View Full Version : Как да свалям момичета
Здравейте честит празник на всички дами.На 16 съм и не съм имал още гадже :smt010 Не знам просто как да ги свалям,какво да им говоря...А мойте приятели имат и са имали много гадже само аз още си нямам :smt010 А не съм някъкъв грозен-спортист съм занимавам се с тенис на корт и фитнес.Моля ви дайте съвет :)
Papagal4e
03-08-2007, 18:50
еми явно нямаш подход..пък и след като си нямал е още по-трудно,защото не знаеш какво да праеиш,пък и може би и те знаят
а по принцип как се намираш-хубав..забавен а-у..трябва да намериш своето най-хубаво качество и да работиш по него така че момичетата да започнат да те харесват
Важното е да и се оригнеш правилно ... !
WindfaLL
03-08-2007, 19:34
Ми...Това че не си имал гадже не е проблем...Трябва да намериш първо момиче което да харесваш много...Иначе вс е безмислено...Да ти кажа нз за другите но има момичета(аз) които мн харесват някой да отиде при тях и да им каже:Така и така,аз те харесвам... :P да се запознаеш с нея и да се държиш естествено,да бъдеш себе си и няма да имаш проблем :)
MaNgaLa92
03-08-2007, 20:16
пръдни и и кажи ето искам да споделя пръднята си само с теб съкровище 8) и ми кажи кво ти е казала после :mrgreen:
пръдни и и кажи ето искам да споделя пръднята си само с теб съкровище 8) и ми кажи кво ти е казала после :mrgreen:
хаха много добър подход, ти така ли правиш? ако да сигурно ръката ти бая се е изтъркала :lol:
Mike-Jones
03-09-2007, 08:46
brat mi zapomni samo cash money :)
W3aKn3ss
03-09-2007, 09:06
Важното е да и се оригнеш правилно ... !Е тва най ви впечатлява.. ххахаххахах :-D :-D :-D
=D> :shock: Деба и идиоти в тоя сайт вместо да помагат се прават на интересни,е да то в нета е лесно да се правиш на интересен жалки отрепки ще.Мерси на тези който ми помогнаха чакам още отговори :wink:
Mike-Jones
03-09-2007, 09:39
=D> :shock: Деба и идиоти в тоя сайт вместо да помагат се прават на интересни,е да то в нета е лесно да се правиш на интересен жалки отрепки ще.Мерси на тези който ми помогнаха чакам още отговори :wink: priqtel si4kite sa kurveta ogledai sa na okolo si4kite sa takiva nqkoi sa po prikriti oba4e i te sa kurvi iskarai nqkoia na razxotka po4erpi q i si gotov nai me draznqt tiq nadutite marshi zabravqt 4e i te sas xui sa ebat taka 4e ..... v 4ofkite samo mojem da im go dadem
ave moi trqbva dane ti puka i da im prikazva6 na putkite nqkvi raoti deto da gi zabavlqvat i neda se osira6 mi po diskretno 6toto ian4e im staa6 nahalen .ai uspeh
:wink: Как да заговара едно момиче да отида при нея и примерно да и кажа искаш ли да се запознаем?И по принцип момичета кефат ли се на момчета който си махат космите и ходат на фитнес защото аз и двете ги правя?
sexy_momi4e
03-09-2007, 16:22
Ми...Това че не си имал гадже не е проблем...Трябва да намериш първо момиче което да харесваш много...Иначе вс е безмислено...Да ти кажа нз за другите но има момичета(аз) които мн харесват някой да отиде при тях и да им каже:Така и така,аз те харесвам... :P да се запознаеш с нея и да се държиш естествено,да бъдеш себе си и няма да имаш проблем :)
I az sum taka
ami kato cqlo za da svalish edno momiche ... trqbva da q gledash ... prodlyjitelno i ne v cicite i v dupeto a v ochite da i se usmihvash ...a inache ... pravi i komplimenti ... i nai veche opkazvai i che q haresvash ...
white_chik
03-09-2007, 16:59
Еми първо трябва да си харесаш някоя мацка,която да ти е на нивото,не да се мяташ на некви кифли,които не знаят къде се намират и живеят със заблудата,че светът се върти около тях,ами некое готино момиче на място.И след това,много хора ще ти дадат различни съвети,но то си зависи от момичето,на някои им харесва да се праиш на гъзар,на други да пускаш лафчета,на трети да се праиш на идиот,зависи си от човека.Но има толкова много момичета,които просто искат някой да им каже "обичам те",така че ако малко се позанимаваш много лесно ще си хванеш гадже
:wink: Мерси за отговорите :wink: \:D/