PDA

View Full Version : Да му призная ли

ВлюБенОтО
03-10-2007, 12:33
От почти две години харесвам едно момче.Той е с една година по голям от мен ....през тези години не съм ходила с никой друг с надеждата че той ще ме забележи-това най-после стана запознах се с него,не сме кой знае колко близки но все пак...това за мен е много.Искам да му призная по някакъв начин чувствата си към него и не зная как и дори въобще трябва ли да го правя.Чудя се дали да не пратя някоя фр. да му каже или сама да го направя или въобще пък нищо да не му споменавам моля ви кажете ми какво да правя!

HopeLesss
03-10-2007, 12:39
Абе момиче, тва са 2 години! :shock: Ти как се надяваш да стане нещо, като момчето не знае за теб изобщо. Кажи му какво чувстваш. Така или иначе не можеш да загубиш нещо, което никога не си имала.. :roll:

sladurana2319
03-10-2007, 12:42
Govori s nego kaji my kakvo chyvstvash kam nego i go pitai dali moje da stane neshto mejdy vas i ne se pritesnqvai izobshto...ne e tolkova strashno pak i pone she znaish kfo da praish i nqma da pohabish oshte 2 godini v chakane....po dobre govori s nego i my kaji si4ko tova e nai dobroto :-)

MoHuTo
03-10-2007, 12:57
Абе момиче, тва са 2 години! :shock: Ти как се надяваш да стане нещо, като момчето не знае за теб изобщо. Кажи му какво чувстваш. Така или иначе не можеш да загубиш нещо, което никога не си имала.. :roll:

iiirish
03-10-2007, 13:02
след като вече се познавате най-важната крачка е направена! сега остава да се сбижаваш все повече и повече с него. излизайте по-често, предразполагай го към по-лични разговори, накарай го да разбере, че си човек на когото може да се вярва и да се разчита... постепенно чувствата могат да прерастнат и в нещо повече ;)

ВлюБенОтО
03-10-2007, 13:06
еми знам че това са 2 години но незнам гадно ми е някак си...страх ме е че ако му призная ...аве звучи все едно съм 2ри клас обаче неговите приятели са некви много отворени такива и ако розберат че го харесвам а той не ме харесва ще се ебават с мен ужасно много,пък и две момчета от неговият клас пък харесват мен и те не са кой знае какви приятели ама може да не тръгне с мен заради тях...

koalka
03-10-2007, 17:58
Не трябва да те интересуват неговите приятели.Важни сте ти и той. :wink:

nasty_f
03-10-2007, 18:25
2 години не са малко,никак даже.Признай му ти,лично,насаме.Но не му казвай,че го харесваш от 2 години,защото може да предизвикаш съжаление,поне така си мисля :o ...И ще стане кофти.Просто му казваш,че ти е симпатичен,и ако отвърне с нещо подобно го покани пак да излезнете...Успех! :wink:

ВлюБенОтО
03-11-2007, 09:01
еми казах му...тоест една приятелка му каза пита го дали си има гадже той казал Не,тя го питала дали поне не харесва някоя той пак казал НЕ и я попитал защо го пита.Тя му казала че едно момиче страшно много го харесва,той питал кое тя казала че съм аз и го питала дали и той няма некви чувства към мен и той казал НЕ!Въпреки тези НЕта на мене доста ми олекна защото сега поне знае какво изпитвам...

puhkav_mecho
03-11-2007, 10:36
трябва така да извъртиш нещата, че не ти да го сваляш, а той теб... ние момчетата обичаме предизвикателствата :P , а има ли по-голямо изпитание от това да свалиш една яка мацка \:D/ .... успех :wink:

FiRe_LaDy
03-11-2007, 10:59
Ne pravi greshkata d aprashtash nqkoi drug da mu kazva kakvo chuvstvash ti.Tozi nqkoi si moje da mu kaje syvsem razlichni neshta ot tova,koeto e v deestvitelnost.Taka,che ako si reshila da mu kajesh go napravi sama.No spored men nedei byrza vednaga da mu kajesh,che go haresvash,zashtoto taka toi moje da izgubi interes kym teb(tova mi kaza predi nqkolko dena edno momche,zashtoto edna pr e v tochno syshtoto polojenie).No vse pak dve godini ne sa nikak malko ... taka,che ako si sigurna,che moje da se poluchi neshto ili nqma da te izbqgva i da te otblysne - deistvai smelo! :wink:

ThePainIsReaL
03-11-2007, 11:22
Ако правиш нещо , не го прави с посредник , моля ти се :wink:

honda^
03-11-2007, 11:47
Ами мила, не те съветвам да му признава6 4увствата си. Мисля, 4е е редно първо да излезете на кафе или не6то такова. Виж дали проявява интерес към теб. Ако не...просто не виждам смисъл да прави6 каквото и да било.

CVETELLINA
03-11-2007, 12:06
Абе момиче, тва са 2 години! :shock: Ти как се надяваш да стане нещо, като момчето не знае за теб изобщо. Кажи му какво чувстваш. Така или иначе не можеш да загубиш нещо, което никога не си имала.. :roll: И аз така мисля!А пъкк това с приятелката ти-защоооо не го накара да излезете някъде на кафе и да му беше казала сама какво изпитваш.. :roll: :? Посредниците са съмнителна работа-дори и да имаш доверие на твоята приятелка,по-хубаво щеше да бъде ако беше видяла реакцията му на живо..а не предадена чрез хиляда други човека. :| :-s

slavito007
03-11-2007, 13:37
Ами ти почкай още 2 години ...Хубаво е да се поопознаете малко,ама ако нямаш търпение ще е по-добре да му го кажеш лично(ник'ви смс-и,бележки,картички...).Зная,ч е не е лесна задача,ала не можеш да седиш и да чакаш да стане магийка.Ае успех от мен ;)

slavito007
03-11-2007, 13:39
Ами ти почкай още 2 години ...Хубаво е да се поопознаете малко,ама ако нямаш търпение ще е по-добре да му го кажеш лично(ник'ви смс-и,бележки,картички...).Зная,ч е не е лесна задача,ала не можеш да седиш и да чакаш да стане магийка.Ае успех от мен ;)

nEEdWeeD
03-14-2007, 15:47
VINAGI GUBISH KOGATO PODTISKA6 4UVSTVATA SI zatova kaji mu kakvo izpitva6 kam nego i ne pra6tai nqkoi fr tapo e kaji mu go li4no.Kusmet

Inspired
03-14-2007, 16:10
Недей да пращаш приятели!Иди сама и му кажи за чувствата си.Ако пък те е срам нещо..опитай се да се сближиш с него.Стани му по-добра приятелка.Пък кой знае,може да има някъкви симпатии към тебе.Ма първо се увери,че той не харесва някоя друга :smt004 ае успехии