View Full Version : Tolkova e tejko
S mom4eto koeto mi dava vsi4ko s1m.Toi se d1rji s men pove4e ot dobre. Dori ne s1m predpolagala 4e nqkoi 6te d1rji tolkova na men, 6te se griji taka za men, 6te me podkrepq, obi4a i uvajava taka, no uvi....az neznam dali izpitvam s16toto.....ne iskam da go l1ja...ne iskam da go podvejdam...Cqlata istina e 4e az obi4am o6te biv6iq si priqtel, s nego bqh 1 godina kato toi me e l1gal mnogo, naranqval me e, plakala s1m milioni p1ti zaradi nego, no v1preki vsi4ko znam 4e me obi4a ili....obi4a6e....za6toto go predadoh, podigrah se s nego kato tr1gnah s nai golemiq mu vrag (sega6niq mi priqtel).Kogato toi razbra poiska da go zabravq...az oba4e znam 4e 6te go pomnq vinagi...6te mislq za nego vinagi i 6te go obi4am vinagi...Za6to go napravih togava li? Za6toto ne izd1rjah...1 godina l1ji 1 godina opravdaniq i obe6taniq...vsi4ko i vsi4ki bqha protiv nas...i nie se predadohme...nqmah sili ili moje bi me be6e strah da se op1l4a sre6tu vsi4ki....Sega kogato toi e s druga i az s16to...moga samo da si spomnq za hubavite ni momenti... za sre6tite...za obi4ta...za strastta...za tova kak me4taehme da b1dem zaedno zavinagi...za nadejdite...i razo4arovaniqta...za bolkata...znam 4e go naranih mnogo, 4e go predadoh...za koeto s1jalqvam ot d1noto na du6ata si...s1jalqvam za tova 4e nqmah smelost, za tova 4e ne bqh dostat14no silna...za tova 4e nikoga pove4e nqma da imam dori priqtelstvoto mu...4e nqma da go usetq do sebe si...4e nqma da me preg1rne i celune...no ne s1jalqvam za nito edin mig prekaran s nego za nito edna izplakana s1lza zaradi nego....za6toto 6te go obi4am ve4no....i go molq prosto da mi prosti... :cry: Moga samo da se nadqvam istinskata lubov naistina da pobejdava vsi4ko i vsi4ki....i tova da ne se slu4va samo v prikazkite...
Znam 4e ni6to nqma da se promeni i 4e s1m vinovna no prosto iskah da spodelq..... :cry: :cry: :cry: :smt010 :smt010 :smt010
Charlotte_the_Harlot
03-09-2007, 20:01
Вървях си аз из факултета. И изведнъж иззад ъгъла изскочи нещо. Паднах на земята и прекарах няколко минутки там в безсъзнание. Осъзнах се. Огледах се. На мен се беше надвесила жена, облечена в розово. Бях се блъснала в нея. Беше Афродита. Отначало се почудих какво ли би могла да прави тя в моя факултет. Та в него има не повече от 50 момичета. Но за нея няма граници. "Ела - усмихна ми се тя - имам нещо за теб." Последвах я, набивайки крак. Нещото се оказа високо една глава над мен с дълга кестенява коса и ослепителна усмивка. Всъщност се оказа препил колега. Преснима лекции от мен и ме покани на запой с едни математици (те горките или се пропиват, или лудват).
И така пича стана "мой", също както беше обещала. Пишехме заедно на лекции, разхождахме се, запивахме с математиците. Изведнъж Слънцето изгря за мен. Когато стъпвах, всъщност плувах във въздуха. Погледа ми беше устремен нагоре. Съзнанието ми достигаше до нови хоризонти. Света беше станал златисто-розов. Небето - близко, а мечтите - на един поглед разстояние. Имах стимул, исках да стана по-добра, по-умна, по-красива. Заради него. Хвърлях щастливи усмивки навсякъде. Дори не гледах начумерено красавиците из рейсовете. Каменния танк по пътя към университа ми изглеждаше като каменен бог, който предвещава срещата с любимия...
Минаха два дни, през които не можах да го видя. Чаках усмихната пред аудиторията с тетрадката в ръка той да се появи за лекции. Той дойде, не ме погледна. Седна до мен, не се усмихна. Нещото, което не беше наред - той не искал повече да излиза с мен, защото просто ме бил забил ей така.
Все едно някой ме прониза със стрела. Бях уловена на въдичката на собствената си любов.
На връщане от университета я срещнах пак. Беше облечена в сиво-черно, с развяна коса и начумерен поглед. Вдигна рамене и се изпари във вятъра и мъглата...
-------------------
Въпросния пич се оказа едно от най-гадните същества, които някога съм познавала. Тъпанар, пияница и женомразец. Вярно много красив, но във всеки случай е по-добре да нямаш вземане-даване с него. И аз не съжалявам. Втори път с такъв няма да се хвана.
bqsna_teenagerka
03-09-2007, 20:09
знам за какво говориш мили4ка...така едно мом4е вървеше след мен 3 год.....а аз харесвах едно друго мом4е 3 год...за жалост не знам от къде ми тръгна тая идея и с най добрия ми приятел си станахме гаджета...аз забравих другия скъсахме с най добрия ми приятел защото не вървеше и защото аз и той имахме приятели които ни харесват и с е4увствахме кофти после се загледах в това мом4е което ме харесва и толкова много го харесвам в момента 4е на право ме побърква виждам смао добрите страни в него..оби4ам го страшно така 4е гледай 1 да забравиш шибания си бифш приятел защото той просто не те заслужава!!! вгледай се и си внуши 4е харесваш това мом4е и така наистина ще осетиш 4е те полива любовна вълна
WindfaLL
03-10-2007, 08:06
Ами ти обичаш все още бившия си приятел,въпреки всичкото страдание което ти е причинил-според мен си наистина влбена в него и колкото и да ти угажда твоя нов приятел,просто го остави...Няма смисъл вс да се задълбочава защото после ще боли мн повече и се бори с вс възможни сили да се събереш с човека който обичаш ;)
FeelTheBeat
03-10-2007, 08:32
Ами защо казваш това на нас... Кажи го на него !
divo_kotence
03-10-2007, 09:54
кажи истината толкова е трудно...не мога да ви разбера защо трябва да се лъжете...лъжата е най-гадното нещо в тоя свят..по добре му кажи поне по малко ще страда и ще те забрави по лесно а на теб щи е леко че не го лъжеш и не се чувстваш задължена да си с него просто така
mgxpower
03-10-2007, 12:18
Само да кажа едно!
Сегашния ти приятел не те заслужава по-добре се раздели с него да не живее момчето в някакви илюзии той те обича дава всичко за теб а ти още страдаш за някакъв свършен факт....бъди с новия забрави бившия отдай се отново на любовта може би с този новия ще изживееш неща за ,които не си и подозирала!Всичко е въпрос на време :-$