PDA

View Full Version : Видях снимка на друга в телефона му?

03-10-2007, 15:58
Начи днеска казах на гаджето ми да ми даде телефона си да го разгледам..Почнах да си ровя,и гледам една папка "friends" в снимките..И той вика "тука няма нищо",обаче аз влязох..И гледам 3 снимки на няква си!Излязох от там ,дадох му телефона и се обърнах на другата страна..Той вика "е айде стига де тва е една от класа" ,след тва ми вика "Ее,стара е тая" И аз му казах че тогава и аз ще си кача снимки на телефона на бившия ми..И от там почна да ми се умилква,да ме целува и т.н..Как мислите?

FeelTheBeat
03-10-2007, 16:03
Ще ти кажа, че си мнооого хитра... #-o Как може да му се цупиш за неща от личния му живот?! =;

MusicIsTheKey
03-10-2007, 16:03
Толкова ли е фатално,че момчето има снимка в GSM-a?
Не може да има приятелки момичета,или какво?

Това са глупости,според мен.

maybelline
03-10-2007, 16:05
Не му се сърди,но поговори с него съвсем искрено(би трябвало да сте свикнали с искрени разговори :-k ) и му кажи,че ако иска да е с друга,заслужаваш да разбереш,а не по някое време изневиделица да скъса с теб.

CrazyWitch
03-10-2007, 16:08
Ще ти кажа, че си мнооого хитра... #-o Как може да му се цупиш за неща от личния му живот?! =;

Защото може би иска тя да е личния му живот.
И аз бих се ядосала, ако е разна там си освен, ако не са колежките му :) .. Не го мисли повече. На момента си реагирала остро - аз лично те разбирам (карай, че гледам да не си показвам така изблиците, но пък твърде често и става... бих казала почти винаги), но просто няма нужда да мислиш тия снимки повече. Каквото, ще стане.. да стане :)

Violenza
03-10-2007, 16:43
В телефона си имам снимки и на други момчета и?
Гаджето ми да тръгне да ми държи сметка?
Пфф...
Доста ревнива и наивна си.
Нима ти не говориш с други момчета и нямаш снимки на други, освен него?

Valar
03-10-2007, 16:45
Начи днеска казах на гаджето ми да ми даде телефона си да го разгледам..Почнах да си ровя,и гледам една папка "friends" в снимките..И той вика "тука няма нищо",обаче аз влязох..И гледам 3 снимки на няква си!Излязох от там ,дадох му телефона и се обърнах на другата страна..Той вика "е айде стига де тва е една от класа" ,след тва ми вика "Ее,стара е тая" И аз му казах че тогава и аз ще си кача снимки на телефона на бившия ми..И от там почна да ми се умилква,да ме целува и т.н..Как мислите?
Чупи левака и идваи!

03-10-2007, 16:45
Той хубаво си има снимки..Ама защо ми каза че няма нищо в папката,при положение че имаше!?!?!? А и първо ми казва че била от неговия клас,после ми казва е била минала тая.. :smt017

HopeLesss
03-10-2007, 16:47
Че аз имам повече снимки на приятели и на бившия, отколкото на сегашния ми приятел! Не мисля, че това е проблем и повод за караници и ревност!

kittycat
03-10-2007, 16:48
според мен не трябва да реагираш толкова остро!
щом ти е неприятно тези снимки да са в GSM-а му просто му го кажи и той най-вероятно ще ги изтрие!

frosince
03-10-2007, 16:52
xoxo kolejke kak si :D na men mi se slu4i sa6toto skoro samo 4e az znaeh koe e tova momi4e i ni6to ne mu kazah za6toto e glupavo spored men :) nedei da stava6 dosadna i banalna s takiva izblici na revnost za6toto mnogo burzo 6te mu omrazne6 :) ako ima ne6to koeto trqbva da znae6 a ne go znae6.. to 6te se razbere rano ili kasno :)

Upgrade_U
03-10-2007, 16:56
vaobshte ne e trqbvalo da go pravish na vypros,mnogo ostro si reagirala,gorko mu na momcheto ako pazi stari smsi.kato ne ti haresva tova mu kaji,a ne mu se cupi,nishto ne pechelish taka

Cheesy
03-10-2007, 16:58

Абсолютно..заради няква снимка...

koalka
03-10-2007, 17:29
След като я е сложил в тази папка, най-вероятно тя му е просто приятелка, но честно да си призная и на мен не би ми станало кой знае колко приятно.

frosince
03-10-2007, 17:33
e da normalno da ne stane priqtno stava vapros 4e za neq e po-dobre da si premal4i... ili pone da se napravi 4e ne i e stanalo nepriqtno za da ne stava dosadna ili paranoi4ka :) makar 4e zavisi ot 4oveka dali moje da sdarja emociite si ili izbuhva barzo bez da se zamisli :)

03-10-2007, 17:36
МАЛОУМНИЦИ :idea:

carevi4noto_momi4e
03-10-2007, 17:37
mi 6tom ti e dal da my razglejda6 tela na4i njma kvo da krie tfa e!

sexy_momi4e
03-10-2007, 17:45
mi 6tom ti e dal da my razglejda6 tela na4i njma kvo da krie tfa e!
sigurno

ge0rg1ev-
03-10-2007, 18:28
Това, че имал снимка на друго момиче - голям праз, обаче защо се прави на треснат с чук и се чуди какво да ти каже за това момиче. Аз също имам снимки на момичета, обаче никога не съм лъгал за тях. Гледам да давам свобода на момичето до мен и очаквам същото.

ThePainIsReaL
03-10-2007, 18:35
Не трябва да ти пука толкова . Това си е минало бешило . И аз имам снимки ( не само техни , а и общи ) , смс и кво ли не на бивши гаджета и момчета , с които само съм спала и разни такива в телефона и iPoda си , и ако това ще е проблем за приятеля ми , просто да не ми е приятел . Той няма право да ми се бърка във всичко . Щом съм с него , значи съм с него . И точка .

Dissenter
03-10-2007, 19:46
Много си проста,ама честно...Всеки си има личен живот,и още повече право на лична свобода..Така че не му се бъркай,какво като ти е гадже :wink:

nasty_f
03-10-2007, 21:55
Би трябвало тя да е част от личния му живот,ако питаш мен....
По темата-Лелеле и сега какво ще правиш???????Край!Той има снимка на друго момиче в телефона си-това е най-лошото нещо,което може да се случи на човек.Мила,направо не ти завиждам,съчувствам ти за тази голяма трагедия ](*,)
:smt005 :smt005 :smt005

MoHuTo
03-10-2007, 22:08

И аз така мисля!Извинявай ама освен теб, той все пак трябва да има приятели, нали?А и все пак това е само една снимка.. :::

vvs_go
03-10-2007, 23:04
tva e systezanie toq e kurvar prosto trqq si po dobrata a ne cupe6tata se

Alerta
03-10-2007, 23:21
Даа добре... има момичета, с които е приятел и си общуват и край, значи не те обича и трябва да се самоубиеш. Логика...
А под нищо може да е имал предвид, че не е нищо важно или кой знае какво...
БДУ той моя приятел по твоята логика да е умрял от ревност, имам 96567893 снимки на бившия в компютъра си, че чак и на десктопа съм го пльоснала... :lol:

angelina jolie 2
03-15-2007, 13:36
Кофти наистина, и на мен ми се случи.Просто истрих снимките и сега постоянно съм на щрек. Но не е и много добре ако му го върнеш със същото.Представи си цял живот ти на него той на теб - постоянно да си връщате.Така до никаде не се стига. Трябва да има компромиси в една връзка. Успех =;

FiRe_LaDy
03-15-2007, 13:39
E moje da ti kazva istinata.Pyk nali e s teb,a ne s neq?

alkobalko
03-15-2007, 14:32
Реагирала си доста остро. Може и да му е само приятелка, в това няма нищо лошо. И аз имам снимки на приятели, както и той. И какво? Да тръгнем да си вдигаме скандали? Няма смисъл. Поговори с него открито и му кажи, че не ти е прятно. Предполагам, че ще ти даде логично обяснение.

Diabolique
03-15-2007, 15:21
emii..4estno kazano po reakciite mu se vijda 4e se e pritesnil 6tom e po4nal se umilkva ina4e prosto 6te6e kaje 4e govori6 gluposti i da ne mu puka a toi e spekal ....majete kat se maznqt zna4i namirisva ne6to noo...netrqbva6e mu se cupi6 vednaga trq6e razy4i6 malko potaino ne6tata

ChRiSTiaNo_07
03-15-2007, 16:30

Говорете...кажи му да я изтрие...защото ревнуваш.. :-k

03-15-2007, 16:45
Еми видях му вчера телефона..изтрил ги е снимките и е слоцил мои :) А като го питах защо той каза че ги изтрил щото съм се дразнела..

macka123
03-15-2007, 19:26
e i az imam snimki na pove4e dr mom4eta ot kolkoto na gadjeto mi
a i toi ima snimki na biv6ata si
malko e kofti tva 4e malko poslygva ama nz
ne e ne6to fatalno spored men

bqsna_teenagerka
03-15-2007, 19:32
:? спокойно..вярно реягирала си остро и аз бих се поразсърдила леко но само на моментА ОСОБЕНО ако тя е по хубав аи акое бифшо гадже..но не бих го показала..освен тва вярно може да е снимка на негова friendka НЕ се притеснявай мацко...нали сега е с теб какъв е проблема?

Li77Le^aN{G}eL
03-15-2007, 19:32
Хубаво е да си ревнива,ама чак пък толкоз..ако не си сигурна дали има нещо с нея,не бързай да му държиш сметка щот стаа мн тъпо нататък.. ;]

punisher
03-15-2007, 19:34
много си ревнива...не е нужно чак пък толкоз..

03-15-2007, 20:04
razbiram te vlizam v polojenieto ti i az sym adski revniva moq ako naprai takoa ne6to napravo nz.,no tfa e 4e toi nikoga nqma si ka4i snimka na drugo momi4e osven na men daje i kartinki na izvesni aktrisi,pevici i t.n nqma :-D :smt007

miloto_girl_4e
03-15-2007, 20:09
Ееее, ама много ревниви натури са се навъдили напоследък .. момчето познава явно и други момичета освен теб(представи си :-D ) И понеже явно е знаело как ще реагираш ти е казало, че там няма нищо, за да не видиш снимките и да не се ядосаш(както и е станало..)
Няма повод за сърдене и цупене, не се цупи за такива дреболии, че ще му дотегнеш ...

03-15-2007, 20:23
Ами наистина не е много добре, че те е поизлъгал,но и аз си мисля, че не е нищо фатално ;) И аз съм имала тоя проблем... Нещо гледах джиесема му и само виждам както си има мои снимки ала-бала,снимка на бившето му гадже...Ами..Избрал е мен,имам му вяра и доверие,така че... :) Е,да...Признавам,че хич не ми стана приятно,но както казах не е фатално...Така е и при теб :wink: Не бери грижи..Както виждаш е изтрил заради теб снимките й и е сложил твои...Какво се косиш :wink: :) \\//

*Hip-H()p_GIRL*
03-15-2007, 20:24
Ами наистина не е много добре, че те е поизлъгал,но и аз си мисля, че не е нищо фатално И аз съм имала тоя проблем... Нещо гледах джиесема му и само виждам както си има мои снимки ала-бала,снимка на бившето му гадже...Ами..Избрал е мен,имам му вяра и доверие,така че... Е,да...Признавам,че хич не ми стана приятно,но както казах не е фатално...Така е и при теб Не бери грижи..Както виждаш е изтрил заради теб снимките й и е сложил твои...Какво се косиш \\//

Kianna
03-15-2007, 20:44
Не му се сърди,но поговори с него съвсем искрено(би трябвало да сте свикнали с искрени разговори :-k ) и му кажи,че ако иска да е с друга,заслужаваш да разбереш,а не по някое време изневиделица да скъса с теб.

Ти пък егати психарията!Това,че има снимки на друго момиче в телефона си съвсем на значи,че той иска да е с друга!

По темата: Не си усложнявай живота.Остави му малко лична свобода.Иначе ставаш досадна и обсебваща.
:smt016

Exothermic
03-15-2007, 21:10
А поне тая от снимките хубава ли беше? :mrgreen: