View Full Version : Брат ми
Тази вечер влязох в банята и поедно време вибдам че брат ми е отворил вратата и седи и ме гледа как се къпя :( Наще бяха излезли някъде и това не му е за първи път преди няколко дни както спях и усетих че има и друг в леглото домен и видях брат ми.Аз съм на 16 а той е на 15 години и имам чувството че постоянно ме следи и има влечение към мен което според мен е ненормално все пак ми е брат говорих с него но той се хили като луд и вика какво толкова готина си и искам да си легна с теб само ние ше си го знаем страх ме е да не ми посегне щото е по силен от мен по цял ден дигат щанги и такива дивотий и не мога да направая нищо ако ми посегне идиота.Да кажа ли на наще как мислите?Аз съм убедена че ако им кажа той ще излъже и ще излязаа аз лъжкинята защото наще му вярват повече на него :(
:shock: :shock: :shock: kofti trypka kazva6 6a ta kaja na mama i gutovu
mgxpower
03-08-2007, 23:42
Няма значение кой е по-силен кой е по-слаб.
Поговори с него изяснете си на 4 очи как стоят нещата и какво
ще правите оттук нататък ако не става с добро пробвай с лошо
забий му два три шамара или ако нямаш гадже си хвани за да
прилага някакъв контрол малко или много над брат ти.
Мониту ти мониту_стз от скаип ли си? И до колкото за това говори на семе с ващи!
Мониту ти мониту_стз от скаип ли си?
А ти кой си? :)
Кристиан на мимито приател! Ако се сещаш! И ако си тая мони за която казах по нагоре!
кажи на ваще тоя е пълен олигофрен =;
Mili4ka nai-dobre pogovori seriozno s nego a ako ne razbere ot duma kakto te posuvetvaha po-gore ako ima6 priqtel nakarai go da si pogovorqt po mujki ... a ako nqma6 varianta e da govori6 na same s va6te a ako misli6 4e 6te stane po - lo6o 6tom govori6 s tqh , izbqgvai go ne ostavai na same s nego za dulgo vreme ... uspeh mila i se radvam ako sum ti pomognala :)
Ама ти тая тема в колко раздели ще я пуснеш, а? :smt013 Не ти ли писна ми кажи!!! Чак ти се чудя ти самата вярваш ли си на това, което твърдиш за брат си! :smt019
Няма нужда да пускаш две теми- http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=83089 :wink: