Влез

View Full Version : Когато се смесят любов и приятелство :(((

Margaret^
03-09-2007, 18:30
Значи нека ви споделя следната история: Бях лудо влюбена в едно момче, той обаче - няколко години по-голям от мене, следваше в друг град и мн. рядко се виждахме. Въпреки това аз бях абсолютно луда по него.... само дето той не отвърна на чувствата ми. Точните му думи бяха: ти си страхотна, при други обстоятелства нещо можеше и да се получи, но сега наистина не можем да бъдем друго освен приятели :smt010
Аз много тежко го преживях, защото той беше първата ми истинска голяма любов. Затворих се в себе си, никой не можеше да ми помогне... Тогава най-неочаквано се сближих с едно момче от класа, с което досега никога не бях разменяла повече от няколко думи. Просто така се случи, че и той преминаваше през мн. труден период, беше му много тежко и аз мн. му съчувствах. Започнахме да си пишем в чата, да си разказваме за проблемите си, наистина с малко хора съм ставала толкова близка. Подозирах, че той харесва една моя близка приятелка, и дори направих всичко възможно да му помогна да я "спечели", макар и тя изобщо да не си пада по момчета като него. И така от много близки приятели, един хубав ден се събудих и разбрах, че съм влюбена в него. отначало сама не повярвах, понеже никога не съм одобрявала да се замесвам със съученици... знаете - клюки и слухове, хората само това чакат. Само дето това, което осъзнах, че изпитвам към него, е прекалено силно, за да мога още дълго да го крия. Най-лошото е, че той забелязва, че от известно време се държа странно и ме пита какво ми има. Измислям разни истории, защото просто не мога да му кажа истината... Тогава най-вероятно ще загубя и приятелството му, да не говорим, че ще всички ще почнат да ме обсъждат:smt011
А и да не забравя, най-интересната подробност - от скоро той си има приятелка... Не това момиче, за което споменах, а съвсем друга. Запознали се съвсем случайно...и той е луд по нея... А аз трябва да се радвам за него,и да слушам колко много я обича, понеже все още съм "най-добрата му приятелка"... Еми кажете ми какво да правя... ](*,) :smt010

AnIcHkAtA
03-09-2007, 18:35
Mn gadno se e polu4ilo.Neznam.Naistina nqmam ideq kvo da pravi6.I vse pak mislq 4e trqbva da go skrie6.Nz.Ti si precenqva6.

Stelito
03-09-2007, 18:49
Ami az mislq 4e po dobre da spre6 da misli6 za nego, ne e edinstvenoto mom4e na tozi svqt ... Pyk i 6tom si ima priqtelka eventualno dori i da mu priznae6 4uvstvata si,tova samo bi obyrkalo ne6tata... Pyk i kakto sama kazva6, da ne zabravqme i sluhovete i klukite mejdu syu4enici, nqkoi hora naistina si nqmat druga rabota i moje6 da se okaje6 v nelovko polojenie. Vse pak jalko za teb, 6toto izglejda6 svqstno momi4e, taka 4e gore glavata :wink:

Digital
03-09-2007, 18:53
Когато се смесят любов и приятелство...
... става мазало. :?

Ice_Queen
03-09-2007, 18:55
Когато се смесят любов и приятелство...
... става мазало. :?

Когато се смесят ли ...

................................... много боли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

divo_kotence
03-09-2007, 19:16
тва е наистина гадно...май др начин освен да криеш чувствата си няма защото ако му кажеш ще стане мн сконфузено и малко трудно ще се погледнете в очите..

bARbiTy
03-09-2007, 19:17
бляя мноо кофти бе :? [-(

feshankaa
03-09-2007, 19:19
Уфф.. за голямо съжаление моята история е същата...сега съм му най-добрата приятелка и слушам всеки ден за момчето,как го целувало,как го милвало и тем подобни...Мъча се да го разбера ама не става. Така е ,боли много !! :(

He3aBuCuM
03-09-2007, 19:39
И аз съм в същата криза, само дето най-добрата приятелка на моеТо бебче си пада по мен. И аз се чудя к'во да правя ... Защото и на мен ми е най-добра приятелка и не искам да я губя. А нейния приятел на мен ми The BesT Frend и ... става една голяма каша около нас. Бях писал в моя предишна тема, че на моменти се изкушавам от нея, но чувствата ми към(ако могат да се нарекат чувства) нея ни най-малко не наподобяват тези, който изпитвам към моето мило.

Мога да ти кажа само едно. Не пречи на щастието му !!!
Ако той ти даде някакви надежди, то те ще са само за 1 нощ в леглото с теб. Повярвай ми !

bqsna_teenagerka
03-09-2007, 20:02
бъди откровен акажи му 4е не можеш да понасяш вси4ко това...кажи му 4е го хаерсваш 4е съжаляваш....но просто ти е гадно да го слушаш сигорна сам 4е той ще те разбере....събери смелост и давай с теб сме вси4ки!!!

AliceSw
03-09-2007, 20:10
помисли си пак, какво чувстваш към него, преди да му казваш каквото и да било, при теб някак странно съвпадат моментът, в който ти е просветнало, че си лудо влюбена в него, и моментът, когато той си е хванал приятелка

дали пък изведнъж той вече не е бил само твой, ти си започнала да го ревнуваш и наричаш това любов :-s