дори да се разделим той пак ще е "мой"... смисл не искам мойто, дори "бившо мойто" да става нейното... Иначе, което се отнася до него... той ест я харесва, та тя е 1 от най-красивите хора, които съм срещала в живота си въобще! А и той е мн повърхносен, смисл не се отдава на чувства и т.н., предполагам, че ако му се обади най-вероятно ще се искефи и ще излезне с нея и дори няма да му мине през ума, колко зле ще се почувствам...
Все още сме заедно... Мн е мил. Всеки ден ме търси... И почти всеки ден ходя в тях... или пак на кафенце с др фр и с него. Казва ми, че ме обича... Между другото обичам друг (бившия си, с когото от години се караме и се събираме нон-стоп, но с него ми е мн трудно, абе тва е отделка история...), но с този сег. ми се чувствам мн добре (:

Та така... нормално ли е според вас приятелката ми да се "сприятелява" с гаджето ми след като скъсаме с него?

PS: честит празник. *hug*

batis
03-08-2007, 09:59
mnoo qsno

HopeLesss
03-08-2007, 10:00
Честно казано съм раздвоена относно отговора си. По принци и на мен не би ми станало приятно моя приятелка да иска да излиза с бивше гадже, още повече че ти все още си с това момче. От друга страна е малко егоистично да го искаш само за себе си, дори ако скъсате. Не знам... казваш че обичаш и друг. Доста оплетена ситуация е при теб.

А на въпроса - не, според мен не е много нормално да се сприятелява с гаджето ти, имайки предвид че едва ли иска само това... :-k

П.П. Честит празник и на теб :wink:

*Poli*
03-08-2007, 10:29
CooL^GirL^^^, знаеш ли, като погледна реално на нещата... тя наистина мн държи на мен не мага да си представя нито аз, нито пак тя да се скараме заради момче... Смисл ако и кажа "гледай са, ако го направиш, просто така ще ми паднеш в очите, че няма да ти проговоря" 100% ще ми каже "Оооо не мислих, че той означава нещо важно за теб, нали обичаш *****, ок, няма да го направя"... смисл... това "сприятеляване" най-вероятно ще си остане нереализирано... Просто ми беше интересно как хората на наща възраст по-принцип гледат на подобни неща....

positive
03-08-2007, 10:30
tukmo 6tqh da kaja,4e ne e normalno, ama kato gledam i ti mn mn ne moje6 da si nameri6 mqsto

*Poli*
03-08-2007, 10:31
tukmo 6tqh da kaja,4e ne e normalno, ama kato gledam i ti mn mn ne moje6 da si nameri6 mqsto
смисл?

nasty_f
03-08-2007, 11:12
Dosta stranna istoriq.Ami nqma lo6o da se zaoznaqt,no imam 4uvstvoto,4e 6te stane taka,4e posle 6te sujalqva6...V smisul,ako se zapoznaqt moje da po4nat da si vurtqt liubov,bez da razbira nikoi(poneje ti sama kaza,4e i dvamata se haresvat) ili da skusate i toi da se hvane s neq.Ne i vqrvai mnogo na tvoita priqtelka,4e 6te ti otmukne gadjeto pod nosa :::

white_chik
03-08-2007, 11:21
Ми според мен не е нормално и аз никога не съм възприемала това.В смисъл,когато някоя приятелка тръгне с дадено момче,то спира да съществува за мен или поне спирам да го възприемам като момче,което да тръгна да свалям,но много хора не са на мойто мнение.

Barbaronka
03-08-2007, 13:56
E kofti e situaciqta nqma spor ...
Ne razbrah samo ti koe momche iskash? Bivshiq ti,ili tozi s koito si sega???
A do priqtelkata ti znam,che nqma da ti e priqtno ako te trugnat,Zatova ti trqbva da izbirash -- ILI S NEGO ILI BEZ NEGO!
Ako izberesh da si s nego priqtelkata ti,predpolagam nqma poveche da se buta pri nego [Ako ti e priqtelka]
A ako izberesh da ne si s nego poveche, Dai go na priqtelkata si [taka da se kaje]
Vse pak shtom ti ne go iskash,neka da si hvane gadje koqto da go iska

Ti reshavash !! No reshavai burzo!!! :smt006

Danielle
03-08-2007, 13:59
ot dvata stola- nakraq na zematq! :smt019

Barbaronka
03-08-2007, 14:05
Abe komshi i ti si prava inache ..

izBERI S KOe momche da si Momiche !!
Za da ne ti gi vzemat idvamata nakraq !

*Poli*
03-08-2007, 14:55

Vtoriqt stol si ostana v minaloto vypreki vsi4ko, kakto kazah non-stop se karahme i sig nikoga pove4e nqma pak da sme zaedno, prosto nqma da izdyrjim i den zaedno, moite kaprizi i negovite sa pove4e ot nesyvmestimi... A i nikoga nqma da hodq s 2ma po 1 i sy6to vreme... Tova 4e obi4am biv6iqt si ne vliqe na tova kolko mnogo haresvam 4oveka, s kogoto sm v momenta!

samotnoto_yani
03-08-2007, 15:03
4estno kazano mislq 4e naistina ne e postupila dobre tvoqta fr (i ti znae6 tova de).predpolagam 4e se e vuzpolzvala ot slu4aq za da ti go vzeme!ne sum imala takuv slu4ai dosega,no predpolagam 4e moje da mi se slu4i i na men!i ako tova stane bih prekusnala vsqkakva vruzka s tazi fr dori da e bila dobra! emi tfa e puk ti si re6i dali 6te i prosti6 ili ne!no mislq 4e e nedopustimo tfa!! [-X

alkobalko
03-08-2007, 15:05
Доста сложна ситуация. Наистина е малко гадничко те да са заедно след като скъсате, но пък и ти нямаш право да им забраняваш каквото и да е. Още повече, че ти обичаш друг.

ThePainIsReaL
03-08-2007, 15:06
И аз съм много много раздвоена . Мисля , че си зависи от ситуацията . Зависи какво ми е мнението за момчето , колко са ми добри приятелките . Една от най-добрите ми приятелки ходи с момче , с което за съм била гадже за 1 седмица . Дори аз ги запознах и адски много се радвам за тях . Те са толкова сладки заедно .
Но ако моя близка тръгне с момче , в което съм била влюбена или дори с такова , което не съм обичала , но е бил адски ценен и важен за мен , бих се засегнала . Това не би било нормално .

Но чесно казано , не са нормални много неща , но въпреки това ние ги правим . Аз съм била дълго време с момче , което моя приятелка обича . И въпреки че съм знаела , че го обича , аз тръгнах с него и то не на шега .
:/ Човешкото същество е гадно , ядосва се , когато другите правят глупости , но не може да се спре сам да ги прави .

*Poli*
03-08-2007, 15:40
Малиииии #-o някои от вас говорят така, чели тя вече му се обади, минаха седмици и са заедно... пфффф гледайте са:
:arrow: Тя е 1 от 2 най-близките ми приятелки и никога няма да ризкува с отношенията между нас 2те заради момче
:arrow: Казах и, че той е мн повърхносен и че май не сме 1 за др. Последното, което ми каза беше: "ти луда ли си бе? ако не ти трябва аз ще си го взема, та той е перфектен". говорих с нея пак, но вече сериозно по темата и тя каза, че с това, което каза иска да ме накара да разбера какво мога да загубя....
:arrow: Щом все още е с мен, значи харесва повече мен от нея. и 3 се познаваме от лятото. до сега той имаше 54864973 възможности да ми покаже, че и се кефи, не само като на позната-фр... но нали не го е направил? нито 1 път не и се е свалял, нито пак тя на него. с нея си доверяваме наистина адски много. ако имаше нещо по-така... дори погледи... тя щеше вече да ми го каже!

Въпроса ми от самото начало беше: какво е отношението ви по-принцип към евентуални подобни "приятелства".

Историята, която разказах няма пряко отношение... просто ме накара да се замисля над евентуален проблем (:

koalka
03-08-2007, 16:09
Сигурна ли си, че няма да тръгне с него?За какво ще си говорят, а и освен това ти каза, че той я харесва?Ти не го обичаш, а и най-вероятно той, ако я харесва в онзи смисъл.И така нещата стават малко по-лесни.Сега ти трябва да решиш дали да ги оставиш да правят каквото искат(макар че се съмнявам) и да се разделиш с него или да сте си заедно, но да обичаш друг.Реши какво ще правиш.

*Poli*
03-08-2007, 18:25
koakla,
... Хах за мен, за него, за нея.. абе за повечето ми фр и изобщо познати думата "харесвам" означава просто да се кефя на човека... Примерно, аз ХАРЕСВАМ 90% от неговите фр, които са момчета.
Е да не би тва означава, че бих тръгнала с някой от тях? Естесвенно - НЕ (:

koalka
03-08-2007, 18:28
Ок, но зависи какво разбираш под думата "харесвам"...

miloto_girl_4e
03-10-2007, 09:22
Не, не е нормално :!: Тя сега ти казва, че няма да тръгне с него, но щом и двамата имат симпатии един към друг ... въпрос на време е да се съберат ..
А и каква приятелка ти е тя? Вместо да е до теб, тя си търси повод, за да излезне с него..
Кофтито е, че сте приятелки от години, затова я хвани и и кажи, че не ти е приятно да излиза с него, че те боли и каквото ти е на душата и и го кажи, познавате се от години, такаче няма от какво да се страхуваш.. Айде, милиличка, успех :!: :!: