PDA

View Full Version : Каква е тая омраза към бившето гадже?

miloto_girl_4e
03-09-2007, 12:21
Така... отдавна не съм писала тук .. т.е темичка не съм пускала де, иначе си пиша :-D Та .. така искам да ми разясните едно нещо .. Нека само да ви разкажа някои неща, за да ви стане по-ясно :wink:
Значи.. тръгнах с едно момче септември месец 2006 година, познавах го от април някъде.. таа... ходих с него 5 месеца до февруари тази година.. 5 месеца, които .. си бяха за мен мъчение.. скандали, забележки, къде съм, с кого съм и т.н .. вярно е, че веднъж му изневерих.. той уж ми прости, но това постоянно следене беше непоносимо.. Например ме няма 5 минутки на компютъра, не съм му писала "брб" и веднага пристига смс в който не ме пита къде съм, защо не пиша, а директно ми заявява, че не пиша нарочно... :shock: Както и да е, мога да се оплаквам още много.. Какво стана вчера .. Имаше една темичка относно 8ми март ...
Ето какво написах аз и как той ме е цитирал отдолу...

Може да съм дребно(почти на 17 години), но си празнувам този празник :-D Получих цветя, получих и подарък от гаджето, такаче съм си доволна :wink:
Мерси, и честит празник на всички мацки :P

Немам ДумИ пО лОшО нЕ м И се беШе СлУчВалО ... Не сЕ ЛъЖетЕ дА имаТе ЗемаНе дАвАне с Индивида ... !!! [-X [-X [-X
Уважавана от ВАС ТУК , но не я познавате ...
ТъпО пАрчЕ си !!!
"ТвОя Любим" - Както Казваше

Ние с него скъсахме, казах му, че може да пробваме след време пак, но после си промених решението и му го казах това, и той вчера ми прави проблем, че съм си хванала гадже.. Какво да направя, че срещнах момче, което ми харесва? Защо да не бъда с него? Защо вчера трябваше да ми вдига скандал и да ме псува като каруцар като аз нищо не съм направила? Защо като скъсате с някого, когото обичате(сте обичали) трябва веднага да таите такава омраза към него? Жалко е.. Аз какво да направя, че чувствата ми изчезнаха? Да го лъжа? Кажете ми сега кой е прав и кой е крив .. , защото вчера бях напсувана и обиждана без причина.. поне аз не виждам шибаната причина :!:

Amayo
03-09-2007, 12:26
хех ми то такова - верно нали така му изневерих уекинко - ама той къв си мисли че е, некъв тАПанар ше ми забранява да лапам пишоци... 8)

FiRe_LaDy
03-09-2007, 12:27
Е,незнам защо другите се мразят с бившите си гаджета,но аз лично почти с всяко бившо в момента поддърйам връзка.Няма мищо по потдло от това да мразиш някого,на когото до вчера си се вричал в любов.Та защо те е псувал?Според мен не е прав и няма това право.И сигурно го е направил от ревност,защото вероятно още те харесва.

`Death`Whore`
03-09-2007, 12:28
По-лесно е да продължиш напред, когато можеш да намразиш любимия.

Buttk0
03-09-2007, 12:30
Ахахахаха тоя е страшно изкопаемо !

03-09-2007, 12:30
nai6 kove . ela naprai po 1 svirka pak avera go ostai posle na mene :wink:

Mike-Jones
03-09-2007, 12:33
Така... отдавна не съм писала тук .. т.е темичка не съм пускала де, иначе си пиша :-D Та .. така искам да ми разясните едно нещо .. Нека само да ви разкажа някои неща, за да ви стане по-ясно :wink:
Значи.. тръгнах с едно момче септември месец 2006 година, познавах го от април някъде.. таа... ходих с него 5 месеца до февруари тази година.. 5 месеца, които .. си бяха за мен мъчение.. скандали, забележки, къде съм, с кого съм и т.н .. вярно е, че веднъж му изневерих.. той уж ми прости, но това постоянно следене беше непоносимо.. Например ме няма 5 минутки на компютъра, не съм му писала "брб" и веднага пристига смс в който не ме пита къде съм, защо не пиша, а директно ми заявява, че не пиша нарочно... :shock: Както и да е, мога да се оплаквам още много.. Какво стана вчера .. Имаше една темичка относно 8ми март ...
Ето какво написах аз и как той ме е цитирал отдолу...

Може да съм дребно(почти на 17 години), но си празнувам този празник :-D Получих цветя, получих и подарък от гаджето, такаче съм си доволна :wink:

Немам ДумИ пО лОшО нЕ м И се беШе СлУчВалО ... Не сЕ ЛъЖетЕ дА имаТе ЗемаНе дАвАне с Индивида ... !!! [-X [-X [-X
ТъпО пАрчЕ си !!!

Ние с него скъсахме, казах му, че може да пробваме след време пак, но после си промених решението и му го казах това, и той вчера ми прави проблем, че съм си хванала гадже.. Какво да направя, че срещнах момче, което ми харесва? Защо да не бъда с него? Защо вчера трябваше да ми вдига скандал и да ме псува като каруцар като аз нищо не съм направила? Защо като скъсате с някого, когото обичате(сте обичали) трябва веднага да таите такава омраза към него? Жалко е.. Аз какво да направя, че чувствата ми изчезнаха? Да го лъжа? Кажете ми сега кой е прав и кой е крив .. , защото вчера бях напсувана и обиждана без причина.. поне аз не виждам шибаната причина :!:

Moderated by miloto
т.2 от Правилника :!:
Форумът не е място за селски прояви като псуване и обиждане :!: [-X [-X

Octofunk
03-09-2007, 12:38
Ха, правилно си постъпила че си скъсала с тоя, като гледам тоя маи от ревност не мое дори да се наяде като хората... Въобще не му обръщаи внимание!

HopeLesss
03-09-2007, 12:39
Нормално е ти да си му виновна за всичко, при положение че си го оставила. Всеки наранен човек се чувства предаден и т.н. Ти си му изневерила, той те е задушавал с прекомерното си внимание... Явно не сте били един за друг. Вместо да се чудиш защо и как, най-добре се отдай на новата си връзка и дано тя ти донесе повече щастие. Бившия вече е затворена страница :wink:

miloto_girl_4e
03-09-2007, 13:27
Нормално е ти да си му виновна за всичко, при положение че си го оставила. Всеки наранен човек се чувства предаден и т.н. Ти си му изневерила, той те е задушавал с прекомерното си внимание... Явно не сте били един за друг. Вместо да се чудиш защо и как, най-добре се отдай на новата си връзка и дано тя ти донесе повече щастие. Бившия вече е затворена страница :wink:

Аз съм се отдала на новата си връзка, просто ми стана интересно.. понеже аз не можах да си обясня държанието му, затова се допитах до вас :wink:

malka_sladuranka
03-09-2007, 13:48
Така се получава в доста случаи. Наранен е, може би се чувства слаб, за това се държи като обезумял дивак. Имал е чувства, но не е знал как да ги изрази. По-добре, че си се разделила с него. Това не е нормална връзка, когато няма доверие и постоянно те следи какво правиш.

divo_kotence
03-09-2007, 15:19
след края на повече връзки винаги става така че хората се намразват.в редки случаи ако си останат фр...и е мн гадно така..щом сте скъсали значи нещо е пречело и е по добре да сте разделени но някои не го разбират

koalka
03-09-2007, 15:26
Да, Дет Хор е права, че е много по-лесно да намразиш някой и после да го забравиш.Явно това момче е доста ревниво, но не виси за това само него.Не той ти е изнеревил, а ти на него, така че до някаква степен и ти имаш вина.Не те е обичал и за това не ти е простил, а е продължил да те следи постоянно.Но за това може да се поспори кой е виновния.А това за обидите не е прав, ясно е.След като е приключила връзката ви не е трябвало да ти се бърка в живота, ама ей на.Сега вземи да не му обръщаш внимание и въобще да не ти пука и да се надяваме, че той ще престане да досажда.Бъди щастлива с новото гадже и се усмихвай. :wink:

In4iTu_
03-09-2007, 15:40
Наранен е...след време ще се оправи.

white_chik
03-09-2007, 17:09
И аз съм го забелязала този "феномен" при момчетата и имам няколко "теории" по въпроса.Първо,че когато някой те зареже е нормално да ти е кофти и по този начин,те като силен пол,се опитват да го върнат на момичетата.Другата ми теория е,че по този начин,като ни хранят много здраво,се опитват сами да обедят себе си,че сме некви кучки и че сме супер тъпи парчета и по този начин може би преодоляват раздялата по-лесно.Май бая филосовствах :mrgreen: Не му обръщай внимание на тоя,радвай се,че си намерила по-добър

darkdevil
03-09-2007, 17:33
хххх почти сущата историика като последната ми връска само че тя си хвана друг и продължаваше да си играе с мен!!!
но поне някакви приятелски отношения останаха между нас!
а относно защо ли се държи гадно с теб може да си избива комплекси че ти си го отрязала да се опита да те преживее и си мисли че по този начин ще му бъде по лесно де да знам нещо такова аз лично не бих ругал като див селянин някое бивше гадже предпочитам да останем приятели и ли ако се засечем някъде на здравеи здрасти :)

malka_sladuranka
03-09-2007, 17:36
И аз съм го забелязала този "феномен" при момчетата и имам няколко "теории" по въпроса.Първо,че когато някой те зареже е нормално да ти е кофти и по този начин,те като силен пол,се опитват да го върнат на момичетата.Другата ми теория е,че по този начин,като ни хранят много здраво,се опитват сами да обедят себе си,че сме некви кучки и че сме супер тъпи парчета и по този начин може би преодоляват раздялата по-лесно.Май бая филосовствах :mrgreen: Не му обръщай внимание на тоя,радвай се,че си намерила по-добърВ това има логика :-k

Violenza
03-09-2007, 18:00
"Тъпото парче" е той.
Не му обръщай внимание, не заслужава.

И да, наистина повечето след като скъсат с някого им е по-лесно да го намразят.../не само момчетата/.
И все пак има изключения и някои успяват да запазят приятелски отношения. :wink:

SupremacyGirl
03-09-2007, 18:06
Хаххахаха.. :lol:
Амиии то си е за него,щом те мрази..освен да се примириш и да се 'отдадеш' на новата си връзка не виждам кво друго можеш да направиш :-D
Пък до колкото мразенето.. нали знаеш - от любовта до омразата има една крачка ;) така че не се учудвай, а се замисли и за своята вина в случая, може и да разбереш причината...
Хмм, тва ме накара да се замисля,че 90% от бившите ми гаджета не могат да ме гледат.. :lol: както и да е..
Та, ако не ти пукаше,няма да обръщаш особено внимание ;)

CrazyWitch
03-09-2007, 18:06
Страда..
Явно се е и комплексивал бая.
Не знам как да го оправдая наистина. Сигурно и аз бих се държала надменно, ако авера ме зареже, но все пак .. да го нареждам така. Не знам. Не му обръщай внимание. Ще му мине.

feshankaa
03-09-2007, 21:05
Бтв и аз забелязах мнението което си копнала... Ами чуства се наранен и затова го прави..обаче не знам какво момче е като те "псува като каруцар" :-k

Amayo
03-09-2007, 21:52
Бтв и аз забелязах мнението което си копнала... Ами чуства се наранен и затова го прави..обаче не знам какво момче е като те "псува като каруцар" :-k
По добре простак отколгото гадна и лъжлива КУРВААААА. :-D :-D :-D :-D :smt006 :smt006 :smt006 :-D :-D :-D

Moderated by miloto
Леле, тръгнала съм да ви питам вас, а вие сте по-големи селяни и от него...

MoHuTo
03-09-2007, 22:23
Наранен е...след време ще се оправи.

BuBi008
03-09-2007, 22:26
Donqkude sym suglasna s mnenieto na ATAKABG . Naistina ti si mu izneverila normalno e sled tova da te prishporva i da te pomuchi malko no toi shtom ti e "prostil"(takiva neshta ne se proshtavat lesno) a i ti si izbrala da produljish da budesh s nego togava bi trqbvalo i ti da si ponesesh otgovornostite ... inahce toi kak trqbva da ti vqrva. Savsem choveshko e postupilo momcheto taiche nqma za kakvo da go uprekvash . A i e normalno da te mrazi tai kato si mu izneverila toest vednyj si go naranila posle ste skusali oshte vednyj si go naranila a pak posle mu davash prazni nadejdi che moje da probvate pak no si hvashtash drug oshte vednyj e naranen . E ne mislq che ti shteshe da se radvash super mnogo na chovek koito ti prichinqva tova. Estestfnu che toi ne bi trqbvalo da te obijda i psuva no tyi pak zashto mu obrushtash vnimanie izobshto?! Prejivei go i tolkova!

Amayo
03-09-2007, 22:28
Простил и е той, да... ако немаше кур може. Че и прости като извади резака - първия куршум у между краката на оня - втория у нейната глава :wink: .

BuBi008
03-09-2007, 22:31
Donqkude sym suglasna s mnenieto na ATAKABG . Naistina ti si mu izneverila normalno e sled tova da te prishporva i da te pomuchi malko no toi shtom ti e "prostil"(takiva neshta ne se proshtavat lesno) a i ti si izbrala da produljish da budesh s nego togava bi trqbvalo i ti da si ponesesh otgovornostite ... inahce toi kak trqbva da ti vqrva. Savsem choveshko e postupilo momcheto taiche nqma za kakvo da go uprekvash . A i e normalno da te mrazi tai kato si mu izneverila toest vednyj si go naranila posle ste skusali oshte vednyj si go naranila a pak posle mu davash prazni nadejdi che moje da probvate pak no si hvashtash drug oshte vednyj e naranen . E ne mislq che ti shteshe da se radvash super mnogo na chovek koito ti prichinqva tova. Estestfnu che toi ne bi trqbvalo da te obijda i psuva no tyi pak zashto mu obrushtash vnimanie izobshto?! Prejivei go i tolkova!

ThePainIsReaL
03-10-2007, 07:23
По-лесно е да продължиш напред, когато можеш да намразиш любимия.

Дам , така е :wink:

CVETELLINA
03-10-2007, 07:52
Според мен си го наранила малко или много,но той има голяма вина,защото с тази ревност е убил чувствата ти.. :? Разбира се,че и ти си си виновна..изневярата е най-тъпото нещо!
Но това дали ще те намрази и ще се прави на каруцар си зависи изцяло от човека,и от възпитанието му.А това,че всеки мрази бившето си гадже не е съвсем вярно (поне за мен)-защото ние с бившия сме много добри приятели-и се разбираме идеално. :wink: Но пак да кажа,това как ще постъпи,зависи от самото момче..твоя, вече бивш явно е глупак.Няма какво да ти пука-бъди си щастлива с новия си фр,пък стария ще се осъзнае рано или късно,че не е прав :|

miloto_girl_4e
03-10-2007, 08:31
От мненията до тук разбрах, че момчетата са като бившия ми....
Да, направила съм грешка, да, изневярата е тъпо нещо, но като е бил толкова наранен тогава да ми е теглил една майна, щом уж е простил, нека прощава качествено :!: Не, не ми пука за него, питам ви, за да знам занапред, ако в мен е проблема да се поправя :wink:
Благодаря за отговорите, направих си някои изводи :wink:
И да, f@nt@zi@, знам, че при не всички бивши има омраза, аз с повечето си поддържам приятелски отношения, с другите сме си ОК, просто не излизаме като приятели и т.н :wink:

BuBi008
03-10-2007, 15:16
От мненията до тук разбрах, че момчетата са като бившия ми....
Да, направила съм грешка, да, изневярата е тъпо нещо, но като е бил толкова наранен тогава да ми е теглил една майна, щом уж е простил, нека прощава качествено :!: Не, не ми пука за него, питам ви, за да знам занапред, ако в мен е проблема да се поправя :wink:
Благодаря за отговорите, направих си някои изводи :wink:
И да, f@nt@zi@, знам, че при не всички бивши има омраза, аз с повечето си поддържам приятелски отношения, с другите сме си ОК, просто не излизаме като приятели и т.н :wink:

Аз не съм момце и пак дадох отговор че и ти имаш вина в това . То момчето е простило но това не значи че е забравило. Не те е зарязал поради причината че те е обичал и е искал да бъде с теб и ти да го правиш щастлив точно заради това а не за друго.

maybelline
03-10-2007, 16:19

ТъпО пАрчЕ си !!!
[/color][/b]

miloto_girl-4e, изобщо не се ядосвай заради този.По-добре го погледни от истинската му страна - ядосан е,че си скъсала с него и сега те обижда(логиката "Щом на мен ми е гадно,нека и на нея да й е гадно" от втори клас).Нали знаеш,че момчетата се развиват по-бавно(умствено имам предвид) и като видиш някое момче в пубертета трябва да извадиш 6 от хронологичната му възраст и ще можеш да си обясниш реакциите му.
Аз също скъсах с бившето гадже през февруари 2007,а ходихме от февруари 2006.Имаше същата реакция - няколко обиди и обяснения кой бил тъп и кой не(да не говорим какви лъжи ми наприказва...абе майтап отвсякъде),но това време премина,вече с него не си говорим почти.Това с твоето бивше гадже не е омраза,а защитна реакция.Така се опитва да си възстанови нараненото мъжко его,а нали знаеш,че от мъжко его лечение няма :wink: Ти си си намерила ново гадже и той просто ревнува и го е яд,че те е загубил по този начин.Ще се наслушаш на още такива глупости кое е тъпо и кое не е и сигурно ще те послъже доста яко как не му пука за теб и си продължава напред...но ти просто не му се връзвай на глупостите.Това,че изобщо си е направил труда да те цитира и да пише глупости под цитата ти,говори само по себе си и би трябвало да ти отвори очите за това момче.Не казвам,че е лош,просто още е дете и се държи съвсем нормално за едно непораснало дете.Ще порасне,спокойно :lol: Но ти не го мисли.Продължавай си живота и се радвай на прекрасните мигове с новото си гадже:)

Amayo
03-10-2007, 17:25
По добре простак отколгото гадна и лъжлива КУРВААААА. :-D :-D :-D :-D :smt006 :smt006 :smt006 :-D :-D :-D

Moderated by miloto
Леле, тръгнала съм да ви питам вас, а вие сте по-големи селяни и от него...
Ма виж кво, ти хубаво ше си модерираш тия мнения дето не ти харесват ама истината винаги не ни харесва и щи кажа нещо и съм ти го казвал от преди. Аз щом от 5 твои изречениа разбрах ква си гнида, какво интригантско и скапано животно си ти направо не си и представям момчето какво е трябвало да изживее само и само да може да се похвали че тие теглил един ку-р. И го казвам и на другите форумци - не се лъжете да си имате вземане даване с ИНДИВИДА :wink: .