PDA

View Full Version : плс хелп

crazy_m145
03-10-2007, 12:27
някои ако може да ми помогне защото тфа не го споделям с никой и скоро време ще експлоадирам. приятелката ми си говори с бившия си пишат си смсчета и прочие а мен тфа вече зе да ма дразни и и казах тя вика нетрябва да са притесняваш.... хуу ма неска и казвам я ми напиши и на мен 1 смсче тя - нямам рег ... ти ми напиши, и аз си викам ша и напиша смс че ша и направя рег и през тфа време тя ми пише в скайп ми може да не ми пишеш смс че той(бившия) ми написа смс
просто незнам дайте савет плс

HopeLesss
03-10-2007, 12:30
Ех и аз си имам един такъв ревнивец :smt005 Като толкова не ти е приятно й го кажи. Може би няма да и хареса, ама ако те обича, ще посъкрати малко приказките с бившия (както всъщност направих и аз :? ). Наистина е кофти - и за теб, и за нея ама...

MoHuTo
03-10-2007, 12:30
Ми според мен има за какво да се притесняваш..по-добре говори с нея и и кажи че това не ти приятно..пък ако не те разбере...сещаш се ко трябва да направиш :wink:

crazy_m145
03-10-2007, 12:33
аз и бях казал ма неска пак зе да ма ядосва с тфа имам чуството че го праи нарочно

iiirish
03-10-2007, 12:37
неприятно е и за двама ви! затова говори отново с нея, опитай се да й обясниш, че тази близост ти е неприятна и че тя също не би се чувствала добре ако постъпваш ти по този начин със някоя бивша!

03-10-2007, 13:16
Ми според мен има за какво да се притесняваш..по-добре говори с нея и и кажи че това не ти приятно..пък ако не те разбере...сещаш се ко трябва да направиш :wink:
ми аз се сещам ма неискам да го правя обичам си я

crazy_m145
03-10-2007, 13:18
ми аз се сещам ма неискам да го правя обичам си я
и мисля че ще ме разбере

Upgrade_U
03-10-2007, 14:58
i az podurjam kontakt s bivshite si gadjeta,dori ponqkoga izlizame i na kafe,nevijdam zashto trqbva da se pritesnqvash nali se pak e bivsh.no shtom ti e nepriqtno i kaji da ogranichi kontaktite si s nego zashtoto ti e nepriqtno,i tq ako te obicha shte te poslusha.

FeelTheBeat
03-10-2007, 16:01
Не разбирам... Хората може да са в добри отношения след скъсването, какво толкова? Няма нищо лошо в общуването с бившите...Ако имах подобен случай, изобщо нямаше да се занимавам с теб...

ghost rider
03-10-2007, 16:58
да хубаво е да имат приятелски отношения но може те да прераснат в нещо друго!!! :D :D :D

go6ko
03-10-2007, 17:02
А бе аз понеже нямам опит вав тия отно6ения :oops: кжо да правя ???Сега си харесвам една мацка,ма как да я забия :(

kittycat
03-10-2007, 17:03
да хубаво е да имат приятелски отношения но може те да прераснат в нещо друго!!! :D :D :D

съгласна съм.
по-добре поговори с нея и и кажи че поведението и те притеснява!ако наистина те обича ще те разбере и ще престане!

ghost rider
03-10-2007, 17:05
А бе аз понеже нямам опит вав тия отно6ения :oops: кжо да правя ???Сега си харесвам една мацка,ма как да я забия :(
приятелю тва маи не е за тука!!!

koalka
03-10-2007, 17:10
Няма значение, че няма от какво да се притесняваш.Тя трябва да се съобрази с теб и това, че не ти е приятно, защото има причина, а и все пак й е бивш.Ок, може да са приятели, но не знам защо му праща на него смс-и, а на теб не ще.Говори сериозно с нея.

go6ko
03-10-2007, 17:10
ма проблема ми е Че тя си харесва друг

sexy_momi4e
03-10-2007, 17:39
ima mnogo takiva temi,potursi

ghost rider
03-10-2007, 17:52
ima mnogo takiva temi,potursi
а така ако не е базик тва