PDA

View Full Version : сбърканно много....

03-09-2007, 16:09
Така доста налудничави истори сте чували ето и моита!Тя не е по-малко такава!Като цяло с момичетата ме няма никакъв още от съвсем малък и във всичките училища в които съм бил за ирония на съдбата
момичета е нямало или са били примерно 50 на 200 момчета.
От там ми куца явно!Но ето,че идва един страхотен ден в които лапвам до гуша по едно момиче.Тя не е нищо особено но ме влече жестоко,след време забелязвам,че и аз не съм и безразличен!
Всеки удобен момент и засичам погледа шарещ по мен!
С течение на времето започвам да осмислям начини на запознанство
и нещеш ли точно тогава в една хубава за мен вечер се звани на Телефона в нас дигам отново за пореден път обаче съдбата е жестока кучка към мен защото същата вечер бях пиян та дигам телефона и чувам момически заекващ глас в слушалката в началото си помислих,че някои прител се шегува по-дяволите гласа се чуваше адски не истински помня само много си сладък..... аз се държах куцо и само повтарях тъпо кво кво... и на края и казах ами научи се да говориш и тогава се обади тя млъкна от рас аз треснах телефона!
Чак след време засичм по коридора на даскалото момиче с абсолютно същия глас обръщам се и какво момичето по което си падам явно ми се е обадило въпростната вечер а аз се държах като кретен!Оказа се че имала дефект на гласа и от това адски се здухва.Помислих си краи сега със сигорност ме мрази стана ми жал!Но като я засичам отново чат пат виждам,че продължава да ме заглежда дори с усмивка!Тогава подхванах тактика срешнах я отидох до нея казах и здрасти как си
Тя ме погледна като цапната с мокър парцал и си взех пътя!Казах си маината му явно си играе с мен обаче и до ден днешен ме заглежда и виждам,че иска да завържем контакт!След цялата тази тряада меко казано съм обиден!Та имам един въпрос към момичетата имат ли този навик с телефона или се заблуждавам!?И още нещо какво да правя сега да се опитам ли пак да я заговоря или по-друк подход и (изпитвам силни чувства към нея)БЛАГОДАРЯ че прочетохте целия мо романс.

03-09-2007, 16:13
Извинявам се за правописа когато съм напрегнат бъркам много.
На 17 съм ако има значение.

divo_kotence
03-09-2007, 16:48
ем виж ся тряа наистина да поговорите щом не сте безразлични един към друг...може да се полу нещо бъди настоятелен и най-важното бъди мил накарай я да се чувства добре :wink:

white_chik
03-09-2007, 16:53
Ми аз лично досега никога не съм звъняла на момче,което харесвам,а не познавам.В смисъл да ми издиря скайпа ми се струва по-уместно,но всеки с тактиките си.На твое място,щом толко я харесваш,напарви още един опит,покани я на кафе и тогава ще видиш кво ще стане.

PaChanGa_GiRl
03-09-2007, 17:01
Естествено, че трябва да и се обадиш, тя просто се е сдухала... а може и на нея да и куца с момчетата ;) Айде Успех :)

CrazyWitch
03-09-2007, 17:04
Спри я. Питай я дали искате да излезнете.. И просто .. си и кажи всичко. Явно си сигурен, че е тя, защото все пак си има дефект при говора, а до колкото разбирам момичето което ти се е обадило съо е с тоя дефект. Просто не си погубвай шанса момчЕ! Ще съжаляваш. Айде, късмет. Не се притеснявай все пак. Айде.

03-10-2007, 12:27
кажи и това което каза на нас :wink:

03-10-2007, 14:32
В момента уж ходи с едно момче или поне само му ходи по гъза на всякъде е с него!А на-важното е че продължава да ми хвърля нишани.
Как да се разбира такова поведение :roll:
Какво ли иска това дете (на 16 е де) да не би като движи на всякъде с това момче пак да иска да ми направи фпечатлени!?Много ми е странна ако желае да ме забрави и да тръгне с него просто да се отдалечи от мен и да престане с натискането.

baby_angel
03-10-2007, 17:45
sled kato ne ste si bezrazli4ni edin kam dr q pokani na kafe ili na razhodka v parka togava si pogovorete i se oto4nete AE KASNET dano da se polu4i

03-10-2007, 18:57
Мда....поговорете и и кажи това което каза на нас...и после пиши какво е станало :)