PDA

View Full Version : Страх ме е,за 1-ви път ще излизаме сами

03-09-2007, 14:28
Начиии ходя с едно момче от няколко дни,обаче утре за първи път ще излизаме сами! До сега винаги сме излизали с някоя моя приятелка или негов приятел..И ме е много страх че няма да има какво да си кажем,че ще си мълчим и ще умрем от скука..Аз искам да има и някой друг с нас,обаче той държи да сме сами и аз се съгласих..Какво да правя утре,че да не изглеждам скучна?

03-09-2007, 14:30
А,и също така,добре ли ще е да подхвана темата за миналите му гаджета например? :roll:

cherinka
03-09-2007, 14:33
Ми за да не изглеждаш скучна - говори. Гледай да сте в добро настроение, защото когато хората са унили и им е кофти някво почти не обелват дума. Трябва да се радваш, че ще излизате сами!!! Защото така можете да си поговорите за отношенията и за всичко между вас което не можете да говорите пред приятелите. Казах ти радвай се, че ще излизате само двамата, защото аз моя от кога го крънкам да спре да си води тъпите приятели, щот така само общи приказки стават, и то буквално все едно се държим като най-обикновени приятели.
а и романтика между 3-ма и повече души не може да става.. тъй че ....... :)

cherinka
03-09-2007, 14:35
А,и също така,добре ли ще е да подхвана темата за миналите му гаджета например? :roll:

ОООООООООООООООО ЗАБРАВИ!!! В НИКЪВ СЛУЧАЙ ! Щом е с теб, не бива да те интересува какво е било миналото му със други момичета. Той САМ ако прецени, че ИСКА да ти каже, ще ти каже, но в никъв случай не започвай ПЪРВА ти за бившите му изгори!
Поне тва е мойто мнение.

Barbaronka
03-09-2007, 14:36
Emi Otpusni se i si govori kfoto ti doide na akula.. ;)
Nqma za kakvo da se panirash .. toi e choveshko sushtestvo ..
Spoko !

divo_kotence
03-09-2007, 14:54
ем кат няма кво да говорите хората са измислили целуфките бе :D кат няма за кво да говорите целувайте са поне да не са забелязва че мълчите :-D

Krem4eto
03-09-2007, 15:12
Начиии ходя с едно момче от няколко дни,обаче утре за първи път ще излизаме сами! До сега винаги сме излизали с някоя моя приятелка или негов приятел..И ме е много страх че няма да има какво да си кажем,че ще си мълчим и ще умрем от скука..Аз искам да има и някой друг с нас,обаче той държи да сме сами и аз се съгласих..Какво да правя утре,че да не изглеждам скучна?

Успех говорете си за чувства общи неща целувайте се....Това е общо взето!

In4iTu_
03-09-2007, 15:25
Бъди естествена..Няма смисъл да се правиш на такава, каквато не си, за да му се харесаш :wink:

koalka
03-09-2007, 15:40
Ако се притесняваш, наистина нищо няма да излезе.Все пак сте гаджета, отпусни се и си говорете свободно, на същите теми, които си говорите като сте повече хора.

SaLzI4Ka
03-09-2007, 18:23
IZKLIU4I TEMATA ZA BIV6I GADJETA !!! [-X

feshankaa
03-09-2007, 19:36
СЪмнява ме да нямате нито една обща тема...тогава защо сте заедно като не си пасвате??? Говори всичко,което те интерсува и не бъди такава ,каквато неси!! За бивши гаджета и дума да те става [-X

bqsna_teenagerka
03-09-2007, 19:42
=; споко мацко ще овладеем положението..така аз имах такава среща и мина супер като за деца на 13г...бяхме н акино с едни наши приятели после те си тръгнаха и останахме само аз и той...по4нахме да говорим за какво ли не...за лщбовта за секса..за целувките за миналите си гаджета за издънките които сме правили...обсъждахме хората разглеждахме магазините...не се целунахме защото тогава аз му каза да...изобщо не оставяй да се провалиш измисляй теми за разговир има милиарди..мисли и говори а накарая го целуни!!! айде бай КЪСМЕТ :) ЩЕ УСПЕЕШ ВСИ4КИ СМЕ С ТЕБ

WindfaLL
03-10-2007, 08:09

ОООООООООООООООО ЗАБРАВИ!!! В НИКЪВ СЛУЧАЙ ! Щом е с теб, не бива да те интересува какво е било миналото му със други момичета. Той САМ ако прецени, че ИСКА да ти каже, ще ти каже, но в никъв случай не започвай ПЪРВА ти за бившите му изгори!
Поне тва е мойто мнение.

Ми напълно съм съгласна,ако говори за тях той ще си спомни какво е било когато е бил с тях и ше стане кофти....Говорете за себе си и за вс което ви очаква заедно или нещо подобно.... :) :) :)