View Full Version : Какво ви трвеожи
cherinka
03-09-2007, 11:02
Споделете този точно в този момент какво ви тревожи, какво ви измъчва..?
Споделете този точно в този момент какво ви тревожи, какво ви измъчва..?
това че не мога да накарам никоя да ми стане гадже :cry: :smt010
dobreSresan
03-09-2007, 11:06
Du6ata mi prejivqva nevorqtni gyr4ove ..1 istinski vodovyrtej ot 4uvstva , emocii , strasti , jelaniq ..... mn sum bolen i se kolebaq dali da otida da ritam s priqtelite ili da si ostana v nas i da ne riskuvam ... no ako propusna 6ansa si posle cql jivot 6te si zadavam vyprosa dali si e struval tozi ma4
punisher
03-09-2007, 11:06
дали да отида до тоалетната.. :-k
dobreSresan
03-09-2007, 11:07
e .. az za moito ne se byzikah ama karai
darkdevil
03-09-2007, 11:08
в момента ли :) ами дали ще си изкарам изпитите за шофиорската книшка и за мотокарист и малко за наще :)
Колко би ми издържала Волята при максимално напряганне!
He3HauKa
03-09-2007, 11:18
Otnosheniqta s priqtelq mi ..... Prosto useshtam kak skoro shte se naloji da se razdelim i... me boli
Мъча се вече от 5 дена вкъщи...не съм виждала чист въздух оттогава. Болна съм и не ме пускат да изляза дори за 5 мин. :x
miloto_girl_4e
03-09-2007, 12:32
Нищо не ме измъчва в момента :P Измъчва ме, че няма да виждам гаджето известно.. , но нищо, това да ми е проблема :wink:
juSTkiddy
03-09-2007, 12:35
Ami obyrkana sym malky..
A da i utre imam olimpiada po angl.. :P
krem4et0
03-09-2007, 13:02
Това, че ще трябва утре да правя 1 ремонт и сигурно ще се видя с любимия чак вечерта,ако изобщо се видим де.
Ice_Queen
03-09-2007, 13:05
От няколко дена нищо не ме тревожи ..И ми е мега якоооооо!!! :)
FiRe_LaDy
03-09-2007, 13:14
Tochno v tozi moment se chuvstvam ujasno.V men se preplita lubov i omraza ... neznam kakvo iskam .. ili ne!Po tochno znam,no ne moga da go napravq.Ne mi stigat sili i tova me tormozi ot mnogo vreme. :roll:
Fucking_Bitch
03-09-2007, 13:19
Тревожи ме,че промяната към която се стремя е ужасно трудна!Надявам се да се получи,само това.... :roll:
cherinka
03-09-2007, 13:36
това че не мога да накарам никоя да ми стане гадже :cry: :smt010
Няма се плашиш, за всеки влак си има пътници.
Du6ata mi prejivqva nevorqtni gyr4ove ..1 istinski vodovyrtej ot 4uvstva , emocii , strasti , jelaniq ..... mn sum bolen i se kolebaq dali da otida da ritam s priqtelite ili da si ostana v nas i da ne riskuvam ... no ako propusna 6ansa si posle cql jivot 6te si zadavam vyprosa dali si e struval tozi ma4
Иди се позабавлявай, бе, човек.
дали да отида до тоалетната.. :-k
Отивай, че после може да съжаляваш.
в момента ли :) ами дали ще си изкарам изпитите за шофиорската книшка и за мотокарист и малко за наще :)
Ще ги изкараш. 2007г. е много успешна за всякакви такива начинания. Всички от форума вярваме в теб !
Колко би ми издържала Волята при максимално напряганне!
..малко, но достатъчно.
Otnosheniqta s priqtelq mi ..... Prosto useshtam kak skoro shte se naloji da se razdelim i... me boli
Не си втълпявай излишно, че ще се разделите, а при евентуална раздяла - стискай здраво зъби и не се предавай.
Мъча се вече от 5 дена вкъщи...не съм виждала чист въздух оттогава. Болна съм и не ме пускат да изляза дори за 5 мин. :x
5 дена вкъщи, после 5 месеца купон и забавления. Не забравяй, че след всеки дъжд изгрява слънце.
Нищо не ме измъчва в момента :P Измъчва ме, че няма да виждам гаджето известно.. , но нищо, това да ми е проблема :wink:
Всички сме така. Важното е да сме живи и здрави, Господ здраве да ни дава.
Ami obyrkana sym malky..
A da i utre imam olimpiada po angl.. :P
I believe you'll take the exam.
Това, че ще трябва утре да правя 1 ремонт и сигурно ще се видя с любимия чак вечерта,ако изобщо се видим де.
Попринцип всеки ремонт се прави за добро, тъй, че няма какво да се оплакваш :smt016
От няколко дена нищо не ме тревожи ..И ми е мега якоооооо!!! :)
Късметлийка
Tochno v tozi moment se chuvstvam ujasno.V men se preplita lubov i omraza ... neznam kakvo iskam .. ili ne!Po tochno znam,no ne moga da go napravq.Ne mi stigat sili i tova me tormozi ot mnogo vreme. :roll:
Леко да не се сбъркаш, че от много мислене файда няма, само се затормозяваш
Тревожи ме,че промяната към която се стремя е ужасно трудна!Надявам се да се получи,само това.... :roll:
Ако си заслужава цялата трансформация, и промяната е към/за добро, значи наистина ще я постигнеш трудно, но не е и невъзможно :)
malkoto^f
03-09-2007, 15:11
ami tormozi me tova,che sled nqkolko meseca trqbva da se razdelq s priqtelq mi i vsichki priqteli i neznam koga shte gi vidq sigurno shte mine mnogo vreme i shte me zabravqt,no nai-mnogo se izmachvam za priqtelq si,zashtoto toi e nai-hubavoto neshto za men,koeto sam imala i trqbva da se razdelim prosto ei taka........ :smt010
Точно в този момент-нищо.
Мен ме мъчи отва, чеееееееееееееее май живея в илюзия..
pff naposledyk vse si mislq za pochinalata mi baba ;( mn mi e mychno za neq i mn tyjno ama mn ..sled kato q zagubih ..mn plakah i sega kogato se setq za neq prodyljavam da si poplakvam zn che tq nebi iskala ..tova no obichah i shte prodylja da q obichat vypreki che tq ne e jia i ne e sred nas tq jivee f men v moeto syrce / dusha ;( tyjno mi e ..za momcheto koeto iskam a toi men qvno za nishty neme ima ..mychno mi e che nashite se mi zabranqvat neshta ..mychno mi e che priqtelki ili po tochka momiche koeto mislih za priqtelka se podigra s men.prosto naposledyk mi e mn tyjno i nz gadno mi e nadqvam se..da otmine vse kazvam ...veche ne nemi puka no nemoga ;( iskam malko poveche da me razbirat nashite kakvo da vi kaja hora ..nz prosto izleite si dushata tuk e mqstoto ;)
white_chik
03-09-2007, 16:54
В момента,нищо не ме тревожи :mrgreen: Е,може би малко се чудя дали наште ще ме пуснат утре да играя карти в един приятел :roll:
i'need'love
03-09-2007, 16:57
pf ne mi e mn dobre. skarahme se ujasno s priqtelq mi.. iii utre pone shte se razberem... shte izqsnim neshtata.... i mi e mn kofti shtoto i blizkite mu me mislqt za bez4uvstvena kum nego samo zaradi nqkwa greshka koqto sum dopusnala ili prosto shtoto mi se e izligavil i az bqh nervna i si go izkarah na nego... za koeto sajalqvam ama na seki se slu4va - i toi go e prawil. i mn neshta me trevojat.... Drugoto e dneska se qdosah sled 4asa po istoriq i bez da iskah v m/u4asieto izturvah stola v/u kraka mi i sq me boli... :D Ujasss ne mi varvi ama izob6toooooooooooo na posledaaaaaaaaaaaaaaakkkkk ujas :(
darkdevil
03-09-2007, 17:10
ммм да се надяваме за мотокара съм 100% сигорен ма за шофиорската малко тия листовки ме ебават още :D
за тези които още са ученици ето ви нещо с което може да си оправите оценките и да се сдобиете с повече свободно време http://market-uv.net/ ех тези технологии винаги ме изненадват с нещо прекрасно :D защо го нямаше докато аз бях на даскало :P
ami v momenta me trevoji kak shte se razviat otnosheniata mi s edin choveki po tochno dali toi shte se varne pri men zashtoto mai mai veche neiska da me vijda sega se chudia dali shte iska da pogovorim i da se iziasnim tova me machi v momenta :(
darkdevil
03-10-2007, 04:33
ami v momenta me trevoji kak shte se razviat otnosheniata mi s edin choveki po tochno dali toi shte se varne pri men zashtoto mai mai veche neiska da me vijda sega se chudia dali shte iska da pogovorim i da se iziasnim tova me machi v momenta :(
попитаи го дали иска да се видите и да поговорите :) а ти откъде си толкова сигурна че не иска да те вижда ?
alkobalko
03-10-2007, 05:38
За щастие точно сега нищо не ме мъчи.