PDA

View Full Version : Как да му покажа интерес?!

Гостенка
03-09-2007, 13:24
Попринцип съм много несериозна личност. В момента ходя с едно момче, което ми е казал, че иска сериозна връзка със сериозно момиче, и че тези краткотрайни връзки са му омръзнали. До тук добре, защото и аз съм си мислила да се хфана с някой сериозно, защото наистина рано или късно на всеки му втръсва да се занимава със забежки. Но проблемът ми се изразява във това, че винаги когато съм с един, се заглеждам по други и си представям какво щеше да бъде с някой от тях отколкото с този и никога не съм задължавала едно момче да ми бъде верно, защото след като се заглеждам по други, защо и момчето да не го прави и истината е, че никога не ми е ставало неприятно когато някое мое гадже се зарибява с някоя друга и т.н. Или може би защото винаги съм срещала такива, и за това и аз съм станала като тях.. не знам, не си го обеснявам.
Та въпроса ми сега е как да покажа на сегашния ми приятел, че се интересувам от него и че желая да съм САМО С НЕГО и че ще ми е неприятно да се занимава с други момичета осфен с мен, макар, че многократно е показвал, че за в момента не би ме заменил за друга.
Просто това момче ми е може би единствената възможност за сега да ме направи човек, да ми покаже какво е да обичаш и да бъдеш обичан, а аз не искам да си пропилявам възможността само заради ПАЛАВИТЕ МИ ОЧИЧКИ..

Valar
03-09-2007, 13:35
Днеска една такава погледанка ми скъса нервите!
Какво целиш в съшност с тези погледи и представания за каква се мислиш!?Какво искаш временна връзка забешка ли изчукванели!? :roll:

divo_kotence
03-09-2007, 15:25
ем стегни се де...опитай се да не гледаш към др момчета...забрани си ги и така..втълпи си че само той съществува :lol:

koalka
03-09-2007, 15:42
Ми покажи му го с действия, покажи му чувствата си.

WindfaLL
03-09-2007, 20:59
Ами нз дали ще е най правилното-но можеш да му го кажеш в очите и съм сигурна че 6том той ти е казал че иска сериозна връзка с теб мн би се израдвал на тфоите думи :)

Allthatshewant
03-09-2007, 21:03
еми ние каквото и да те посъветваме ако наистина чувстваш че това е момчето с което искаш да си ... изразявай чувствата си естествено както го усещаш :wink: