Влез

View Full Version : На тия 200 страници ще сложа и моя проблем =)

happy_cute
03-10-2007, 15:19
Ами историята е такава харесвам си едно момче.(ама май даже го обичам)Всичките ми знаят,че аз като видя някой мъжага със стегнати мускали и веднага се вманиячавам по него и започвам да разправям за него на ляво и надясно Ама с Н. не е така .За него не съм казала на никои от приятелите ми,защото ми харесва да го пазя в тайна,а пък и той е доста различен вс хора,с които общувам и само като го видя изтръпвам.С него се базикахме,не си обръщахме внимание,ревнувахме се,говорехме си на умалителни имена,седяхме на един чин,клюкарихме за другите хора,прегръщахме се....ритахме футбол =) все хубави моменти ама сега нз какво да пратя с него не сме си говорили от доста време ама гледам да го избягвам,защото стана твърде явно,че го харесвам...и нз като 1 клас съм ама ме е страх да не стане НИЩО и да си омръзнем...ама адски много го харесвам. Ето какъв съвет искам.Какво да му кажа{да направя}в понеделник

Pls HELP

ghost rider
03-10-2007, 15:33
ох мило имаш голям проблем
трябва да решиш колко го харесваш като приятел и дали даржиш да си остане такъв,защото е кофти после като скъсате щото все пак сте от един клас и........... се полу4ава неловко малко
аз ти предлагам да го сгащиш някаде на саме и да си поговорите щото о4евидно и тои те харесва както разбирам

QuEEr_bOy
03-10-2007, 15:45
da taka e kofti se polu4ava mn sled tova ako ne se polu4i ot li4en opit go znam zatova kakto gost rider kaza izvedi go nqkade nasame i si pogovorete za vas nai dobre shte stane aide uspeh :D

CrazyWitch
03-10-2007, 15:47
По-тая логика твоята зареди страха, ще се замислиш за монашество, защото както доста момичета си задават въпроса "Има ли момчета които не изневеряват" така и някое момиче което го е страх да не му зиневерят няма да тръгне с нито едно момче само защото то ЩЕ и изневери. Нещо такова се получава.
Поеми риска. Все пак няма как да знаеш какво ще стане.

03-10-2007, 16:10
Добре де,кога разбирате,че обичате?Въпроса е и към момчетата и към момичетата..Да,казват че любовта идва след време..да бе!Според мен дори отслабват след време..Е,как разбирате кога да кажете "Обичам те"? Как разграничавате пливличането,харесването и желанието с любовта?

happy_cute
03-10-2007, 16:23
Добре де,кога разбирате,че обичате?Въпроса е и към момчетата и към момичетата..Да,казват че любовта идва след време..да бе!Според мен дори отслабват след време..Е,как разбирате кога да кажете "Обичам те"? Как разграничавате пливличането,харесването и желанието с любовта?
Ами аз лично като го видя и изтръпна цялата,но той ме успокои и намерим обща тема за разговор.Когато не мога да се съсродоточа в темата за разговор и му казвам само:Имаш страхотни сини очи.Той се усмихва и казва:и ти....!Просто не знам какво ни липсва,за да тръгнем!

ghost rider
03-10-2007, 16:34
ако стоят нещата така о4евидно ви липсва желание или поне от негова страна,защото доколкото разбрах тои е мом4е а ти си моми4е и се харесвате
тои кво пове4е иска щом ти потръпваш 4ак................ :D :D :D

happy_cute
03-10-2007, 16:38
ако стоят нещата така о4евидно ви липсва желание или поне от негова страна,защото доколкото разбрах тои е мом4е а ти си моми4е и се харесвате
iShit! ](*,)

frosince
03-10-2007, 16:43
moje prosto da ne iska da se obvarzva.. moje da mu e dobre prosto taka da si govorite mili4ko da si kazvate kakvi o4i imate .. i t.n. i da nqma ni6to obvarzva6to i da znae 4e e svoboden i moje da si pravi kakvoto si poiska.. az sa6to imah takav slu4ai predi 3 meseca s edno mom4e izlizahme gledahme se vlubeno i nakraq sprq da mi zvani.. da mi pi6e.. i taka .Az si go obqsnqvam taka : prosto nqkoi maje sa si takiva i ne iskat da se promenqt :) haresva im da se "zaribqvat" s pove4ko momi4eta ot 1 :) i to ne za dalgo.

ghost rider
03-10-2007, 16:44
iShit! ](*,)
е сега не се от4аиваи винаги може и да гре6а нали знае6?
все пак го повикаи в тоалетната в между4асието и го............. целуни спонтанно няма как да те отбласне :wink: :wink: :wink:

frosince
03-10-2007, 16:47
i kato go celune kakvo? 6te si ostanat na sa6toto polojenie.. prosto govori :) tva e ne6toto koeto trqbva da napravi6 nqma stra6no da si priznae6 4e go haRESva6 ili obi4a6 :) nikoi nqma da te sadi za tova dori moje da spe4eli6 :)

ghost rider
03-10-2007, 16:53
да ама като го целуне може да и стане по добре пък и тои ще разбере какво изпитва тя към него :wink: :wink: :wink:

frosince
03-10-2007, 16:56
e ot edna celuvka ne moje da razbere kakvo izpitva kam nego :wink: spored men trqbva da mu kaje .. ne e lo6o da go celune samo 4e nqma da se izqsnqt vsi4ki ne6ta taka s edna celuvka :)

koalka
03-10-2007, 17:31
Ами извикай го настрани и поговорете за всичко това, което написа.Кажи му за чувствата си.Не трябва да мислиш толкова какво ще стане след това.Трябва да мислиш за настоящето.Няма смисъл да го избягваш, а и не знам как става като сте в един клас.

baby_angel
03-10-2007, 17:35
trqbva da si pogovorite oba4e da ste nqkade na same 6oto nqkoi moje da razbere i da izklukari ne6o parvo obe4e si izasni dali iska6 da promeni6 edno takova priqtelstvo 6oto kato skasate 6e e nelovko 6oto ste v 1-n
klas

sexy_momi4e
03-10-2007, 17:50
Ами историята е такава харесвам си едно момче.(ама май даже го обичам)Всичките ми знаят,че аз като видя някой мъжага със стегнати мускали и веднага се вманиячавам по него и започвам да разправям за него на ляво и надясно Ама с Н. не е така .За него не съм казала на никои от приятелите ми,защото ми харесва да го пазя в тайна,а пък и той е доста различен вс хора,с които общувам и само като го видя изтръпвам.С него се базикахме,не си обръщахме внимание,ревнувахме се,говорехме си на умалителни имена,седяхме на един чин,клюкарихме за другите хора,прегръщахме се....ритахме футбол =) все хубави моменти ама сега нз какво да пратя с него не сме си говорили от доста време ама гледам да го избягвам,защото стана твърде явно,че го харесвам...и нз като 1 клас съм ама ме е страх да не стане НИЩО и да си омръзнем...ама адски много го харесвам. Ето какъв съвет искам.Какво да му кажа{да направя}в понеделник

Pls HELP

az dokolkoto razbrah ne ste v edin klas ili gre6a?

ghost rider
03-10-2007, 18:01

Pls HELP

az dokolkoto razbrah ne ste v edin klas ili gre6a?
не от един клас са те двамцата!!!

nasty_f
03-10-2007, 18:12
да ама като го целуне може да и стане по добре пък и тои ще разбере какво изпитва тя към него :wink: :wink: :wink:
Съгласна съм!Направи следващата крачка,целуни го,няма да загубиш нищо...И после пиши резултатите :wink:

happy_cute
03-10-2007, 18:22
Хах ами ще се пробвам :P

ghost rider
03-10-2007, 18:26
ама да пишеш после кво е станало 4у ли?